Zadnji članci

Kako prevenirati ljetne viroze kod djece?
Ljeto donosi radost, ali i rizik od viroza kod djece. Uz redovito pranje ruku, dovoljno tekućine,...
Zdravlje i njega

Kako odabrati savršen štednjak za vaš dom?
Jeste li u potrazi za savršenim štednjakom za vaš dom? Bez brige, u nastavku teksta pomoći ćemo v...
Obiteljski život

nadam se da ću uskoro dobiti m i imati uredne cikluse kao što je bilo i do sada. Bebica je moja velika želja i neću odustati. Sada još tugujem i imam veliku želju da se oporavim što prije. Ovo me iskustvo dosta promijenilo, drugačije gledam na život i shvaćam da sam se živicirala oko puno nepotrebnih stvari, sada radim i na mijenjanju odnosa prema poslu koji mi je dosta stresan i ne želim da više tako bude.
dobrodošla.žao mi je
, ja sam također imala spontani prije mjesec dana, prvi dani su užasno teški, ali život mora ići dalje. I sama si napisala da te tješi pomisao da ćeš jednog dan biti mama, i kod mene je tako i time se i trebamo voditi. Želim ti svu sreću i puno snage da kreneš dalje i da svi ovdje imamo sretne krajeve, odnosno puno sretnih početka s malim bebicama. Nedavno sam bila kod gin, točno prije odlaska sm dobila m (24 dana nakon kiretaže) i svejedno sam pošla jer sam imala tako puno pitanja. Sve poslušao, odgovorio na što je mogao međutim rekao mi je da se trebam prestati toliko pitati i da trebam stvoriti psihičke preduvjete za novu trudnoću, misli i na to. Na žalost ima nas puno s takvim iskustvom ali zato možemo biti međusobna potpora
.hvala vam puno na rijećima utjehe.svakoj od vas kojoj se to desilo vjerujte da znam kako vam je i samo mi znamo kakav je to osjećaj i koja je to tuga i bol.držite se sve.moramo biti jake i imati vjeru u bolje sutra i da čemo jednog dana imati priliku biti mame.znam da će kod mene ostati taj strah i strepnja u ponovnoj trudnoći ali moram biti jaka i imati vjere.jel taj dan kada sam izgubila svoju bebicu neću nikada zaboraviti pamtim svaku minutu toga dana kao najgoru noćnu moru.
uspjet ču ja moram bit jaka,,sve moramo biti jake
nadam se da će biti uskoro kroz par mj,