cookie-img

Web stranica upotrebljava kolačiće

Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

RE: Otrovni roditelji

clock-img

14.08.2010, 21:56

clock-img

tiha

pencil-img

10103

ja sam se jednom u zivotu osjecala tako ponizenom kada je moja kuma rekla mojima kakva je to ekonomska skola sta ce tina imati s time. naravno njen sin je upisao gimnaziju jedva prosao sa 3 i upisao 4 fakulteta na placanje i nijedan nije zavrsio i sta mu sada pise u radnoj knjizici? hmm...nist a meni pise ekonomski tehnicar a njemu? gimnazijalac?

ljudi nas tako znaju poniziti da je to strasno ali ima boga on sve vidiuser posted image

nato glavu gore i reci ja to mogu i nisam glupauser posted image

``````sitna i dinamitna :) :)´´´´´´

Denissa 19.06.2004.
Mia 09.11.2007.

clock-img

14.08.2010, 21:58

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

7400

[Sadržaj poruke je obrisan]

clock-img

14.08.2010, 22:04

clock-img

tiha

pencil-img

10103

cvrčiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

``````sitna i dinamitna :) :)´´´´´´

Denissa 19.06.2004.
Mia 09.11.2007.

clock-img

14.08.2010, 22:05

clock-img

pincirotvajler

pencil-img

12489

cvrči al ja tebi uopće nebi rekla da si tak odrastala--fakat--ja neznam kak si onda ti takva ispalauser posted image

"Ljubav je slijepa i zbog toga joj je tako izoštreno čulo dodira."

clock-img

14.08.2010, 22:09

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

7400

clock-img

14.08.2010, 22:11

clock-img

natalijax

pencil-img

12210

ajme curkeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

14.08.2010, 22:14

clock-img

natalijax

pencil-img

12210

cvrle stvarno su grozni,i nije mi jasno zašt netko ponižava svoje dijete,mislim pobogu tvoje jeuser posted image

clock-img

14.08.2010, 22:27

clock-img

Domy

pencil-img

3417

Ajme dok sam sve ovo pročitala odapela samuser posted image
Mogu reči samo na ovu temu da sam imala prekrasno djetinjstvu ..roditelje koji su me naučili što je život i kako prolazit kroz život sa svim usponima ali i padovima...Nikad od strane svojih roditelja nisam bila zlostavljana to mislim da su me tukli ..sve smo razgovorom riješili...jako smo vezani ..
ajme sad sam se i rasplakalauser posted image user posted image user posted image
nepričam s njima več mj dana zbog gluposti.. fale mi jakooo jakoooo

clock-img

14.08.2010, 22:28

clock-img

pincirotvajler

pencil-img

12489

user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

14.08.2010, 22:29

clock-img

natalijax

pencil-img

12210

user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

14.08.2010, 22:31

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

7400

clock-img

14.08.2010, 22:34

clock-img

pincirotvajler

pencil-img

12489

ma jesu, dođu jednom mjesečno, ali  tata ne razgovara uopće samnom, a onako usiljeno s mm,mama onako malo bolje..sestra je bila jednom, poslije se uopće više nije javila..
općenito ti susreti naši su ubi bože user posted image

clock-img

14.08.2010, 22:37

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

7400

clock-img

14.08.2010, 22:54

clock-img

pincirotvajler

pencil-img

12489

user posted image ma ne kužim to..
moji uopće ne nazovu cjeli mjesec, nego se najave dan prije da budu došli..i to je to..budu 2sata gledaju ga, natežu, uzmu slike..i za mj dana ispočetka..nekužim fakatuser posted image

clock-img

14.08.2010, 23:04

clock-img

Domy

pencil-img

3417

Ajme otrovni roditelji te dvije riječi su malo za roditelje mm..Ja i mm smo u braku 19 god njegova mama je bila kod nas svega dva puta a otac nikad..moram napomenut kod njih smo svega bili par puta..
Moj stariji sin se školuje u Ka od tuda su roditelji mm , a moja starija kči se školuje u Zg ..i jednom sam dogovorila sa muževom mamom kao da klici dođu do njih za vikend...i normalno ona pristala..vi nečete vjerovat što se desilo..klinci došli i oni ih potjerali ..morala sam im tražit smještaj gdje če tu noč prespavat ..
ma pojedinosti da vam pričam vi bi se zgrozali..
žalosno al istinito..

clock-img

15.08.2010, 00:37

clock-img

Anoniman

Crvle, pinci, nato user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

15.08.2010, 00:44

clock-img

Anoniman

Ja sam jedostavno odlučila da to više neće utjecati na mene i da jedino što uopće mogu je biti što bolji roditelj svom djetetu. Ne razmišljam više o tome.. Prošlost i loše stvari treba ostaviti iza sebe. Najvrijednije i najvažnije što imam je to malo biće i neću dopustiti da plače kao što sam ja plakala i da se osjeća kako sam se ja osjećala..

clock-img

15.08.2010, 06:22

clock-img

pincirotvajler

pencil-img

12489

IZVORNA PORUKA: Domy

Ajme otrovni roditelji te dvije riječi su malo za roditelje mm..Ja i mm smo u braku 19 god njegova mama je bila kod nas svega dva puta a otac nikad..moram napomenut kod njih smo svega bili par puta..
Moj stariji sin se školuje u Ka od tuda su roditelji mm , a moja starija kči se školuje u Zg ..i jednom sam dogovorila sa muževom mamom kao da klici dođu do njih za vikend...i normalno ona pristala..vi nečete vjerovat što se desilo..klinci došli i oni ih potjerali ..morala sam im tražit smještaj gdje če tu noč prespavat ..
ma pojedinosti da vam pričam vi bi se zgrozali..
žalosno al istinito..

kakve to roditelje ima tmuser posted image