writing-img

RE: C.B." Popis inventaruša"

clock-img

30.11.2010, 11:52

clock-img

CallamityJane

pencil-img

11119

Od mene mozes dobiti samo kojeg pingvina user posted image

clock-img

30.11.2010, 11:54

clock-img

osobno

pencil-img

2730

IZVORNA PORUKA: CallamityJane

Od mene mozes dobiti samo kojeg pingvina user posted image

Obzirom na to ste iste veličine, bojim se da vas ne bi zamijenila...user posted image user posted image user posted image
Nisi odgovorila na pp. Jesam dobro zapamtila da nema?

Biti manjina nekad nije najpametnije, al'' je to mnogo bolje nego biti većina, ako je većina ovakva kakva je. Ne dajte se primitivcima. Ova bajka će se završiti. Pretvorićemo se u bundeve, u miševe, u konje...
A miševi smo već i ovako.

clock-img

30.11.2010, 11:57

clock-img

CallamityJane

pencil-img

11119

Ima sve! Dosta tebe i poklona, na kraju dijete mi nece htjeti da ide sa nama gore nego ce ostati kod tebe user posted image

clock-img

30.11.2010, 11:57

clock-img

osobno

pencil-img

2730

Moj Matej se zamota u moju pašminu i sad se davi od smijeha.user posted image user posted image user posted image

Biti manjina nekad nije najpametnije, al'' je to mnogo bolje nego biti većina, ako je većina ovakva kakva je. Ne dajte se primitivcima. Ova bajka će se završiti. Pretvorićemo se u bundeve, u miševe, u konje...

clock-img

30.11.2010, 11:58

clock-img

osobno

pencil-img

2730

IZVORNA PORUKA: CallamityJane

Ima sve! Dosta tebe i poklona, na kraju dijete mi nece htjeti da ide sa nama gore nego ce ostati kod tebe user posted image

Ima sveznalicu?user posted image

clock-img

30.11.2010, 12:00

clock-img

leilany

pencil-img

9082

osobno user posted image 4you,posto ova cj ima samo pingvine domauser posted image

BEK 27.o5.o9.

clock-img

30.11.2010, 12:01

clock-img

osobno

pencil-img

2730

IZVORNA PORUKA: leilany

osobno user posted image 4you,posto ova cj ima samo pingvine domauser posted image

user posted image user posted image user posted image
Gracias Lei. Da me bar NETKO nečim ponudi.user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

30.11.2010, 12:03

clock-img

CallamityJane

pencil-img

11119

IZVORNA PORUKA: osobno

Moj Matej se zamota u moju pašminu i sad se davi od smijeha.user posted image user posted image user posted image

Kao prvo to nije tvoj Matej nego moj user posted image
I ima sve pod milim Bogom, sto god ti padne na pamet da joj doneses, ima sveeee, jesi cula???

clock-img

30.11.2010, 12:04

clock-img

osobno

pencil-img

2730

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
ih, vištice jedna, znam da ima sve.user posted image user posted image

clock-img

30.11.2010, 12:06

clock-img

CallamityJane

pencil-img

11119

Ajoj jedva cekam da izgrlim svog smjeska maloga i da galamim na Luku zato sto gura Disney user posted image
Sinoc smo ja i mm pricali o M. je li mu se stucalo??? user posted image

clock-img

30.11.2010, 12:09

clock-img

osobno

pencil-img

2730

Ma nemoj mi ništa govorit, rastu mu neki zubići(uopće ne mogu skontat koji, jer bali i gura ručice u usta stalno i ne da mi da vidim) nisam spavala cilu noć. A lip me dan danas čeka. Učit cilo popodne.user posted image

clock-img

30.11.2010, 12:09

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

7400

[Sadržaj poruke je obrisan]

clock-img

30.11.2010, 12:12

clock-img

anonno17

pencil-img

1740

bok društvo kaj ima, cvrčak imaš pp!
ja sam u komi umorna i luda od brige, klinci mi bolesni oboje kuja isto ne znam što nas stiglo.

Noa -17.08.2005.
Patrik - 18.12.2009.

clock-img

30.11.2010, 12:12

clock-img

osobno

pencil-img

2730

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
join the club. user posted image
Ionako smo samo vrtirepka i ja tu, znači nas dva pingvina-taman da nam digneš prosjek. Jesi viša od 160 cm?user posted image

clock-img

30.11.2010, 12:13

clock-img

osobno

pencil-img

2730

Annono...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
KAd te krene, stvarno krene. Nadam se da ćete svi uskoro bit bolje. I psić također.

clock-img

30.11.2010, 12:14

clock-img

CallamityJane

pencil-img

11119

Ma znam za zubice i Disney je sinoc plakala i plakala, zbog ovih sestica sto joj izbijaju user posted image  Imamo naruceno kod stomatologa jer kaze dr. da nije normalno da joj izbijaju sada sestice, nema mjesta u celjusti za njih pa se bojimo krivljenja ostatka zubica user posted image
A da ti odgovorim sa teme da tamo ne idemo OT, ko to dolazi sada na babine???user posted image
Bokic Cvrle? Ima li snijega kod vas?
Ja se samo obucem i idemoooooo, kisa prestalaa user posted image

clock-img

30.11.2010, 12:17

clock-img

osobno

pencil-img

2730

Ma jedni "prijatelji", ustvari rođaci od mm, (ako se sićaš, oni šta žive u ISTOJ kući, s druge strane...šta stalno daju dite bakama i didama otkad se rodilo...)
Izgleda da smo bili daleko, pa im nije bilo lako doć do sada..user posted image user posted image

clock-img

30.11.2010, 12:18

clock-img

CallamityJane

pencil-img

11119

aasaa onda su bas daleko bili, shvatam ih ja.... Treba onollike stepenice preci user posted image
Nego anonno, sta je sa kujom? Jesu maleni psici ok?

clock-img

30.11.2010, 12:23

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

7400

[Sadržaj poruke je obrisan]

clock-img

30.11.2010, 12:23

clock-img

pepeljuga

pencil-img

17269

Pozdrav curke,evo i mene malo,rucam i tipkamuser posted image odnosno cekam da mi se ohladiuser posted image

Ništa u životu nije tako loše, da nebi moglo biti i gore, ali ni tako dobro da nebi moglo biti bolje!! :))

clock-img

30.11.2010, 12:25

clock-img

BUMBI

pencil-img

23108

Pozdrav cure,evo i meneuser posted image
Ručala i malo sjela za komp

DINO I LUKA-mamine najveće sreće!!!!!
Stigla i princeza ANA!!!

clock-img

30.11.2010, 12:25

clock-img

anonno17

pencil-img

1740

ma peseki su dobro i ona izgleda dobro ali joj dlaka pada jako pa se brinem kaj joj fali, danas zovem vet, definitivno, još mi i to treba, Noa mi ima rota virus, a mali temp, i nos curi

nema ni kod nas snjiega.
kako tvoja curka?

Noa -17.08.2005.
Patrik - 18.12.2009.

clock-img

30.11.2010, 12:26

clock-img

novamama

pencil-img

8532

pepi, nema te nešto u zadnje vrijemeuser posted image
kako ste svi skupa?

Ča je život vengo fantažija....

clock-img

30.11.2010, 12:26

clock-img

CallamityJane

pencil-img

11119

Cure idem ja
Kisa je opet pocela ali sta je tu je user posted image
Cujemo se kada dodjemo papa

clock-img

30.11.2010, 12:27

clock-img

pepeljuga

pencil-img

17269

IZVORNA PORUKA: novamama

pepi, nema te nešto u zadnje vrijemeuser posted image
kako ste svi skupa?

Ma tu sam al citam,neda mi se pisatuser posted image user posted image user posted image
Uvatilo me spavanje pa sad posli rucka malo odspavam i navece idem ranijeuser posted image
Sto tm vec ide ca,on je to misec bio doma ili

Pozdrav i drugimauser posted image

Ništa u životu nije tako loše, da nebi moglo biti i gore, ali ni tako dobro da nebi moglo biti bolje!! :))