Zadnji članci

Kako prevenirati ljetne viroze kod djece?
Ljeto donosi radost, ali i rizik od viroza kod djece. Uz redovito pranje ruku, dovoljno tekućine,...

Zdravlje i njega

Kako odabrati savršen štednjak za vaš dom?
Jeste li u potrazi za savršenim štednjakom za vaš dom? Bez brige, u nastavku teksta pomoći ćemo v...

Obiteljski život

ali ja sam skoro cilu trudnoću muku mučila s Candidim pa sam stavljala Canesten, po preporuci ginekologa...
   ali ja sam skoro cilu trudnoću muku mučila s Candidim pa sam stavljala Canesten, po preporuci ginekologa...  .Zatim double test loš,amnio pošla po krivu pa me sterpali 10 dana u bolnicu prevenitive radi i stavili na antibiotike
   .Zatim double test loš,amnio pošla po krivu pa me sterpali 10 dana u bolnicu prevenitive radi i stavili na antibiotike ,a ja dok sjedim nemogu se po dizanju sa stolca dobiti...bol oštra
   ,a ja dok sjedim nemogu se po dizanju sa stolca dobiti...bol oštra 

... Iščekivanje se može rezati nožem.... koliko još.....
  ... Iščekivanje se može rezati nožem.... koliko još.....  

,i da dođem sljedeći tjedan.Međutim ja sam za dva dana dobila smeđi iscjedak,pa na kraju skroz prokrvarila....Opet me pogledao i rekao da ne vidi ništa i poslao da napravim betu HCG i da mirujem...sad čekam rezultat....jako se bojim,jer imam osjećaj da sam izgubila bebu
 ,i da dođem sljedeći tjedan.Međutim ja sam za dva dana dobila smeđi iscjedak,pa na kraju skroz prokrvarila....Opet me pogledao i rekao da ne vidi ništa i poslao da napravim betu HCG i da mirujem...sad čekam rezultat....jako se bojim,jer imam osjećaj da sam izgubila bebu 

....
 .... 
											 ..ali svejedno su mi rekli da je prerano išta prognozirati i da PAZI..."vjerojatno se neće održati!!!!!""""
  ..ali svejedno su mi rekli da je prerano išta prognozirati i da PAZI..."vjerojatno se neće održati!!!!!"""" 

i svaka najmanja bol me užasava,jako se bojim iako vidim da i cure imaju svakakve tegobe u trudnoći i izdrže do kraja.al se ipak bojim.srećom,imam dobrog ginekologa koji zna sve napamet i sve razumije,kad god zovem u strahu,uvijek me uzme da me pregleda...evo,sad me naručuje svaka dva tjedna jer sam ga molila.svaki put radi utz da čujem srce kako kuca da me umiri...
 i svaka najmanja bol me užasava,jako se bojim iako vidim da i cure imaju svakakve tegobe u trudnoći i izdrže do kraja.al se ipak bojim.srećom,imam dobrog ginekologa koji zna sve napamet i sve razumije,kad god zovem u strahu,uvijek me uzme da me pregleda...evo,sad me naručuje svaka dva tjedna jer sam ga molila.svaki put radi utz da čujem srce kako kuca da me umiri...