writing-img

[Obrisani korisnik]

clock-img

13.09.2010, 22:28

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

7400

[Sadržaj poruke je obrisan]

clock-img

13.09.2010, 22:29

clock-img

CallamityJane

pencil-img

11119

hej pa super si jos i na to pomislila Matana user posted image
mene tako stomak boli da cu ga morati odobrovoljiti necim slatkim user posted image
cvrle gledala sam neke slike na fejsu, ne znam od koga posto mi nije prijatelj pa sam to krisom cirila, djeca su fantasticna. Bas se vidi da ste svi uzivali u druzenju user posted image user posted image user posted image

cek da provjerim postu cvrle user posted image

< Poruku je uredio callanhoe -- 13.9.2010 22:31:28 >

clock-img

13.09.2010, 22:32

clock-img

pepeljuga

pencil-img

17269

ja sam jos tuuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

pa di si ti leilany,racunaj brzo na neku kofi ja samo sto nisamuser posted image

Ništa u životu nije tako loše, da nebi moglo biti i gore, ali ni tako dobro da nebi moglo biti bolje!! :))

clock-img

13.09.2010, 22:32

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

7400

clock-img

13.09.2010, 22:33

clock-img

pepeljuga

pencil-img

17269

cuba laka ti noc,triba iskoristitijos dok je tm tuuser posted image

Ništa u životu nije tako loše, da nebi moglo biti i gore, ali ni tako dobro da nebi moglo biti bolje!! :))

clock-img

13.09.2010, 22:34

clock-img

leilany

pencil-img

9082

IZVORNA PORUKA: pepeljuga

ja sam jos tuuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

pa di si ti leilany,racunaj brzo na neku kofi ja samo sto nisamuser posted image

ejla pepi....evo taman se danas cula sa ninockom....za kavicu....

BEK 27.o5.o9.

clock-img

13.09.2010, 22:34

clock-img

pepeljuga

pencil-img

17269

cvrci onda ona nije stavila opciju da ih mogu gledat samo prijatelji jel kad to stavis nemogu svi gledatuser posted image

clock-img

13.09.2010, 22:35

clock-img

pepeljuga

pencil-img

17269

IZVORNA PORUKA: leilany

IZVORNA PORUKA: pepeljuga

ja sam gori za dva tjednauser posted image
ejla pepi....evo taman se danas cula sa ninockom....za kavicu....

clock-img

13.09.2010, 22:36

clock-img

CallamityJane

pencil-img

11119

IZVORNA PORUKA: cvrčak

ne znam od koga posto mi nije prijatelj pa sam to krisom cirila, djeca su fantasticna

O tome ja pričam. Rekla sam lelo neka ih sve briše. Mislim to su ipak privatne slike i nisu mi baš za javnu distribuciju.
Tko voli nek izvoli,ali ja to mrzim.
ma,sad sam još dodatno popi____

joj sad mi bas krivo cvrle user posted image
da sam znala da ces se ljutiti ne bih gledala, ali nisam mogla odoliti kada sam vidjela Anjinu glavicu, a Leon mi je tako lijep, nisam imala pojma da je on tako lijepo dijete a Cvijeta se skroz izmijenila jedva sam ju prepoznala, narasla izduzila se user posted image

clock-img

13.09.2010, 22:36

clock-img

MaTana

pencil-img

4796

pepi, jesi još u Zd?

princeza br.1 - 18.11.2008,
princeza br.2 - 16.04.2013

clock-img

13.09.2010, 22:39

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

7400

clock-img

13.09.2010, 22:40

clock-img

pepeljuga

pencil-img

17269

Matana nisam uopce u Zd nego jos uvik na otoku,vec punih tri ipo miseca...jos sam tu ovaj tjedan i onda tjedan dana u Zd i napokon ZG....i onda se do sljedeceg lita ne micem nigdi osim ako me cvrci nepozove u gosteuser posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

13.09.2010, 22:41

clock-img

MaTana

pencil-img

4796

Cvrle, samo joj javi da postavi opciju da samo prijatelji mogu gledati slike....

clock-img

13.09.2010, 22:42

clock-img

mirna

pencil-img

8134

cure vidim da ja sama sa sobom veceras razgovaram... jos malo pa cu biti ko angelo...user posted image user posted image user posted image

idem polako u krevet... laku noooc svima!user posted image

clock-img

13.09.2010, 22:45

clock-img

pepeljuga

pencil-img

17269

Ej mirna sorry al meni je moj net tako spor da ne mogu svih pohvatatiuser posted image

clock-img

13.09.2010, 22:46

clock-img

MaTana

pencil-img

4796

Mirna ne idi!
I mene ignoriraju svi osim Pepi... ALi ja se nedam...

Pepi, pretpostavljam da ti je malo i dosadilo...

clock-img

13.09.2010, 22:49

clock-img

mirna

pencil-img

8134

ma ne idem zbog toga... rijetko sam ovdje pa mi je logicno da ste me malo zaboravile... ne ljutim se ja... ljutim se samo na MM...user posted image   uvalio mi je ovaj mali acer da moze igrati igricu na kompu a mene prsti bole od njega i jedva nesto vidim na ovom displayu...user posted image user posted image user posted image

clock-img

13.09.2010, 22:49

clock-img

pepeljuga

pencil-img

17269

Ajme matana da znas sad mi je vec polako puna kapa,zazelila sam se svog mira i svoja 4 zida, a i deckima je isto puna kapa al srica sto brzo prolaziuser posted image

clock-img

13.09.2010, 22:50

clock-img

mirna

pencil-img

8134

ljutite me vas dvije samo iz razloga sto ste na moru, a ja nisam, pa bi htjela biti...user posted image

clock-img

13.09.2010, 22:50

clock-img

CallamityJane

pencil-img

11119

joj ja nisam nikoga ignorisala pisala sam pp
evo me sad skoncentrisana sva na vas user posted image
cure sta je bilo sa temom egzorcizam?
Vidim da nam angelino ima 52 posta a vidim mu samo dva objavljena???
mora da se dobro ispisao na onoj temi sam sa sobom user posted image

clock-img

13.09.2010, 22:53

clock-img

Anoniman

Hej, evo me..nešto sam čitala i sad se vratim a vi se raspisale.
Cvrči ja sam prijatelj lelo na fejsu pa zato vidim. Ona može označiti i da samo neki ljudi vide.
Nemoj se ljutiti na nju, nije žena loše mislila. Mi se svi toliko veselimo svojoj djeci da uopće ne mislimo
na loše stvari. I meni je to prije smetalo, sad me baš briga.
MaTana, Mirna ste još tu?

clock-img

13.09.2010, 22:53

clock-img

MaTana

pencil-img

4796

IZVORNA PORUKA: mirna

ljutite me vas dvije samo iz razloga sto ste na moru, a ja nisam, pa bi htjela biti...user posted image

Da te utješim do mora mi ima ravno 25 metara - okupala sam se točno i na broj 3 (slovima: tri!) puta....
Toliko sam bila premorena da mi se nije dalo ići na kupanje...

Call, jesam ja dobila pp?user posted image user posted image user posted image

Sto je to bilo sa egzorcizmom? to sam propustila

clock-img

13.09.2010, 22:54

clock-img

mirna

pencil-img

8134

eh tocno angelino... vec sam mu zaboravila ime...bilo i proslo...bilo bi nam dosadno da se tu i tamo takvi ne pojave...

eeee vidi ti nju jos jedna s mora....user posted image user posted image

clock-img

13.09.2010, 22:54

clock-img

pepeljuga

pencil-img

17269

mirna mozemo se i minjat,ti malo na more a ja ovu zimu kod tebe na sniguser posted image user posted image user posted image user posted image

call ja nemam pojma sto je sa temom jer od ovog predivnog signala stvarno ne mogu sve povatati

clock-img

13.09.2010, 22:58

clock-img

Zvonki

pencil-img

10869

Aj samo da pozdravim svoju pepe i vas ostale. Trebala bi ići spavati ali me strah da će jutro prebrzo doći pa odgađam user posted image

.-..-.
`·.·´
?/
/?
/ \ Bože, molim Te za strpljenje...I to želim odmah sada!