30.09.2010, 13:35
4043
obožavam pljeskati i potpisivati
pa tako plješćem ivani i potpisujem ju u potpunosti
sramota je da na temama rođendana ima samo jedna stranica i to jadna a kojekakve gluposti tu su svi
samo se prepirete i uživate u tome...mislim da neke dotične osobe dolaze ovdje liječiti svoje živce
pogledajte jučerašnju temu čestitke sretan rođendan uspavana
samo vas par se javilo da joj čestita rođendan,a koliko vas je već na ovoj temi
svi se mi uvrijedimo nekad ali neke forumašice namjerno nameću svoje stavove i govore kako rr više nije što je nekad bio...
oprostite nije to zbog nas "novih" kako nas nazivate,nego je to upravo zato što se neke cure uvrijede i odu
a s kim su imale okršaj u to ne ulazim
mene je jako povrijedilo što na temama asocijacije mene se sjetilo samo 3 cure
i to one s kojima se rijetko čujem a one s kojima sam dijelila savjete i iskustva nisu se sjetile
ali nema veze.....ja se ovdje dođem zabaviti,čestitati rođendane,rođenja,čekati s trudnicama i iščekivati trudnoće
kad ste sretne vi sretna sam i ja
obožavam čitati kako su vaša dječica velika i što sve znaju isto tako volim podijeliti što je sve moja P naučila
ali u zadnje vrijeme to se na ovom forumu jako malo piše
tako da ste mogle vidjeti da i ja rijetko pišem napretke petre
svaki dan se prepirete oko nečega umjesto da pišete o nečemu što je vezano za ovaj forum
sad ću ja biti popljuvana što sam rekla svoje mišljenje
Potpisujem oba dva posta od m600 jer je točno pogodila ono što sam htjela ja ..Ovo crveno me pogotovo boli (mene se je sjetila samo m600)
S vama sam od početka svoje treće trudnoće i vi ste bile prve koje su nakon obitelji(mm-a i djece) saznale da sam rodila i vidjele slikice iz bolnice jer sam imala prijenos uživo
Sad imam osjećaj da zato jer branim svoje mišljenje koje ćesto popljuju da sam crna ovca.Zato u zadnje vrijeme izbjegavam ostale teme osim roćkasa i ako mogu kome šta savjetovati,a da nikog ne uvrijedim...
< Poruku je uredio Thea -- 30.9.2010 13:36:27 >
Valentino - 04.02.2009.

mislila sam da će bar 4 cure