writing-img

RE: CB: Povratak otpisanih ;)

clock-img

01.11.2010, 15:01

clock-img

pepeljuga

pencil-img

17269

IZVORNA PORUKA: pincirotvajler

kaj budu onda išli ranije navečer spat,,ili budu nervozni do  kraja?user posted image

ne budu oni nervozni nego jauser posted image user posted image user posted image user posted image
a veselim se sto ce do 8 biti u krevetuuser posted image

neliceuser posted image user posted image

Ništa u životu nije tako loše, da nebi moglo biti i gore, ali ni tako dobro da nebi moglo biti bolje!! :))

clock-img

01.11.2010, 15:02

clock-img

Anoniman

Moracu je pitati zna li ona tebe, nesto mi te nije spominjala user posted image posebno ne u tom graskastom obliku i dizajnu user posted image

Ma otkud ti to da se nas dvije ne znamo? Pa neki dan smo kavu zajedno pile..

clock-img

01.11.2010, 15:03

clock-img

SexyMuzjak

pencil-img

61

IZVORNA PORUKA: Nellyca

Cao devojkeee kako ste mi danas? user posted image
Moram da pozdravim i pridoslicu, osvezenje je videti i nekog muskarca u ovom kokosinjcu user posted image jel se snalazis?

Pa svakom kokosinju je potrebno...... stoo????
Zna li ko?user posted image user posted image user posted image
Ovo je misljeno iskljucivo kao dobra dosjetka pa molim da se kakve feministicke duse ne nadju uvrijedjene ako takvih ima ovde!

clock-img

01.11.2010, 15:03

clock-img

Anoniman

IZVORNA PORUKA: pepeljuga

kaj budu onda išli ranije navečer spat,,ili budu nervozni do  kraja?user posted image

ne budu oni nervozni nego jauser posted image user posted image user posted image user posted image
a veselim se sto ce do 8 biti u krevetuuser posted image

neliceuser posted image user posted image

pepi draga user posted image
vidim kod tebe veselo user posted image
moja spava snom pravednika, samo je jutros u 8 ustala umesto u pola 10-10 user posted image

clock-img

01.11.2010, 15:06

clock-img

leilany

pencil-img

9082

IZVORNA PORUKA: SexyMuzjak

Moram da pozdravim i pridoslicu, osvezenje je videti i nekog muskarca u ovom kokosinjcu user posted image jel se snalazis?

Ovo je misljeno iskljucivo kao dobra dosjetka pa molim da se kakve feministicke duse ne nadju uvrijedjene ako takvih ima ovde!

za jednog pravog roostera...al ti mi vise licis na nekog noja sa losom afrikankomuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

BEK 27.o5.o9.

clock-img

01.11.2010, 15:06

clock-img

SexyMuzjak

pencil-img

61

IZVORNA PORUKA: Bebys

pazi muzjak...nasa pincirotv....je OPASNA.....ODAMAH NA PRVU PA PITA..VIS TI NJU

Da bi protumacio sadrzaj ove poruke sa obzirom na nestasicu interpunkcijskih znakova trebace mi gatara, pa cu se uzdrzati od odgovora user posted image user posted image user posted image

Ziv se covek na sve navikne, pa ces i ti na Bebysine poruke user posted image

Onda cu unajmiti kakvu gataru za stalnog pomocnika pri desifriranju user posted image
Gospodjo Bebys samo bih molio da malo pripazite na pravopis i gramatiku, inace ce mi otici mesecna placa na raznorazne desifratore a zaista su mi Vasi postovi vise nego interesantni i zanimljivi i uzitak mi ih je citati!

clock-img

01.11.2010, 15:09

clock-img

Bebys

pencil-img

10225

ja nisam isla u skolu..pa pisem sve malo i brzo..nisu me naucili user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

clock-img

SexyMuzjak

pencil-img

61

IZVORNA PORUKA: leilany

za jednog pravog roostera...al ti mi vise licis na nekog noja sa losom afrikankomuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Mislim da se to moze u slobodnom prevodu gledati kao veliki rooster, a kao sto sam primetio neke clanice vole velike obline pa cu smatrati da sam pozeljan user posted image user posted image user posted image

clock-img

clock-img

pepeljuga

pencil-img

17269

a muzjace i ostale cure ja vas moram napustit,zove me peglauser posted image

Ništa u životu nije tako loše, da nebi moglo biti i gore, ali ni tako dobro da nebi moglo biti bolje!! :))

clock-img

01.11.2010, 15:10

clock-img

Anoniman

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

01.11.2010, 15:12

clock-img

pincirotvajler

pencil-img

12489

velike muške oblineuser posted image
ajme sexy,budi pristojanuser posted image

"Ljubav je slijepa i zbog toga joj je tako izoštreno čulo dodira."

clock-img

01.11.2010, 15:12

clock-img

SexyMuzjak

pencil-img

61

Mladjahno gospo nadam se da ce to tmurno raspolozenje da vas prodje i da do veceri budete friski i punom pogonu da usrecite supruga ! Ugodan vam zelim!

clock-img

01.11.2010, 15:13

clock-img

Anoniman

Idemo i nas dvije u šetnju..dok je još dan! Pozz

clock-img

01.11.2010, 15:15

clock-img

SexyMuzjak

pencil-img

61

velike muške oblineuser posted image
ajme sexy,budi pristojanuser posted image

To muske ste Vi dodali ali cu reci da sam se nasao u tome, nadam se da ta upadica nije bila previse slobodna, samo sam pratio tok teme!
Ali shvatam ako je prisutna mala doza inkomodacije zbog mog spola i pripazicu na to ubuduce user posted image user posted image user posted image

clock-img

01.11.2010, 15:17

clock-img

leilany

pencil-img

9082

Mladjahno gospo nadam se da ce to tmurno raspolozenje da vas prodje i da do veceri budete friski i punom pogonu da usrecite supruga ! Ugodan vam zelim!

i ja se pridruzujem cestitki naseg roosterauser posted image user posted image

BEK 27.o5.o9.

clock-img

01.11.2010, 15:19

clock-img

Zvonki

pencil-img

10869

Evo me nakratko.user posted image Hoopla! tata Mužjak je još ovdje. Počet ću sumnjati u tvoj spol muško jer nije nijedan tata izdržao više od par sati s nama. user posted image

.-..-.
`·.·´
?/
/?
/ \ Bože, molim Te za strpljenje...I to želim odmah sada!

clock-img

01.11.2010, 15:19

clock-img

Bebys

pencil-img

10225

pincirot....
FALA TI ZA INFO...JOS JEDNOM za MIRENU...jako mi to puno znaci..jer nisam imala pojma...mogla me prevariti tu..JOJ NISTA NEVALJAJU...JOJ UZASNI SU TU..ZDRAVSTVO..user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

01.11.2010, 15:21

clock-img

pincirotvajler

pencil-img

12489

IZVORNA PORUKA: Bebys

pincirot....
FALA TI ZA INFO...JOS JEDNOM za MIRENU...jako mi to puno znaci..jer nisam imala pojma...mogla me prevariti tu..JOJ NISTA NEVALJAJU...JOJ UZASNI SU TU..ZDRAVSTVO..user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

kaj si se toga sjetila sad bebys?

clock-img

01.11.2010, 15:21

clock-img

cuba

pencil-img

21489

Evo i mene još malo. Cijeli dan smo u kući, vani je oblačno i dosta puše...čekamo društvo da nam stigne na kavicu da nam podigne atmosferuuser posted image
Šta ima cure?
Zvonki do kad je curka kući?

Roko i Dino user posted image

clock-img

01.11.2010, 15:22

clock-img

pikachu

pencil-img

4192

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Hej, komadi svih spolova... Veselo u britiji... Vidi se što je falilo...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sunce naše malo, stigla si...
Vita-10.08.2009.
Ponosni T&M

clock-img

01.11.2010, 15:23

clock-img

Imra

pencil-img

3299

Vidi se što je falilo...user posted image user posted image

cak i u virtualnom svijetu

clock-img

clock-img

Zvonki

pencil-img

10869

IZVORNA PORUKA: cuba

Zvonki do kad je curka kući?

Dobili smo dozvolu do sutra u 8 ujutro. Najvjerojatnije ćemo je tako i dovesti. Ali će muž morati malo kasniti na posao. Što da radim kad mi tako znači još ta jednna noć? Već mi je žao što mora opet otići user posted image

.-..-.
`·.·´
?/
/?
/ \ Bože, molim Te za strpljenje...I to želim odmah sada!

clock-img

clock-img

pincirotvajler

pencil-img

12489

cure user posted image

clock-img

01.11.2010, 15:24

clock-img

SexyMuzjak

pencil-img

61

Dobar dan ljupka damo, i ja sam netom dosao. Moram priznati da me te sumnje u moju muskost vrijedjaju!
A da svojoj dragoj zeni nisam obecao da cu imati minimum 2 000 postova do njenog povratka  priznajem davno bih pobjegao glavom bez obzira. Ali ovako sutim i trpim i nije mi previse neugodno dok ne krenem zavirivati po kakvih kutcima foruma gdje se spominju menstrualne tegobe user posted image user posted image user posted image

clock-img

01.11.2010, 15:26

clock-img

leilany

pencil-img

9082

ejla zvonki,pika,cubauser posted image

BEK 27.o5.o9.