cookie-img

Web stranica upotrebljava kolačiće

Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

RE: Loše vrijeme-više kolača?:)

clock-img

20.11.2010, 21:52

clock-img

pepeljuga

pencil-img

17269

IZVORNA PORUKA: pikachu

IZVORNA PORUKA: pepeljuga

IZVORNA PORUKA: maja

IZVORNA PORUKA: BUMBI

Majo jel ti se stvrdnilo?

Je Bumbi, ali kolač uopće nije po mome ukusu i jako mi je sladak user posted image

al meni moj nije bio jako sladak,sasvim normalnouser posted image

Potvrđujem...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Ali može opet da se uvjerim...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Pika opet se grebesuser posted image user posted image user posted image user posted image al moze kad zavrsi dijetauser posted image

Ništa u životu nije tako loše, da nebi moglo biti i gore, ali ni tako dobro da nebi moglo biti bolje!! :))

clock-img

20.11.2010, 21:52

clock-img

maja

pencil-img

6000

Evo dođi kod mene, jer mislim da će puno ostati(kao i inače, i uopće ne znam kome zapravo radim kolačeuser posted image )

"Dok je prije postojalo samo jedno bez čega ne mogu živjeti, sada je nastalo dvoje.
Nije bilo diobe - moja se ljubav nije sada podijelila između njih; nije to bilo tako. Prije kao da mi je srce naraslo, nabujalo do dvostruke veličine u tom trenutku."

clock-img

20.11.2010, 21:54

clock-img

pepeljuga

pencil-img

17269

IZVORNA PORUKA: maja

Evo dođi kod mene, jer mislim da će puno ostati(kao i inače, i uopće ne znam kome zapravo radim kolačeuser posted image )

Ne zovi dvaput,ti od sad pravi a mi dolazimo na degustacujuuser posted image user posted image user posted image

Ništa u životu nije tako loše, da nebi moglo biti i gore, ali ni tako dobro da nebi moglo biti bolje!! :))

clock-img

20.11.2010, 22:34

clock-img

Anoniman

Javljam da je monte prošao s ocjenom deset. Gosti su bili oduševljeni, a ova teta što je bila je slastičarka i rekla je da joj je odličan. poslala sam im što nisu mogli pojesti. Nisam ga jela, ali izgledao je savršeno!

clock-img

20.11.2010, 22:37

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

7400

[Sadržaj poruke je obrisan]

clock-img

21.11.2010, 09:03

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

7400

[Sadržaj poruke je obrisan]

clock-img

21.11.2010, 09:08

clock-img

maja

pencil-img

6000

user posted image user posted image user posted image ko zna, nikada mi nisu išli grami i dekagramiuser posted image

Ma čokolada mi je gorkasta (kad se sama jede), a sve zajedno slatkouser posted image Možda će danas biti bolji. Ma ja ti ne mogu ni Milka čokoladu jesti kako mi je slatkauser posted image

"Dok je prije postojalo samo jedno bez čega ne mogu živjeti, sada je nastalo dvoje.
Nije bilo diobe - moja se ljubav nije sada podijelila između njih; nije to bilo tako. Prije kao da mi je srce naraslo, nabujalo do dvostruke veličine u tom trenutku."

clock-img

06.12.2010, 21:44

clock-img

BUMBI

pencil-img

23108

Cuba ovdje gledajuser posted image

DINO I LUKA-mamine najveće sreće!!!!!
Stigla i princeza ANA!!!

clock-img

06.12.2010, 21:48

clock-img

cuba

pencil-img

21489

IZVORNA PORUKA: BUMBI

Cuba ovdje gledajuser posted image

tnx draga, upravo sam našla i prepisala. Mislim ga napraviti za R roćkas ovaj vikenduser posted image

Roko i Dino user posted image

clock-img

06.12.2010, 21:49

clock-img

BUMBI

pencil-img

23108

Superuser posted image

DINO I LUKA-mamine najveće sreće!!!!!
Stigla i princeza ANA!!!

clock-img

17.12.2010, 18:05

clock-img

novamama

pencil-img

8532

vani pada snijeg, a ja pečem ciabatu, od gotove smjese brašna iz lidlauser posted image

mmmm sve mirišeuser posted image

Ča je život vengo fantažija....