cookie-img

Web stranica upotrebljava kolačiće

Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

RE: C.B." Popis inventaruša"

clock-img

23.11.2010, 09:40

clock-img

Gianna

pencil-img

1505

user posted image

IZVORNA PORUKA: cuba

To je ona noć kad si se probudila bez gaća urodila plodomuser posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image upiškit ću se od smijeha ili još bolje puknut će mi vodenjak user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .....

Pouka: cure pazite da se ne probudite gologuze user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Nebo strpljive voli....
Dino 06.07.2004.
Kiara 25.11.2010.

clock-img

23.11.2010, 09:43

clock-img

pepeljuga

pencil-img

17269

user posted image user posted image user posted image user posted image Ajme gianna luda si sto postouser posted image user posted image user posted image ,nemoj molim te da ti ispred kompa pukne vodenjakuser posted image user posted image user posted image user posted image

Ništa u životu nije tako loše, da nebi moglo biti i gore, ali ni tako dobro da nebi moglo biti bolje!! :))

clock-img

23.11.2010, 09:48

clock-img

anonno17

pencil-img

1740

jutro evo i nas. da se pohbvalimo Noa spavao sam u svojoj sobi prvi puta nije bilo opće buđenja po noći i bilo super, mi smo isto u novoj sobi ali se P. po običaju budio sto puta i cikio,ali bilo je lijepo ipak je nova soba.

Noa -17.08.2005.
Patrik - 18.12.2009.

clock-img

23.11.2010, 09:49

clock-img

pepeljuga

pencil-img

17269

Bravo anonnouser posted image za velikog deckauser posted image user posted image user posted image

Cure ja vas pozdravljam,idem napravit malo reda i spremat rucakuser posted image

Ništa u životu nije tako loše, da nebi moglo biti i gore, ali ni tako dobro da nebi moglo biti bolje!! :))

clock-img

23.11.2010, 09:51

clock-img

anonno17

pencil-img

1740

e hvala ti  a ima li koga osim nas dvije, ajd pep kuhaj nešta finoga da i mi skoknemo na ručak meni se ne da danas ništa raditi.

Noa -17.08.2005.
Patrik - 18.12.2009.

clock-img

23.11.2010, 09:56

clock-img

Gianna

pencil-img

1505

IZVORNA PORUKA: pepeljuga

user posted image user posted image user posted image user posted image Ajme gianna luda si sto postouser posted image user posted image user posted image ,nemoj molim te da ti ispred kompa pukne vodenjakuser posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image aaa meni ne smeta, hoću i ja opet da se budim gologuza  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Nebo strpljive voli....
Dino 06.07.2004.
Kiara 25.11.2010.

clock-img

23.11.2010, 09:58

clock-img

cuba

pencil-img

21489

Evo mene natrag. R je zaspao pa mogu u miru popiti capuccinouser posted image
Jutro anonnouser posted image  
user posted image user posted image user posted image  za Nou i za novu sobu, neka ste guštaliuser posted image

Roko i Dino user posted image

clock-img

23.11.2010, 10:01

clock-img

Gianna

pencil-img

1505

Imate mahanje i od mene... Idem skuhati ručak, da se ja lipo napapam, zlu ne trebalo, jerbo gladna u rodilište ne idem user posted image user posted image user posted image user posted image !!!!!

< Poruku je uredio Gianna -- 23.11.2010 10:06:48 >

Nebo strpljive voli....
Dino 06.07.2004.
Kiara 25.11.2010.

clock-img

23.11.2010, 10:04

clock-img

cuba

pencil-img

21489

Gianna lipo se najedi, znaš šta te čekauser posted image
Idem i ja pomalo, sredit nešto po kući dok mi R spavauser posted image

clock-img

23.11.2010, 11:49

clock-img

novamama

pencil-img

8532

hej cureuser posted image
pa ja vama uopće nisam falila, niste ni primijetile da me nemauser posted image user posted image user posted image user posted image

ali pilat ću ja vas i daljeuser posted image user posted image user posted image

nije me bilo jer imam pms i sređivala sam stvari po kući - najprije sam peglala dva dana, pa sam sinoć uredila dječju sobu za igranje, prebacila pola stvari u prizemlje, napravila čistku!
još mi ostaje dječja robica - nikako se riješiti tih najlona...

a da sam bila na rr još se ne bih pomaklauser posted image

nadam se da su virozice kod klinaca stale i da ste svi čili i veseli...user posted image
vibram za elenu i ivanauser posted image user posted image user posted image

Ča je život vengo fantažija....

clock-img

23.11.2010, 12:08

clock-img

cuba

pencil-img

21489

nm evo mene. Opetuser posted image
Primjetila sam ja da nam ne lipiš slikice sa njami, njami spizom sinoćuser posted image
user posted image user posted image user posted image  za generalku po kući
Kako su O i R?

clock-img

23.11.2010, 12:15

clock-img

pepeljuga

pencil-img

17269

Evo i mene nazaduser posted image stavila R spavat i cekam jos da mi se snicla ispeceuser posted image

clock-img

23.11.2010, 12:28

clock-img

cuba

pencil-img

21489

Mmmm sad san odma gladna na sam spomen šnicleuser posted image user posted image

clock-img

23.11.2010, 12:29

clock-img

BUMBI

pencil-img

23108

Hej komadi evo i meneuser posted image
Najela se i sad si napravila kavicuuser posted image
Imam ponovo noktiće,zeleneuser posted image user posted image user posted image user posted image

DINO I LUKA-mamine najveće sreće!!!!!
Stigla i princeza ANA!!!

clock-img

23.11.2010, 12:30

clock-img

cuba

pencil-img

21489

Nego nisan te pitala jeli imaš ikakve simptome trudnoće tipa mučnine i sl?
Joj baš mi je drago šta ćeš dobit bebicuuser posted image

clock-img

23.11.2010, 12:34

clock-img

pepeljuga

pencil-img

17269

Cuba nemam bas nikakvih simptoma,nisam ja imala ni mucnine ni povracanje ni sa njih dvojicom,cice normalne jedino me svako malo opet nesto probode sa live straneuser posted image user posted image user posted image

Bumbi pozdravuser posted image

clock-img

23.11.2010, 12:34

clock-img

cuba

pencil-img

21489

Ej Bumbiuser posted image
Kako si? Jel D još u vrtiću?

clock-img

23.11.2010, 12:35

clock-img

cuba

pencil-img

21489

Cuba nemam bas nikakvih simptoma,nisam ja imala ni mucnine ni povracanje ni sa njih dvojicom,cice normalne jedino me svako malo opet nesto probode sa live straneuser posted image user posted image user posted image

A čekaj, kad si ono bila u ginića? Nije se tada trudnoća vidila?

clock-img

23.11.2010, 12:37

clock-img

pepeljuga

pencil-img

17269

IZVORNA PORUKA: cuba

A čekaj, kad si ono bila u ginića? Nije se tada trudnoća vidila?

Bila sam taman 13-14 dan ciklusa ,kad je meni i inace ovulacija al je on onda rekao da je vec prosla

clock-img

23.11.2010, 12:37

clock-img

BUMBI

pencil-img

23108

Joj,napišem roman i izbaci meuser posted image
Uglavnom da sve sad ne ponavljam,pa me možda opet izbaciuser posted image ,malo sam prozujila kad je Cuba pitala za mučnine i da se veseli još jednoj bebiciuser posted image ..ništa mi nije bilo jasno,da nisam možda trudna,a da neznamuser posted image user posted image
A ja nađem temu danam je Pepe nova trudnicauser posted image user posted image user posted image user posted image
Čestitam draga još jednom i ovdjeuser posted image user posted image user posted image

Stigla i princeza ANA!!!

clock-img

23.11.2010, 12:39

clock-img

pepeljuga

pencil-img

17269

Hvala ti Bumbiuser posted image user posted image

clock-img

23.11.2010, 12:43

clock-img

CallamityJane

pencil-img

11119

juhuuu cure, evo i mene napokon danas, nikada doci na raju, a cijeli dan sam za kompom i telefonom user posted image
VIse mi se sve smucilo, vjerujte mi user posted image
Sta ima ovde?

clock-img

23.11.2010, 12:44

clock-img

BUMBI

pencil-img

23108

Šta kaže tm?
Cj bok i tebi,nemoj biti ljutauser posted image

Stigla i princeza ANA!!!

clock-img

23.11.2010, 12:44

clock-img

pepeljuga

pencil-img

17269

Ma i on sretan al samo da bude sve okuser posted image

Cj jesi sredila stouser posted image

clock-img

23.11.2010, 12:46

clock-img

BUMBI

pencil-img

23108

Iskreno se nadam da hoćeuser posted image user posted image user posted image
Kako je R?

Stigla i princeza ANA!!!