Trudnice pozdrav!
Ako koja ima problem kao i ja kako ga se riješiti- pritisak na mjehur mi je ponekad neizdrživ.
U 27 tjednu trudnoće sam koja protiče uredno samo mi je ta nelagoda prilično bolna.
Ginekologinja kaže da je sve ok.
Neću ti ništa pametno i novo reći - i kod mene je bio pojačan pritisak na mjehur kroz cijelu trudnoću i mjesec-dva dana nakon poroda, dok sve opet ni jesjelo n asvoje mjesto. Što je veći stupanj trudnoće to je beba niže i očekivano je pritisk veći.
BTW dobro nam došla i dugo se s nama družila
Hvala objema na dobrodošlici i na utjesi.
I ja imam pritisak u dolnjem djelu trbuha koji je sve jači kako mi je trudnoća odmicala,a česte posjete wc-u, već sam se navikla.
Dobro došla
I ja sam u 28 tjednu pa imam isto takav pritisak i nije ugodno ali svi kažu da je to ok pa se ne zabrinjavam.
Evo, možda te malo utješim... ja sam imala pritisak do 29. ili 30. tjedna i sve je bilo u redu. Sad je malo popustio iako još uvijek često idem na WC, ali pritisak nije konstantan. Ali zato sad kad me beba zvekne u mjehur...
Ajme sve pišete da vam se to javlja već kasnije ja sam sada u 19 tj i kad god osjetim da se beba pomaknula ja trk na wc da ne pričam da kad to krene nije važno gdi sam moram sjesti. Nema hodanja a da ne stanem po nekoliko puta. Dok kaže beba nije nisko sve ok a meni teksas. Nije mi ni u jednoj trudnoćin bilo tako.
IZVORNA PORUKA: ninolina
Ajme sve pišete da vam se to javlja već kasnije ja sam sada u 19 tj i kad god osjetim da se beba pomaknula ja trk na wc da ne pričam da kad to krene nije važno gdi sam moram sjesti. Nema hodanja a da ne stanem po nekoliko puta. Dok kaže beba nije nisko sve ok a meni teksas. Nije mi ni u jednoj trudnoćin bilo tako.
Ninolina tako je i kod mene isto sam 19tjedana.Al meni je beba dosta nisko.
Ja od pocetka trudnoce imam bolove u doljnjem dijelu trbuha. Bol je tupa i neugodna. Ginekolog mi rekao da osjetim rastezanje maternice i da to neke zene osjete cijelu trudnocu. Kako trudnoca odmiče (sada sam u 21. tjednu) bol je sve rjeda, osim kada mi bebeac sjedne na lijevi jajnik ili na živac od lijeve noge. Inace, trudnoca skroz uredna, beba napreduje. I sada me zanima, ima li netko od vas takvih slicnih problema? Sve moje frendice nisu imale slicno iskustvo!
Ja npr, nemam nikakve bolove, ali nekad imam osjećaj da je beba baš sjela na mjehur... i nekad lupi po mjehuru, a događalo se i to da moram stat, valjda dok se malo ne premjesti...
Ja sam u 15.-tom tjednu i već imam malo pritisak,tako mi je bilo i u drugoj trudnoći i bilo je sve ok.!
Ja tek od jucer osjecam taj pritisak....do sada je bilo bajno..
A sada...nocas sam 4 puta bila na vc-u...luddaaaa sammmm
mene već 3 dana to muči... jel bi to bilo ratezanje maternice, ligamenata???
onak vodoravna je bol u donjem dijeliu trbuha (u biti nije bol nego baš pritisak)
kad legnem je okay... jel moguće da se već osjeti pritisak bebača?
hmmm...mene ne pati pritisak,nego kao neko probadanje...svašta...dr kaže sve ok,al opet...
danery, nadam se da je to sve okay... ne znam dal' da odem kod harnice pa da me pregleda . kaj misliš ti? Ionako bi za tj. dana na 4 d
ma to je tvoje normalno...ak nema frke tipa krv i jaki neizdrživi bolovi,nemoj se žuriti...
mislim da ti se širi zdjelica i ligamenti se rastežu...ja nisam mogla vjerovat da to tako boli kad mi je frendica pričala dok nije i mene sastavilo...ali kako došlo,tako prošlo...i sve bilo ok...
IZVORNA PORUKA: danery
ma to je tvoje normalno...ak nema frke tipa krv i jaki neizdrživi bolovi,nemoj se žuriti...
mislim da ti se širi zdjelica i ligamenti se rastežu...ja nisam mogla vjerovat da to tako boli kad mi je frendica pričala dok nije i mene sastavilo...ali kako došlo,tako prošlo...i sve bilo ok...
koliko ti je trajalo? meni već 3 dan, ali povremeno... i niš ne boli u biti neg smeta...
ja sam imala (moderatori, slobodno me cenzurirajte, ali onda taj izraz neće biti tako dobar :): "pizdobolju"
, ogroman pritisak na stidnu kost i nekada sam u šetnji morala stati koliko me to bolilo tj više onako kao da je peklo....
a da, ali to mi se dešavalo tek pod kraj, nakon 33/34 tj
< Poruku je uredio njanja -- 18.5.2010 16:30:23 >
-Tagore-
mene je malo više od tjedan dana...rekla sam dr i veli sve je to ok...širenje i rastezanje...lezi kad te bolucka,proći će to...
IZVORNA PORUKA: njanja
ja sam imala (moderatori, slobodno me cenzurirajte): "pizdobolju"
, ogroman pritisak na stidnu kost i nekada sam u šetnji morala stati koliko me to bolilo tj više onako kao da je peklo....
a da, ali to mi se dešavalo tek pod kraj, nakon 33/34 tj