cookie-img

Web stranica upotrebljava kolačiće

Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

RE: Savrsen sex

clock-img

09.04.2011, 23:17

clock-img

sig

pencil-img

594

IZVORNA PORUKA: jagodicabobica

IZVORNA PORUKA: pticica

IstraživanjeSavršeni seks traje do 13 minuta
Istraživači tvrde da je seks koji traje cijelu noć za većinu ljudi dosadan, dok je desetominutni seks gotovo savršen.
Pedeset članova Udruženja za seksualnu terapiju i istraživanje koji savjetuju i liječe parove sa seksualnim problemima došli su do podataka o tome koliko je vremena potrebno za prekratak, predug i adekvatan snošaj, piše britanski "Daily Telegraph".

Tvrde da je snošaj između jedne i dvije minute prekratak, tri do sedam minuta prihvatljiv, a preko trinaest minuta predug. Najpoželjniji snošaj je onaj između sedam i trinaest minuta.

Istraživači kažu da se danas u društvu razvijaju nerealne ideje o tome koliko bi seks trebao trajati.

Istraživač i profesor Eric Corty sa Univerziteta Penn State kaže kako mnogi muškarci i žene vjeruju u fantaziju seksa koji traje cijelu noć. On kaže kako posljedica toga može biti razočarenje i nezadovoljstvo.

"Nadamo se da će ovo istraživanje razbiti fantazije i da će ovi stvarni podaci ohrabriti muškarce i žene", rekao je Corty.

Rezultati ovog istraživanja su objavljenji u magazinu "Sexual Medicine."



nebih se slozila sa njihovim rezultatima istrazivanja...
sex je individualan i nisu uopste bitne minute nego uzitak..





Potpisala bih jagodicu... još bih dodala... da sex nekada traje i po dva sata... ali to ne znači da tih dva sata ne uživaš... a nekada traje svega 5 minuta... i jednak je užitak... sve zavisi kako nam se i što nam se... user posted image
Tako da važan je onaj užitak a ne minute, sati... jer pitanje sexa je dali si dostigla vrhunac ili nisi, a ne dali si došla do točne minutaže!!

_____________________________

imam dvije ljepotice jedna ljepša od druge

clock-img

10.04.2011, 20:55

clock-img

mamacita

pencil-img

1873

Na portalu Zena.hr ima interesantan clanak na ovu temu. U biti idealno bi bilo kad bi parovi u braku cesce vodili ljubav. Slazem se s tim :-)

Zadnji članci

article-img