cookie-img

Web stranica upotrebljava kolačiće

Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

EEG

clock-img

23.09.2010, 08:10

clock-img

Joanna

pencil-img

547

Danas moram malenu naručiti na tu pretragu. Dal je koja od vas išla s djecom na EEG? Kak to izgleda? Rekla mi je sestra da mora spavati jer neće moći ništa napraviti ak bude nemirna user posted image .

Bile smo jučer kod neuropedijatrice i poslala nas na EEG. Razlog tome je što se Nina udara po desnoj strani glave (ne uvijek al kad joj dođe) i par puta joj je "vuklo" glavicu na desnu stranu.user posted image user posted image user posted image
Rekla je dok da to treba pregledati da se nebi nešto uvuklo u glavicu. Nisam ju ni htjela pitati što al pretpostavljam.user posted image user posted image user posted image  Ići ću u bolnicu Bračak jer smo tamo bile i kod neuropedijatrice a i prije se dođe na red. 

Mamine princeze
11.08.2009. Nina
26.01.2012. Laura

clock-img

23.09.2010, 08:15

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

7400

[Sadržaj poruke je obrisan]

clock-img

23.09.2010, 08:17

clock-img

Zvonki

pencil-img

10869

IZVORNA PORUKA: cvrčak

Ne bediraj se jer super je provjeriti zašto ti se to događa sa djetetom,a pretraga nije ni loša ni traumatična za dijete.
Sretno i javi kakav je nalaz.

user posted image user posted image user posted image

clock-img

23.09.2010, 08:18

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

7400

clock-img

23.09.2010, 08:26

clock-img

Joanna

pencil-img

547

Ne smije imati dudu? Uf, to će biti malo teže. Treba joj da zaspi al s vremenom ju sama izbaci al ak joj ja vadim dudu onda se ljuti i budi.user posted image

Ja sam prvo pomislila na tumor al ne znam dal je i doktorica. Budući da mi ima i ugruške na mozgu ( bar je imala al ne znamo dal su se povukli jer se fontanela rano zatvorila pa se nije vidjelo) možda je mislila i na to. Ne znam ni ja al me strah.

Javit ću vam nalaze. Oko 9h ću zvati da ju naručim. Hvala cure!user posted image user posted image

Mamine princeze
11.08.2009. Nina
26.01.2012. Laura

clock-img

23.09.2010, 08:30

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

7400

clock-img

23.09.2010, 08:50

clock-img

katy mama

pencil-img

838

joj nas ceka opet eeg,a vec smo jednom bili i sve hvala Bogu proslo ok!
ne znam zasto opet,ali mi je vec mukauser posted image !
iako bas iscrpljen L.nije htio zaspat kad smo dosli tamo user posted image ,pa ga je sestra animirala,mora gledat u jedno mjesto,ma vec me strah sljedeceg!
sestra me malo poprijeko gleda,kao mama zasto beba ne spava,pa covjece i ja bi bila najsretnija kad bi spavo,da se to na miru obavi nego onako tih 20 minuta ko 20 godina...i dok smo izasli,on gotov,odmah u san

moj mali sin,moja velika ljubav je stigo 19.09.2009.u 10.25

clock-img

23.09.2010, 09:14

clock-img

ninolina

pencil-img

15879

Da i kod nas u Klaičevoj je isto...Djete mora zaspati, nemoj se bedirati ako ne zaspi odmah...Mis mo riktali vrijeme kad je išla spavati..naručeni smo bili u podne tako da nam je pasalo...Mi smo bili dva puta...jedino kaj si uzmi vlažne maramice i kapicu obavezno jer onaj gel nejde dole dok se ne opere...Nadam se da će sve biti u redu...
Mi smo išli jer se Iva budila u vrisku i tu je prestajala disati...

sad sam mama za 5 :)
Tin, Iva, Theo Petar, Iris, Nino Lukas

...Nikad se ne prestani smijati, čak ni kad si tužna. Netko će se možda zaljubiti baš u tvoj osmjeh...

clock-img

23.09.2010, 09:16

clock-img

ninolina

pencil-img

15879

IZVORNA PORUKA: katy mama

iako bas iscrpljen L.nije htio zaspat kad smo dosli tamo user posted image ,pa ga je sestra animirala,mora gledat u jedno mjesto,ma vec me strah sljedeceg!
sestra me malo poprijeko gleda,kao mama zasto beba ne spava,pa covjece i ja bi bila najsretnija kad bi spavo,da se to na miru obavi nego onako tih 20 minuta ko 20 godina...i dok smo izasli,on gotov,odmah u san

zašto ste vi išli...Mi smo drugi put išli nakon 6 mj...to je bila kao kontrola...a osjeti tvoju nervozu pa neće spavati, zato kažem ako ne zaspi nemojte se bedirati...

...Nikad se ne prestani smijati, čak ni kad si tužna. Netko će se možda zaljubiti baš u tvoj osmjeh...

clock-img

23.09.2010, 11:13

clock-img

tiha

pencil-img

10103

nadam se da ce sve biti u redu i mi cemo uskoro iciuser posted image ...drzim fige da sve bude ok!

``````sitna i dinamitna :) :)´´´´´´

Denissa 19.06.2004.
Mia 09.11.2007.

clock-img

23.09.2010, 14:40

clock-img

natalijax

pencil-img

12210

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

23.09.2010, 16:29

clock-img

Joanna

pencil-img

547

Hvala vam. user posted image user posted image user posted image

Evo naručene smo u četvrtak (drugi tjedan) oko 7:30 - 8:00. Strašno!!! Brzo al prerano ujutro. Sad ju moram budit oko 4h da bi joj se spavalo u 8h. user posted image user posted image user posted image  

Rekao je i meni da mora spavat. Dal ju mogu prije uspavat a onda da joj to stave na glavu, makar bi ju to moglo i probuditi al opet ak joj to stave odmah ona će to počupat sa glave!!!! Joj!!!!!!!!!

Katy mama i tiha a zašto vi idete?
Ninolina vaš nalaz je bio dobar? Uzet ću vlažne maramice, bit će joj sigurno jako masna glava.

Mamine princeze
11.08.2009. Nina
26.01.2012. Laura

clock-img

23.09.2010, 21:05

clock-img

katy mama

pencil-img

838

IZVORNA PORUKA: ninolina

IZVORNA PORUKA: katy mama

zašto ste vi išli...Mi smo drugi put išli nakon 6 mj...to je bila kao kontrola...a osjeti tvoju nervozu pa neće spavati, zato kažem ako ne zaspi nemojte se bedirati...

ej ninolina mi smo isli zbog toga sto se davno prije(ali mm spomenuo dr)treso dok doji-pisala sam negdje o tome!

bili na eeg  nalaz ok hvala Bogu,pa kod neuro,e ona nas poslala na uzv mozga(bili gotovo),kod okuliste(isto gotovo sve ok),i rekla da ponovimo eeg

clock-img

24.09.2010, 09:09

clock-img

ninolina

pencil-img

15879

da da čitala sam...a jel se to sad ponavlja???
To je sad kontrola i bolje ju napraviti...bude sve ok

clock-img

24.09.2010, 09:56

clock-img

katy mama

pencil-img

838

IZVORNA PORUKA: ninolina

da da čitala sam...a jel se to sad ponavlja???
To je sad kontrola i bolje ju napraviti...bude sve ok

ne ponavlja se hvala Bogu vec dugo,najmanje od 4 mjeseca ako ne i prije user posted image

ali eto hoce da sve prekontolisu!u utorak cemo i ortopedu zbog toga user posted image
sve mi je jasno,okulista,uzv mozga ali ortoped user posted image
nema veze vazno je da sve bude ok

clock-img

24.09.2010, 10:02

clock-img

ninolina

pencil-img

15879

ma joj bolje da naprave kontrolu svega pa lakše dišeš...
Ima doktora kojima je tak svejedno pa ne šalju na sve pretrage...Samo vi to obavite bude sve ok...Ja sam išla svaki put sa grčem jer nitko nije znao od čega joj to dolazi ali eto sve je bilo ok pa sam bila nekako mirnija kad se to događalo

clock-img

25.09.2010, 10:53

clock-img

makka pakka

pencil-img

177

I moja curica je išla kad je imala 6 mjeseci, na moju inicijativu...zaspala je plačući i pokušavala je strgnut kapu al hvala bogu dovoljno su je snimali i sve je dobro...odvela sam je na eeg zbog toga što mi je grćila ručice i glavu, ko nekakav napadaj a na kraju otkrijemo da ima jaku upalu uha i tako je pokazivala bolove...
i sad čim se počne grčit ja znam da je uho...
pregled je neugodan jedino ako dijete neće zaspat, pokušaj da ti bude budan par sati prije...
želimo svu sreću...

clock-img

30.09.2010, 05:25

clock-img

Joanna

pencil-img

547

Jutro! Budne smo od pola pet tak da bi joj se opet spavalo oko 8 makar ja nisam skoro ništa ni spavala cijelu noć.  user posted image user posted image user posted image

Nadam se da ću ju uspjeti uspavati dok ju budu snimali da to čim bolje naprave. Uskoro idemo!

Mamine princeze
11.08.2009. Nina
26.01.2012. Laura

clock-img

30.09.2010, 07:15

clock-img

mami 36

pencil-img

689

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
da prođe sve ok i da nalazi budu super ...

clock-img

30.09.2010, 10:56

clock-img

Joanna

pencil-img

547

Snimanje je prošlo super.user posted image user posted image user posted image Malo je plakala dok joj je stavio kapu a onda je zaspala za par minuta. Trajalo je 20 minuta i cijelo vrijeme je spavala na mojim rukama. Smjela je imati dudu cijelo vrijeme al ja sam ju nakon par minuta uzela da ipak nebi smetalo snimanju.
Nalazi će biti 13.10 kad ćemo i na kontrolu kod neuropedijatrice.

Hvala svima a najviše m600 što se brine za nas! user posted image user posted image user posted image  Pusa

Mamine princeze
11.08.2009. Nina
26.01.2012. Laura

clock-img

30.09.2010, 12:11

clock-img

m600

pencil-img

6732

nek je sve prošlo uredu a vidjet ćeš da će i nalazi pokazati dobro user posted image user posted image user posted image
idi spavatiiiiiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

26.09.2009- velika sekica
21.10.2011-mali čupavac

clock-img

30.09.2010, 12:37

clock-img

Joanna

pencil-img

547

user posted image user posted image  Ne mogu sad spavati! Sad beba pava a ja napokon imam vremena za RR i face.

Hvala ti draga. Znaš što mislim o tebi. user posted image user posted image user posted image
I ja se nadam da će sve biti dobro. Možda je to samo faza ko i kod vas.

Mamine princeze
11.08.2009. Nina
26.01.2012. Laura

clock-img

30.09.2010, 12:43

clock-img

m600

pencil-img

6732

ja sam njenom pedijatru rekla da lupa glavom,ali ona to većinom radi kad je ljuta ili kad želi privući pažnju
nije da to radi bezveze
vidjet ćeš da je sve ok....
nikad nemoj misliti najgore uvijek budi pozitivna user posted image
znaš da su meni petru slali kod neonatologa pa je nosila kajišiće i nismo mogli na vježbe
pa je poslije toga pedić rekao da je ona super da ne treba
moja ujna je vodila sva 3 sina na to i rekli su joj da malci imaju unutarnje krvarenje u mozgu
što naravno nije bila istina,HVALA BOGU
još jedan primjer našeg zdravstvenog sustava je da su mojoj nećakinji htjeli operirati srce kad je imala 4mj
jer navodno nešto nije bilo uredu
moja sestrična otišla u zg s njom i pokazalo se da mala nema NIŠTA
zamisli!!!!
a oni bi dirali zdravo srceuser posted image
onda je tražila da je naruče za par mjeseci da opet isto naprave pa ju je doktor naručio za 2 godine
i opet niša
vidiš...ponekad liječnici traže mane i izmišljaju

21.10.2011-mali čupavac

clock-img

30.09.2010, 12:52

clock-img

Joanna

pencil-img

547

i meni je prvo rekla da to nije ništa al joj je čudno kaj joj vuče glavicu na desno a i tu stranu si udara s rukom. Ne udara ona glavom u nešto (osim kad padne), nego sa rukom i igračkama se udara po glavi i to samo po desnoj strani, kad joj dođe.

A ne znam više. Stalno nešto, sad mikcija, pa eeg... user posted image user posted image user posted image

Mamine princeze
11.08.2009. Nina
26.01.2012. Laura

clock-img

30.09.2010, 12:54

clock-img

m600

pencil-img

6732

ma daj pa to je normalno,desnom rukicom joj je lakše udariti igračkom po denoj strani glave nego lijevoj,zar ne?
ne kužim kako vuče glavicu na desno?
i da li ti to vidiš?

21.10.2011-mali čupavac