writing-img

bol u zdjelicama

clock-img

06.11.2010, 19:40

clock-img

mare00

pencil-img

724

user posted image Vec par dana povremeno osjetim bol u zdjelicnim kostima, tek ulazim u 32.tjedan. Bol mi se najcesce javi kad sam duze vrijeme u jednom polozaju. Jeli to normalno i zna li tko sto bi to moglo biti! ?
Iduci tjedan mi je redovna kontrola pa cu pitati! user posted image

clock-img

06.11.2010, 22:57

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

7400

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

07.11.2010, 14:17

clock-img

martina33

pencil-img

500

mene je sve užasno bolilo...zdjelične kosti,kukovi,pubična kost,išijas..jedva sam hodala...rodila prije 2 tjedna i još uvijek me boli kad npr mijenjam položaj...to je sve normalno jer ti hormon omekšava kosti kako bi se pri porodu kosti mogle razmaknuti da dijete prođe...

clock-img

07.11.2010, 15:28

clock-img

Nika 24052006

pencil-img

5558

Sve je to normalno,u prvoj trudnoći me to sve tek na kraju počelo boljeti,a u drugoj trudnoći,odmah od početka,pa sve do porođaja...

Moje velike ljubavi
Nika 24.05.2006.
Ines 07.05.2010.

clock-img

08.11.2010, 00:25

clock-img

inesica

pencil-img

877

Izgleda autorica ove teme ima nekoliko zdjelica user posted image Jedna me zdjelica boljela pred kraj trudnoce...ostale zdjelice su mi u redu, na kuhinjskoj polici user posted image ...

Ljudi uvijek priželjkuju nekakve promjene, iako ne žele ništa mijenjati.

clock-img

08.11.2010, 10:26

clock-img

mare00

pencil-img

724

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
o mislila sam na zdjelicne kosti, nije ni to jedna kost....bar smo tako ucili iz anatomije.....ako sam sto zapamtilauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

08.11.2010, 13:25

clock-img

mayathebee

pencil-img

1544

Možda je jedna zdjelica ili ti jedan pelvis, al boli ko da ih ima više komada....user posted image user posted image user posted image
Boli i mene, ja u 31. tjednu i baš kad sam pročitala neki dan da je normalno da se u ovom razdoblju zdjelica širi i uzrokuje bolove, ja se pobojala da se moja ne širi jer me ništa ne boli.....a kad ono drugi dan stigla i zdjelična bol na koju god stranu se okrenem, sjednem, hodam.......
Sve je to normalno u ovom našem BLAŽENOM stanju......user posted image user posted image user posted image  

IVANO.... mamin i tatin draguljčić 06.01.2011.
ISSA..... mala naša palčica, mamina 'potica! 18.03.2014.

http://www.facebook.com/maja.cancar?ref=tn_tnmn#!/photo.php?v=2720553127823

clock-img

08.11.2010, 15:06

clock-img

mare00

pencil-img

724

user posted image

IZVORNA PORUKA: mayathebee

Možda je jedna zdjelica ili ti jedan pelvis, al boli ko da ih ima više komada....user posted image user posted image user posted image
Boli i mene, ja u 31. tjednu i baš kad sam pročitala neki dan da je normalno da se u ovom razdoblju zdjelica širi i uzrokuje bolove, ja se pobojala da se moja ne širi jer me ništa ne boli.....a kad ono drugi dan stigla i zdjelična bol na koju god stranu se okrenem, sjednem, hodam.......
Sve je to normalno u ovom našem BLAŽENOM stanju......user posted image user posted image user posted image  

Bas je blazeno....sve nas boliuser posted image user posted image user posted image