writing-img

RE: Kako reagirate na slatkiše

clock-img

26.10.2010, 23:11

clock-img

Imra

pencil-img

3299

odlicno reagujem, upravo jedem bajaderu

clock-img

26.10.2010, 23:26

clock-img

Anoniman

IZVORNA PORUKA: Imra

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

dobra si...

clock-img

26.10.2010, 23:31

clock-img

Domy

pencil-img

3417

ja i moji obožavamo slatikiše ..što znači da nemogu nakupovati a ni napraviti koliko mi možemo požderatiuser posted image

clock-img

27.10.2010, 00:21

clock-img

CallamityJane

pencil-img

11119

IZVORNA PORUKA: Imra

Meni se sada tako jede slatko user posted image
Da ukljucim mikser, sta kazete user posted image

clock-img

27.10.2010, 08:45

clock-img

ZVRK

pencil-img

20333

IZVORNA PORUKA: maja

Ma daj Nato, što se bunišuser posted image Slatkiše što dobijem lijepo spremam u jedan ormarić u kuhinji i dam Noi nakon što ruča. Inače sam se ljutila kad nije ručao,

meni kao i kod maje.
zvrkić poslije ručka može da se osladi sa čime želi,prije mu je zavranjenoooooooooooooo
a sveki je uvijek donosila slatko poslije marende za njega pa mi trebalo dok to riješim ali sam uspijelauser posted image

p.s.-nedjeljni primjer........
muž se digo rano da gleda f1 i nakon malo vremena govori kako bi on nešto grickao nešto slatko i prije nego što sam ja reagirala sin ga je''oprao'' i rekao ::::ne može sada tek poslije ručka.
mm nije bio primjetio da se mali u međuvremenu probudio.

slatkiši su mu sšremljeni u ''njegovoj ladici''ali uvijek pita da li može uzeti

Život ponekad traži od nas više no što mislimo da možemo podnijeti.IPAK,vrijedi se potruditi!
zvrkić došao 17.06.2005.
zvrkica došla 08.12.2010.

clock-img

28.10.2010, 21:22

clock-img

mamacita

pencil-img

1873

"daj stavi malo tih recepata kolača sa povrćem negdje...i ovi drugih bez šlaga....pa da probamouser posted image "

Tek sam sada vidjela zamolbu, bude vam tp proslijedila, drage volje... vrlo uskoro... 

clock-img

28.10.2010, 21:28

clock-img

tina0310

pencil-img

1019

nebi imala ništa protiv slakog,ja jedva čekam da i mi počnemo papat slatkiše,tako da mama" malo" omasti brkeuser posted image user posted image user posted image

-mamin miš-
Alen 19.05.2010.