Zadnji članci

Kako prevenirati ljetne viroze kod djece?
Ljeto donosi radost, ali i rizik od viroza kod djece. Uz redovito pranje ruku, dovoljno tekućine,...

Zdravlje i njega

Kako odabrati savršen štednjak za vaš dom?
Jeste li u potrazi za savršenim štednjakom za vaš dom? Bez brige, u nastavku teksta pomoći ćemo v...

Obiteljski život

.
  .  Sad nakon ovog videa i malo razmišljanja mislim da bi rodila bez obzira na sve,a s druge strane mislim o tome kako bi to utjecalo na ostatak moje obitelji i da li bi se mogla svima posvetiti jednako..
   Sad nakon ovog videa i malo razmišljanja mislim da bi rodila bez obzira na sve,a s druge strane mislim o tome kako bi to utjecalo na ostatak moje obitelji i da li bi se mogla svima posvetiti jednako.. ,ali vjerujem u dragog Boga i vjerujem da  On ima velike planove za ovu ženu i da je zato preživjela sve što joj se dogodilo.
  ,ali vjerujem u dragog Boga i vjerujem da  On ima velike planove za ovu ženu i da je zato preživjela sve što joj se dogodilo. 
											 Koliko će žena nakon njenog govora pomisliti isto i koliko će života biti spašeno
   Koliko će žena nakon njenog govora pomisliti isto i koliko će života biti spašeno  
   Odakle nam pravo da mu uskratimo pravo na život? N nas, na svog oca, na svoje sestre?
   Odakle nam pravo da mu uskratimo pravo na život? N nas, na svog oca, na svoje sestre?