cookie-img

Web stranica upotrebljava kolačiće

Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

RE:Tužna sam :(((

clock-img

10.08.2010, 21:49

clock-img

Domy

pencil-img

3417

IZVORNA PORUKA: natalijax

stvarno je grozna,nemoj da te bedira ta baba

slažem se i da se nadovežem nemam ni smojima ni s njegovima posla što su tražili to su dobili i sad mi je puno lakše i bolje u životu..

< Poruku je uredio Ninaa -- 13.8.2010 0:13:47 >

clock-img

10.08.2010, 21:58

clock-img

m600

pencil-img

6732

IZVORNA PORUKA: Domy

IZVORNA PORUKA: natalijax

stvarno je grozna,nemoj da te bedira ta baba

slažem se i da se nadovežem nemam ni smojima ni s njegovima posla što su tražili to su dobili i sad mi je puno lakše i bolje u životu..

i najbolje je takouser posted image user posted image user posted image user posted image

26.09.2009- velika sekica
21.10.2011-mali čupavac

clock-img

10.08.2010, 22:10

clock-img

cuba

pencil-img

21489

Danas je bio velik, težak i naporan dan u vašim životima. Pokretanje vlastitog posla nikad nije tako jednostavno, kao ni ostavljanje djeteta nekome na čuvanje a vi ste uz to imali i milijon drugih obaveza. Sutra je novi dan i bit će bolje, imaj vjere. Na svoju sveki (koja uopće niti ne zaslužuje da ju se komentira) više ne računaj, fino ti je pokazala i do sada a danas posebno tko je i što jeuser posted image .
P guza će proći, malo Sudocrema i za dan-dva je ko novauser posted image . Sigurno će joj biti bolje u mamine tete na čuvanju a i ti ćeš biti mirnija.
Želim vam svu sreću svijeta da posao brzo krene i da vam se uloženo vratiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
. A na današnji dan probaj što manje misliti...

Roko i Dino user posted image

clock-img

10.08.2010, 22:30

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

7400

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

10.08.2010, 22:38

clock-img

ELISABETH

pencil-img

1661

jednostavno nemam komentara na tvoju sveki,stvarno je bezobrazna prasica
a posao će krenuti sigurno,ne brini.sutra očekuj pravu navalu dječice na ježevu kućicu user posted image

Ivona, 17.06.2009.

While we try to teach our children all about life, our children teach us what life is all about.
Angela Schwindt

clock-img

10.08.2010, 22:43

clock-img

pikachu

pencil-img

4192

Draga, nemoj se živcirati iako ti je sveki user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ... Ja ne znam što je tim babama kao da popiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image pod stare dane... Moja večeras nije htjela (kao i obično) ništa okusiti, samo je vodu pila na unukin rođendan...user posted image Ljubi ti meni moju lipoticu, a posao će sigurno krenuti jer si prekrasno sve organizirala i uredila....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sunce naše malo, stigla si...
Vita-10.08.2009.
Ponosni T&M

clock-img

10.08.2010, 22:49

clock-img

troubled

pencil-img

7104

nemoj biti tužna....posao će krenuti....
a i ovo drugo će se dovesti u red, ako nikako drukčije, onda joj više nećeš dati da čuva ljepoticu...
dobro je da ti je dragi uz tebe u takvim situacijama...da imaš podršku u njemu...
drži se...
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

imam novi ticker :)

clock-img

10.08.2010, 22:50

clock-img

mama mery

pencil-img

5395

IZVORNA PORUKA: ELISABETH

jednostavno nemam komentara na tvoju sveki,stvarno je bezobrazna prasica
a posao će krenuti sigurno,ne brini.sutra očekuj pravu navalu dječice na ježevu kućicu user posted image

user posted image user posted image pomalo posao ce krenuti a ti ces uzivati a ljubomornu baba pusti kraju

neznam jeli ti moze pomoci ali ako hoce sda se nademo na kavici da mi das letke da ja malo podjelim kod mame u naselju( kolonija) jer ima jako puno djeceuser posted image

clock-img

11.08.2010, 01:06

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

7400

[Sadržaj poruke je obrisan]

clock-img

11.08.2010, 07:34

clock-img

katy mama

pencil-img

838

joj Boze kako takve osobe nije stid?!pa kad vama krene i njima ce bit bolje,zivite zajedno!a briga o unucici je user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

nemoj se ti brinut poso ce krenut sigurno,vjerovatno da se jos nije proculo po kvartu,ne ide sve za dan!

i bolje ti je tako sto ce malena biti blizu,svaka cast sto si to tako brzo dogovorila,a svekrva umjesto da bude sretna da provede vrijeme s njom,a usput i vama pomogne sad neke se pusi vjestica stara

ne sikiraj se!kad posao krene,a situacija u kuci bude grozna moci cete se i odselit

moj mali sin,moja velika ljubav je stigo 19.09.2009.u 10.25

clock-img

11.08.2010, 08:03

clock-img

curice

pencil-img

10443

IZVORNA PORUKA: troubled

nemoj biti tužna....posao će krenuti....
a i ovo drugo će se dovesti u red, ako nikako drukčije, onda joj više nećeš dati da čuva ljepoticu...
dobro je da ti je dragi uz tebe u takvim situacijama...da imaš podršku u njemu...
drži se...
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

prepisujem user posted image user posted image user posted image

Mamine princeze x 3

clock-img

11.08.2010, 08:42

clock-img

ZVRK

pencil-img

20333

IZVORNA PORUKA: katy mama

a briga o unucici je user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

nemoj se ti brinut poso ce krenut sigurno,vjerovatno da se jos nije proculo po kvartu,ne ide sve za dan!

slažem se sa ovime.žao mi je P šta neće uživati sa svojom bakom jer je ona živi user posted image .
sretno ti bilo danas-tj barem da budeš mirnija ti
pusa tebi i princezi

Život ponekad traži od nas više no što mislimo da možemo podnijeti.IPAK,vrijedi se potruditi!
zvrkić došao 17.06.2005.
zvrkica došla 08.12.2010.

clock-img

11.08.2010, 08:54

clock-img

maja

pencil-img

6000

Ah, sveki...bez komentarauser posted image

A ja da sam bliže bila bi ti stalni posjetitelj user posted image
Budi bez brige, krenut će posaouser posted image

"Dok je prije postojalo samo jedno bez čega ne mogu živjeti, sada je nastalo dvoje.
Nije bilo diobe - moja se ljubav nije sada podijelila između njih; nije to bilo tako. Prije kao da mi je srce naraslo, nabujalo do dvostruke veličine u tom trenutku."

clock-img

11.08.2010, 10:57

clock-img

ninolina

pencil-img

15879

joj micek znaš i sama koliko te to sve koštalo kaj ste blizu nje...nemoj dopustiti da te gazi...ni tebe ni tvog muža a najmanje Petricu...Reci joj kaj misliš, nek ti se skine s k... ne živiš od nej, kako si do sada tako češ i dalje...drži mi se...tu sam ako ti treba razgovor

sad sam mama za 5 :)
Tin, Iva, Theo Petar, Iris, Nino Lukas

...Nikad se ne prestani smijati, čak ni kad si tužna. Netko će se možda zaljubiti baš u tvoj osmjeh...

clock-img

11.08.2010, 10:59

clock-img

uspavana

pencil-img

3044

kao što sam i ti rekla... budi hrabra!!!

pusti sveki na miru... odnosno ignore tipka i to je to!

Petru ostavi nekom drugom i problem riješen.
Ne isplati se trošiti svoje živce zbog takvih ljudi!!

...ne postoje nemoguće stvari,
postoji samo nedovoljno jaka želja...

Marta - ljubav naša - 10.06.2011.

clock-img

11.08.2010, 11:13

clock-img

pako

pencil-img

2935

IZVORNA PORUKA: uspavana

kao što sam i ti rekla... budi hrabra!!!

pusti sveki na miru... odnosno ignore tipka i to je to!

Petru ostavi nekom drugom i problem riješen.
Ne isplati se trošiti svoje živce zbog takvih ljudi!!

potpisujem

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

PATRICK 30.04.2008. 01:55h
MATEO 06.03.2010. 01:17h