writing-img

[Obrisani korisnik]

clock-img

01.11.2010, 09:47

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

7400

[Sadržaj poruke je obrisan]

clock-img

01.11.2010, 09:48

clock-img

Gianna

pencil-img

1505

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

[/quote]
aaaaaaaaa jeste ljubomorneuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
hvala mmuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

gianna a ne pitaj me nista,zavracali meuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

[/quote]

user posted image user posted image user posted image user posted image za tm, opet te pustija da noniš user posted image ... Mora da si bila jakoooo dobra user posted image user posted image ....

A i ja sam jutros nonila do 8 šta je za nas ekstra napredak user posted image , a i za mene osobno, jer posljednijh deste dana katsrofalno spavam...

I mi smo imali bliskih susreta neželjene vrste... Mm su isto hakirali profil i niš nismo uspjeli napraviti, samo otvorili novi i to je to... Jesu ti uletili i na mail ili? Njemu jesu...user posted image

Nebo strpljive voli....
Dino 06.07.2004.
Kiara 25.11.2010.

clock-img

01.11.2010, 09:50

clock-img

pepeljuga

pencil-img

17269

cvrci i nenaspavana pozdravuser posted image

a bila sam dobra ovaj vikenduser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

uletili mi i na emailuser posted image

Ništa u životu nije tako loše, da nebi moglo biti i gore, ali ni tako dobro da nebi moglo biti bolje!! :))

clock-img

01.11.2010, 09:52

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

7400

clock-img

01.11.2010, 09:53

clock-img

pepeljuga

pencil-img

17269

cvrci ne salji na onaj,imam drugi samo ono zd ide iza imenauser posted image

a nemam pojma tko to radi i zasto,jednostavno su promjenili lozinke i nemos nistauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ništa u životu nije tako loše, da nebi moglo biti i gore, ali ni tako dobro da nebi moglo biti bolje!! :))

clock-img

01.11.2010, 09:54

clock-img

Gianna

pencil-img

1505

IZVORNA PORUKA: cvrčak

Jutrouser posted image

ja sam se do sada igrala sa plastelinom,Ispod noktiju imam sve dugine bojeuser posted image
Ima kakva kofica?

Jutro Cvrki, za dugine boje, vama nikada nije dosadno ...

Kako ni ja jutros nisam popila kavicu (pila sam mliko), stiže kava

user posted image

Nebo strpljive voli....
Dino 06.07.2004.
Kiara 25.11.2010.

clock-img

01.11.2010, 09:56

clock-img

Imra

pencil-img

3299

jutro ranoranioci
sta radite??
D gleda jagodicu bobicu, a ja evo kafu pijem

clock-img

01.11.2010, 09:56

clock-img

cuba

pencil-img

21489

Ma Pepe samo ti nama guštajuser posted image
Evo ja uspavala R i napravila novi capuccino, ovoga ću stvarno u miru popitiuser posted image

Roko i Dino user posted image

clock-img

01.11.2010, 09:57

clock-img

BUMBI

pencil-img

23108

Jutrouser posted image
Cvrle i ja sam se sad igrala s plastelinomuser posted image

DINO I LUKA-mamine najveće sreće!!!!!
Stigla i princeza ANA!!!

clock-img

clock-img

Gianna

pencil-img

1505

Pepi znači da ti ne šaljem na mail ništa?

A kako i zašto se to dogodiuser posted image
Prosvijetlile plavušu,može li se kako spriječiti? Iako mi uopće nije jasno zašto to netko radi,mislim kako mu se dauser posted image

Mogu ti uletiti ukoliko ne brišeš history sa kompa... Svaki put nakon surfanja netom bi trebalo izbrisati sve one cookije (tako je meni brat objasnio- ja sam za to duduk user posted image ) i ukoliko ti je lozinka prejednostavna.... Ni meni nije jasno šta netko ima od hakiranja osobnih podataka, ali eto, ljudima je očito dosadno ....

Nebo strpljive voli....
Dino 06.07.2004.
Kiara 25.11.2010.

clock-img

clock-img

pepeljuga

pencil-img

17269

a nije dobro ni dugo spavat,sad me bole leđauser posted image nikad nije dobrouser posted image user posted image user posted image user posted image

žimra jutro i tebiuser posted image

clock-img

01.11.2010, 09:58

clock-img

pincirotvajler

pencil-img

12489

jutro curke koje su došleuser posted image
ja pospremila svoje dečke spat i mir božji sad bar pol sata

< Poruku je uredio pincirotvajler -- 1.11.2010 10:10:00 >

"Ljubav je slijepa i zbog toga joj je tako izoštreno čulo dodira."

clock-img

01.11.2010, 09:59

clock-img

pepeljuga

pencil-img

17269

gianna nije mi bas lozinka bila pre jednostavna i nije mi bila ista na face i na e mailuuser posted image

bumbi pozdravuser posted image

pinci pozdrav i tebiuser posted image

clock-img

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

7400

clock-img

clock-img

Imra

pencil-img

3299

mi smo juce kupili flomastere i kako je na kutiji bilo nacrtano da se s njima mogu bojiti tene,case,itd., sada su sve moje bijele cipele i tene sarene, a i D takodjer, bas bas sam bila ljuta,jos plus se ne moze skinuti nikako

clock-img

clock-img

Gianna

pencil-img

1505

IZVORNA PORUKA: pepeljuga

a nije dobro ni dugo spavat,sad me bole leđauser posted image nikad nije dobrouser posted image user posted image user posted image user posted image

Nisam ja baš sigurna da te leđa bole od spavanja, meni se čini da bole zbog ne spavanja user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .....

Nebo strpljive voli....
Dino 06.07.2004.
Kiara 25.11.2010.

clock-img

01.11.2010, 10:02

clock-img

pepeljuga

pencil-img

17269

IZVORNA PORUKA: Gianna

IZVORNA PORUKA: pepeljuga

Nisam ja baš sigurna da te leđa bole od spavanja, meni se čini da bole zbog ne spavanja user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .....

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image a mozda i od togauser posted image user posted image user posted image user posted image

cvrci poslala pp,bas me zanima oces dobit

zimra pa sad lipo imas nove patikeuser posted image

clock-img

01.11.2010, 10:02

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

7400

clock-img

01.11.2010, 10:03

clock-img

Imra

pencil-img

3299

zimra pa sad lipo imas nove patikeuser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

01.11.2010, 10:04

clock-img

BUMBI

pencil-img

23108

Ajme što ste se raspisale,ne stignem sve pohvatatiuser posted image

Stigla i princeza ANA!!!

clock-img

01.11.2010, 10:04

clock-img

cuba

pencil-img

21489

Bumbiiiiiuser posted image  nisam te vidila sto godina (bar mi se tako činiuser posted image )...
Šta ima, kako mi je zet?

Roko i Dino user posted image

clock-img

01.11.2010, 10:05

clock-img

Imra

pencil-img

3299

IZVORNA PORUKA: Imra

mi smo juce kupili flomastere i kako je na kutiji bilo nacrtano da se s njima mogu bojiti tene,case,itd., sada su sve moje bijele cipele i tene sarene, a i D takodjer, bas bas sam bila ljuta,jos plus se ne moze skinuti nikako

Ajmeeeeuser posted image user posted image pa što ti bi da si to išla kupovati???

Ja samo crayoline WASHABLEuser posted image

nisam u radnji ni skontala da su namjenjeni za to, ona hoce flomastere, kazem joj uzmi jedno pakovanje, dijete uzelo i gotovo,kad smo dosli kuci,sigurno je vijela sliku na pakovanju i krenula sarati

clock-img

01.11.2010, 10:06

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

7400

clock-img

01.11.2010, 10:07

clock-img

BUMBI

pencil-img

23108

Bumbiiiiiuser posted image nisam te vidila sto godina (bar mi se tako činiuser posted image )...
Šta ima, kako mi je zet?

user posted image user posted image ,pa kad jučer baš i nisam bila previše,po bircu znam,tek ga sad vidim,a već 11 struser posted image
Dobro smo,eno zet ti vani igra nogometuser posted image
Moj spava ako sam dobro skužil,a ti piješ u miru kavicuuser posted image

Stigla i princeza ANA!!!

clock-img

01.11.2010, 10:08

clock-img

Gianna

pencil-img

1505

IZVORNA PORUKA: Imra

Ajme...... Mogu misliti kako si bila bijesna, ali ako ništa sada imaš unikate tene user posted image ..

Nebo strpljive voli....
Dino 06.07.2004.
Kiara 25.11.2010.