PRETRAŽI
Nađi članke, videe, forum...
NAPREDNO
Gdje tražiti?
PRIJAVI SE
REGISTRIRAJ SE
Prijavi se
Korisnik:
Lozinka:
Zaboravili ste lozinku?
Registriraj se
ili
Odaberite korisničko ime:
E-pošta:
Unesite lozinku
Potvrdite lozinku
Klikom na registriraj se, pristaješ na Opće uvjete korištenja portala i potvrđuješ da si iste pročitao/la uključujući i upotrebu kolačića. POTVRDI
Puli imaš dobar pogled ispod tih naočala evo ja gledam tekmu i umjesto da navijam za dinamo ja navijam za tottenhem jer igra moja mušterija _____________________________šašava,vrckasta,nasmijana i posebna :) :)
Znaći zubić bolje. Usput mm zna tma od nekud cijeli dan razmišlja od kuda ga zna. On misli iz jabuke al nije siguran. _____________________________Leon 19.04.2007
IZVORNA PORUKA: anne Piggy pa stalno si u akciji - jadan muž! Bok puli - cvjeta spava? Candy laku noć.
Suuuuuuuuper puli. Piggy samo se ti žrtvuj kad već moraš. Aaaaaaaaaaaa! Ne zanm tko više hrća - Maki ili Sami. < Poruku je uredio anne -- 6.11.2008 22:12:15 > _____________________________PETRA 19.05.2006. SAMUEL 19.08. 2008. 1 anđeo REBEKA 20.07.2012.
pa ja se nisam ni prijavila u kafić
pa ja učim iz vašeg iskustva,kad rodiš zaboraviš kak se to radi a kamoli kak izgleda _____________________________šašava,vrckasta,nasmijana i posebna :) :)
HEHEHE koja zrtva.....necete vjerovat ali peso jos pjeva sutra ga moram malo sakrit jer do rodosa nece vise radittttt _____________________________``````sitna i dinamitna :) :)´´´´´´ Denissa 19.06.2004. Mia 09.11.2007.
Hej njanja - jesi se odljutila? _____________________________PETRA 19.05.2006. SAMUEL 19.08. 2008. 1 anđeo REBEKA 20.07.2012.
na koga se njanja ljuti? _____________________________``````sitna i dinamitna :) :)´´´´´´ Denissa 19.06.2004. Mia 09.11.2007.
anne ti njima kupi onaj flaster protiv hrkanja. _____________________________šašava,vrckasta,nasmijana i posebna :) :)
Piggy mislim da bi hrkomlat bio pogodniji! Zašto se na home page-u ne vidi kad netko stavi objavu u bircu??? _____________________________PETRA 19.05.2006. SAMUEL 19.08. 2008. 1 anđeo REBEKA 20.07.2012.
njanja,tiha pozdrav tiha brzo ti spremi tog peseka,siroče malo,ili kupi duracel baterije. _____________________________šašava,vrckasta,nasmijana i posebna :) :)
anne ja vidim objave,tebe nekaj muči _____________________________šašava,vrckasta,nasmijana i posebna :) :)
Očito onda imam tehničke probleme. _____________________________PETRA 19.05.2006. SAMUEL 19.08. 2008. 1 anđeo REBEKA 20.07.2012.
IZVORNA PORUKA: anne Očito onda imam tehničke probleme.
..necete vjerovat ali peso jos pjeva sutra ga moram malo sakrit jer do rodosa nece vise radittttt
vidim da je brdo novih tema a ja u totalnoj nirvani i prazne glave _____________________________mamin najljepši Cvijet stigao je 6.1.2008.
joj morat ću si i ja kupiti tog peseka. kolko pesek košta. _____________________________šašava,vrckasta,nasmijana i posebna :) :)
Cure bokić, odoh gledat kučanice pa u krpe.pozz do sutra. _____________________________Leon 19.04.2007
mia ga uzme u rukice zagrli plese s njim i stisce jadan ni ne otpjeva do kraja.....odusevljena sam pjesmicama...... _____________________________``````sitna i dinamitna :) :)´´´´´´ Denissa 19.06.2004. Mia 09.11.2007.
Ne zanm tko više hrća - Maki ili Sami.
250 kn piggyyyyyyy _____________________________``````sitna i dinamitna :) :)´´´´´´ Denissa 19.06.2004. Mia 09.11.2007.
joj morat ću si i ja kupiti tog peseka. kolko pesek košta.
lelo nemoj zaspati pred tv-om _____________________________mamin najljepši Cvijet stigao je 6.1.2008.
IZVORNA PORUKA: Puli joj morat ću si i ja kupiti tog peseka. kolko pesek košta. bumo ti ga posudili da se izguštaš (oko 250 kn kako gdje)
IZVORNA PORUKA: Puli
Ljeto donosi radost, ali i rizik od viroza kod djece. Uz redovito pranje ruku, dovoljno tekućine,...
Zdravlje i njega
Jeste li u potrazi za savršenim štednjakom za vaš dom? Bez brige, u nastavku teksta pomoći ćemo v...
Obiteljski život
I ove jeseni vas očekuju Dani beba, djece i trudnica, najveći sajam opreme za bebe u regiji koji ...
Kada kupuju dječju odjeću, roditelji uvijek razmišljaju o ulaganju u udobnu dječju odjeću.
Sponzorirano
Škola