cookie-img

Web stranica upotrebljava kolačiće

Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

RE: CB: "kišni dani"

clock-img

21.11.2010, 09:39

clock-img

anonno17

pencil-img

1740

jutro evo me na kratko da vas pozdravim moram ići hraniti maloga gladuša i u grad po poklon za rođendan.
Kiša pada fuj ne da mi se nikuda iz tople kućice a kako je kod vas, cuba veselo vidim i kod tebe, moj isto sinoć zaspao u pola 9 i probudio se u pola 10 do 15 do 12 ga uspavljivala poludila sam. a sad sam već zaboravila jel mi se nasmije čim se probudi i umiljava se pa ne mogu dugo biti ljuta a vjerujem ni ti, kad su slatki-

Noa -17.08.2005.
Patrik - 18.12.2009.

clock-img

21.11.2010, 09:40

clock-img

mariola

pencil-img

19495

Jutro. I ja ću kratko. od 7 sam na nogama, tek sad pijem kavu. Al brzo ćemo u šetnju.

Sretna i ponosna :)
Toni i Laura
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

clock-img

21.11.2010, 09:41

clock-img

pepeljuga

pencil-img

17269

Evo moji se igraju,ovdi nije kisa al smo doma jer je R bolestan a mm jos spava jer je sinoc malo zalomio vaniuser posted image user posted image user posted image

Ma pusti bejb nek spavauser posted image
Annono kome je rođendanuser posted image

Ništa u životu nije tako loše, da nebi moglo biti i gore, ali ni tako dobro da nebi moglo biti bolje!! :))

clock-img

21.11.2010, 09:41

clock-img

danery

pencil-img

10504

jutro ano user posted image
kakav rođoš imate,kome kupuješ?
dakle....tebi bilo veselo noćas...a inače spava bez problema?
ma u zadnjih par dana dosta mi se frendica žali da djeca loše spavaju user posted image valjda ova promjena vremena user posted image

...bejb...our be(a)st.....

....mini gospa....

bogo....priti pliiiiiiiiiz,očuvaj me od baba u životu,od ostalog ću se sama čuvati..... ;)

clock-img

21.11.2010, 09:42

clock-img

pepeljuga

pencil-img

17269

Mariola jesi se spakiralauser posted image
Juce te nisam vidila cili danuser posted image

Ništa u životu nije tako loše, da nebi moglo biti i gore, ali ni tako dobro da nebi moglo biti bolje!! :))

clock-img

21.11.2010, 09:43

clock-img

pepeljuga

pencil-img

17269

I moji su se nocas probudili,prvo R u tri pa je dosao kod nas,user posted image onda T u 4 pa i on dosao kod nas al smo onda jutros do devet odvalili ,jedino mi je bilo malo mista u krevetuuser posted image user posted image user posted image

clock-img

21.11.2010, 09:46

clock-img

anonno17

pencil-img

1740

ms našoj kumici ima 5 sad, ma inače me zeza uvijek po noći stalno se budi ne znam kad će to prestati da se ja naspavam. pepe kako je danas R, jel mu bolje šta.

Noa -17.08.2005.
Patrik - 18.12.2009.

clock-img

21.11.2010, 09:47

clock-img

cuba

pencil-img

21489

Sad mi je već lakše kad vidim da nije samo moj kolo igrao noćas u 4huser posted image user posted image
Evo sam išla pojest integralni štapić a R me užicao pola, nema di nema mrvicauser posted image

Roko i Dino user posted image

clock-img

21.11.2010, 09:48

clock-img

pepeljuga

pencil-img

17269

IZVORNA PORUKA: anonno17

pepe kako je danas R, jel mu bolje šta.

A valjda je bolje,ujutro inace pije kakao i nisam tu tila jutro dati jer mlijeko zna iziritirati al naravno da nije tio caj nego kakao i na kraju je sve povratiouser posted image

clock-img

21.11.2010, 09:51

clock-img

anonno17

pencil-img

1740

da čula sam  i ja da mlijeko ne valja davati dok imaju šlajm jel se on lijepi i onda djeca uvijek povraćaju. A mišek mali  valjda mu bude sad lakše kad je to izbacio.

Noa -17.08.2005.
Patrik - 18.12.2009.

clock-img

21.11.2010, 09:52

clock-img

pepeljuga

pencil-img

17269

i ja se nadam annonouser posted image
Nisam ga navikla gledat ovako mirnog,samo sidi i gleda crticeuser posted image

clock-img

21.11.2010, 09:54

clock-img

cuba

pencil-img

21489

Cure kakvo je kod vas vrime, u St opet nikakvo, kišica padne, pa stane, pa sunce proviri...opet ćemo bit u kući cili danuser posted image

clock-img

21.11.2010, 09:56

clock-img

pepeljuga

pencil-img

17269

Ovdi za sad nije kisa al sve mi se cini da bi moglouser posted image
Ja oko 13 h idem na druzenje sa ejmamomuser posted image user posted image user posted image

clock-img

21.11.2010, 10:03

clock-img

CallamityJane

pencil-img

11119

user posted image Bokic cure evo i mene
Vrijeme nikakvo, sugavo da ne moze biti sugavije, ona moja jutros u 6h mi je igrala po glavi, evo sad spava kao andjeo, ali danas nema spavanja, tesko meni mozak ce mi na slamcicu ispiti user posted image
Kako vasi momcici?

clock-img

21.11.2010, 10:06

clock-img

pepeljuga

pencil-img

17269

A CJ i kod tebe veselouser posted image
Meni R upravo kuka da bi vaniuser posted image

clock-img

21.11.2010, 10:14

clock-img

CallamityJane

pencil-img

11119

Ajoj i ja bih reci mu, hajde docu ja pa cu ti utrapiti Disney a ja vodim momcica vani, svakako je Disney trebala biti decko savrseno cemo se nas dvoje snaci user posted image

Evo odgovorila sam na onu temu o djeci, mislim da sam bila kulturna i odmjerena user posted image ,
sinoc sam mislila da cu poceti rigati vatru kako me je izbacilo iz takta

clock-img

21.11.2010, 10:15

clock-img

cuba

pencil-img

21489

CJ jutro, nemoj se živciratiuser posted image  imaš svoju Disneyuser posted image

clock-img

21.11.2010, 10:16

clock-img

pepeljuga

pencil-img

17269

Ma CJ nemoj se uzrujavatiuser posted image mene vise nista ne izbacuje iz taktauser posted image user posted image user posted image

A dovedi tu slatkicu,cuvam i nju bez zamjene a ti se mos malo ici utegnutiuser posted image user posted image user posted image

clock-img

21.11.2010, 10:24

clock-img

pepeljuga

pencil-img

17269

Ja vas pozdravljam,idem oprat kosu i spremat rucak,javim se posliuser posted image

clock-img

21.11.2010, 10:24

clock-img

CallamityJane

pencil-img

11119

Evo ustala gospodjica i nosim ja nju iz kreveta i tepam joj, draga moja guzla, mamin guzlo najsladji na svijetu, a ona ce nje, nje, na cvetu,  kazem ja ma na svijetu, ona ce opet nje, nje, na cvetuuuu user posted image
Eto ona bi da je na cvetu a ne na svijetu....

clock-img

21.11.2010, 10:27

clock-img

cuba

pencil-img

21489

Pepe ćaouser posted image

CJ znači Disney bi na cvijetakuser posted image  pa neka cure

clock-img

21.11.2010, 10:31

clock-img

novamama

pencil-img

8532

hej, CJ, jesi se naspavalauser posted image , ja bogme nisamuser posted image user posted image

tvoja disney je ustvari Palčicauser posted image , zlato jedno!!!

cuba, ma bubani je i tih dana se sve poremeti, ubrzo će on opet uloviti pravi ritam....

Ča je život vengo fantažija....

clock-img

21.11.2010, 10:35

clock-img

CallamityJane

pencil-img

11119

Uf ja jesam, toboze user posted image  Budila me je u 6h a mislim da je bilo pokusaja i ranije ali se mama sada samo okrene na drugu stranu, a ona sirotica se zavuce pod moj poplun jer je vec u 6h bila gola, golcata, znaci da se vec prije probudila i skinula sve sa sebe user posted image  i tako ona dodje pod moj pokrivac i mene je mazila po glavi i mazila nos od moj nos a ja sam hrkala sve u 16-est i tako je valjda i ona nekako zaspala.... Cula sam da mrmlja sebi u bradu, nece, mama, nece, nece ustati, Disney pava nece  user posted image
Preslatka mi je ovih dana user posted image

clock-img

21.11.2010, 10:36

clock-img

cuba

pencil-img

21489

Evo mi prijateljica i njena malena dolaze na ručakuser posted image user posted image user posted image
ajde bar nećemo biti sami cili danuser posted image

clock-img

21.11.2010, 10:41

clock-img

CallamityJane

pencil-img

11119

Ma bravo, imaces i ti drustvo za pricu a i mali Rokic zabavu i drustvo za igru user posted image
Samo nemoj im ponuditi samo integralne stapice da jedu jer ti drugi put nece doci user posted image