Zadnji članci

Kako prevenirati ljetne viroze kod djece?
Ljeto donosi radost, ali i rizik od viroza kod djece. Uz redovito pranje ruku, dovoljno tekućine,...
Zdravlje i njega

Kako odabrati savršen štednjak za vaš dom?
Jeste li u potrazi za savršenim štednjakom za vaš dom? Bez brige, u nastavku teksta pomoći ćemo v...
Obiteljski život

... i s vama čekati tetu M i nadati se nekim novim
i pustiti suzu i otići spavati sa big smajlom, jer sam nekaj lepo pročitala... moje ste prijateljice i sestre, hvala vam!
Ja sam pisala doslovce asocijacije koje su mi padale na pamet kako bi se sjetila neke članice,a neke nisam ni spomenula jer mi u tom trenutku jednostavno nije palo na pamet ništa što bih napisala.Za neke sam se sjetila nakon par min ili nisam ni skužila da ih nisam prvi put spomenula.Morala sam ovo komentirati jer u mom prvom postu fali puno njih koje mi nisu ništa manje drage! Jedne od prvih članica koje sam zapazila tu su npr. Callanhoe,Zvrk,Zvonki,mamice u svim varijantama,Nika,Cuba,itd...., a nisam ih tamo navela ako se ne varam.Da ne nabrajam sad dalje redom,puno vas opet ne spominjem ali nisam nijednu izostavila zato što nije vrijedna pažnje nego zato što vas ima stvarno jako puno.Vjerujem da je tako bilo svakoj od nas,pa trebalo bi sjesti i par dana skupljati na papiru asocijacije da se nikog ne izostavi.Meni ste sve redom drage
)
,predivna nika
e i da prezgodna mi je
,optimistična
Sorry pinci!