cookie-img

Web stranica upotrebljava kolačiće

Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

RE: UTROGESTAN

clock-img

19.02.2011, 17:35

clock-img

bombica

pencil-img

36

3X2..Pa to je 6 dnevno??ako sam dobro razumela...a na konto cega se prepisuje ta kolicni,jesi radila vto?
meni je posle iui samo jedna prepisana...sad se pitam mozda bi trebala da stavim vise...

Trenutno cekanje Bete posle IUI :-)

clock-img

20.02.2011, 11:10

clock-img

heda

pencil-img

369

bombica, ja u biti ne kuzim zasto se koriste uopce user posted image
mislim, znam, za potporu plodu da ne dodje do pobacaja ukoliko je kolicina progesterona kod osobe niska. user posted image
Ali meni progesteron nije nizak, a dobila sam ga 3x2 svaki put, i kod IUI i kod IVF
to je uzsa, stalno moras imati uloske, izludila sam skoro od toga. A kod prvog IVF-a koji je bio neuspjesan, nisam ni docekala betu, user posted image dosla sama po sebi
a ako dodje do trudnoce, onda ces ih morati koristiti do 3 mjeseca trudnoce

clock-img

03.03.2011, 09:43

clock-img

Leva

pencil-img

281

Heda nekada davno sam citala da se zenama pri punkciji zajedno sa folikulinskom tecnoscu u kojoj se nalaze js vadi i progesteron i mi ostajemo bez zutog tijela koje je rezerva progesterona za formiranje gestacijskog mjehura. Zbog toga ti treba tako velika doza Utrogestana, nekim zenama trebaju cak i Progesteronske injekcije. Ja sam jos od punkcije dobila dozu Utrogestana 3x1 koju ce mi aBd nakon ET povecati na 3x2.
Utrogestan sam koristila i nakon svake inseminacije. U sustini oni idu onom logikom da ti moze vise pomoci nego odmoci i da je veca sansa da se trudnoca zadrzi na Utricima nego bez njih bez obzira koliko ti Progesteron bio dobar.

JA-ok, ON- Oligospermia
http://sunasce.blogger.ba/
5 x IUI /AIH = 0
1. stimulirani ICSI = 0
1. prirodni IVF/ ICSI - bez JS

clock-img

03.03.2011, 14:17

clock-img

Leptir5

pencil-img

780

I meni je nakon inseminacija uvijek bila prepisana doza 3x2 Utrogestana, a progesteron hormon sam vadila 6 puta u god. dana i svaki put je bio super.

< Poruku je uredio mariola -- 21.3.2011 13:52:55 >

4xAIH
1.IVF.... beta 0
2.IVF.... beta 650 termin 15.04 :)
9.4 rodila se moja ljepotica :)