writing-img

RE: CB: Povratak otpisanih ;)

clock-img

02.11.2010, 22:33

clock-img

leilany

pencil-img

9082

woooow ninaauser posted image user posted image user posted image ma svaki ti daouser posted image user posted image

BEK 27.o5.o9.

clock-img

02.11.2010, 22:33

clock-img

danery

pencil-img

10504

ma inače mi nije smiješno,ali eto njih 4 polomljenih jedno za drugim...user posted image user posted image user posted image
tragikomedija user posted image user posted image user posted image

nm,moram se smijat...jer...za 2 tjedna nastupa desant baba iliti repriza naših svatova...krštenje...a spisak gostiju narastao sa 20 na 90 user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

još mi u nedjelju sad od kume seka malu krsti,trebali ići sa bejb,ja ju svabitna spakujem u AS i ona VIIIIIIIIIIIIIIRIIIIIIIIIIIIIIII iz njeeeeeeeeee user posted image ...a od 0 do 9 kg...predugačka jeeeeeeee....user posted image

...bejb...our be(a)st.....

....mini gospa....

bogo....priti pliiiiiiiiiz,očuvaj me od baba u životu,od ostalog ću se sama čuvati..... ;)

clock-img

02.11.2010, 22:34

clock-img

Imra

pencil-img

3299

user posted image

clock-img

02.11.2010, 22:36

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

7400

[Sadržaj poruke je obrisan]

clock-img

02.11.2010, 22:37

clock-img

leilany

pencil-img

9082

cerve cvrleuser posted image

BEK 27.o5.o9.

clock-img

02.11.2010, 22:38

clock-img

danery

pencil-img

10504

cvrle o tome i spikam...glava viri iznad vrha user posted image
mala je kapitalac...glavata želva user posted image user posted image user posted image

....mini gospa....

bogo....priti pliiiiiiiiiz,očuvaj me od baba u životu,od ostalog ću se sama čuvati..... ;)

clock-img

02.11.2010, 22:39

clock-img

Ninaa

pencil-img

7487

Vidim ja da su se neki tu i opili već kakve spike padajuuser posted image . ja sam tak tak imaš po mojim temama  kata super u vrtiću, menga mi kasni, neznam jel bi se veselila ili ne bi i umorna sam ko pas i tak dalje.................

Mamine srećice 14.03.2009. i 2012.

clock-img

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

7400

clock-img

clock-img

pincirotvajler

pencil-img

12489

user posted image večer
glavata želva?user posted image

"Ljubav je slijepa i zbog toga joj je tako izoštreno čulo dodira."

clock-img

clock-img

Anoniman

Evo i mene. Išla sam gledat csi.
Opa danery, pa narasla je ona ako s dva mj. viri glava. Iako... malo mi je to čudno. Moj je bio velik pa se vozio 7 mj. u tom. Koju AS imaš?

clock-img

02.11.2010, 22:40

clock-img

pepeljuga

pencil-img

17269

ma danery ti si meni šouuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image mozda ste je naopako staviliuser posted image user posted image user posted image user posted image

cvrci kako kasalj tvoj i od Auser posted image

Ništa u životu nije tako loše, da nebi moglo biti i gore, ali ni tako dobro da nebi moglo biti bolje!! :))

clock-img

02.11.2010, 22:42

clock-img

leilany

pencil-img

9082

daneryuser posted image user posted image user posted image user posted image

BEK 27.o5.o9.

clock-img

02.11.2010, 22:43

clock-img

Imra

pencil-img

3299

tu sam i ja, cistim mail pa malo kasnim

clock-img

02.11.2010, 22:43

clock-img

MaTana

pencil-img

4796

vecer cure

princeza br.1 - 18.11.2008,
princeza br.2 - 16.04.2013

clock-img

02.11.2010, 22:44

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

7400

clock-img

clock-img

leilany

pencil-img

9082

vecer matana

BEK 27.o5.o9.

clock-img

clock-img

novamama

pencil-img

8532

danery, stvarno je smiješno s tim lomovima, više nikoga ne pitaj ništauser posted image
ma jel tako govoriti o vlastitoj kćerkiuser posted image ?

pepi, mislila sam da sam te preduhitrila, ali ne, brza si u tuširanjuuser posted image user posted image user posted image

ninaa, ma 100% si user posted image , zato te niš nije volja...

kejt, jesu riješili slučaj?user posted image

Ča je život vengo fantažija....

clock-img

clock-img

Ninaa

pencil-img

7487

Pa i moja se vozila do 8 mjeseci u toj as sjedalici pa smo je stavili u veliku kak onda tvoja sa 2 ne može stati unutra, tu nekaj ne štima daneryuser posted image . Pepeljugice jel bi se mogla raspitati za onaj ovlaživač kad ideš u zadar koliko bi došao?

clock-img

02.11.2010, 22:45

clock-img

danery

pencil-img

10504

IZVORNA PORUKA: cvrčak

IZVORNA PORUKA: danery

cvrle o tome i spikam...glava viri iznad vrha user posted image
mala je kapitalac...glavata želva user posted image user posted image user posted image

Ma ja ti niš' ne vjerujemuser posted image  Samo klevećeš tu slatkicuuser posted image

aaaaaaaaaasss...imamo maxi cosi neku...ne da mi se sad rovat i palit lajt...no ugl. je 0-9 kg,probala ju danas u nju i,ma kakvi...preduboka,krater pravi-a bejb nema šanse u tome tak sjedit...pa sam u tu rupčagu utrpala smotani ručnik da ju malo izravnam i viri joj tikva...user posted image user posted image
donijela mi frendica svoju veću,i u nju stane al jbg opet je nekak duboka,a i put je 2 sata...a nismo ju nikad još u as furali pa ju ne bi grbili a i dugo je cijeli dan ju natezat...
ma nek ju sveki čuva,a moja mama nek joj dođe pravit društvo...

....mini gospa....

clock-img

02.11.2010, 22:45

clock-img

leilany

pencil-img

9082

Kejt koji je csi? Onog dramatičara iz Miamija ne mogu smisliti s onom nakrivljenom glavom i skidanjem/stavljanjem sunčanih naočala

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ni jaaaaaaaaaaaa....
to je horatio...uzas zivi....dode mi da seuser posted image kad ga vidim onak ukosouser posted image user posted image

BEK 27.o5.o9.

clock-img

02.11.2010, 22:46

clock-img

Ninaa

pencil-img

7487

novamama bumo vidjeli za par dana ili za 8 mjeseciuser posted image . csi obični ili je las vegas uglavnom onaj s Grisomom ja peglala pa mi je pol promaklo

clock-img

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

7400

clock-img

clock-img

novamama

pencil-img

8532

IZVORNA PORUKA: leilany

Kejt koji je csi? Onog dramatičara iz Miamija ne mogu smisliti s onom nakrivljenom glavom i skidanjem/stavljanjem sunčanih naočala

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ni jaaaaaaaaaaaa....
to je horatio...uzas zivi....dode mi da seuser posted image kad ga vidim onak ukosouser posted image user posted image

user posted image i s onim dramatičnim pauzama od po minuteuser posted image user posted image user posted image

mislim, tip def ima upalu vratnih mišićauser posted image user posted image user posted image

Ča je život vengo fantažija....

clock-img

02.11.2010, 22:47

clock-img

danery

pencil-img

10504

IZVORNA PORUKA: pepeljuga

ma danery ti si meni šouuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image mozda ste je naopako staviliuser posted image user posted image user posted image user posted image

a da mi nju ipak onak umotamo i povežemo na rampu za lansiranje kak ju je mm u kolica trpao user posted image
tak nema šanse da joj bude neudobno user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
jao,jadno moje dijete,baš sam grozna user posted image user posted image user posted image

....mini gospa....