cookie-img

Web stranica upotrebljava kolačiće

Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

RE: Vase misljenje: duda ili bez dude?

clock-img

13.07.2010, 12:03

clock-img

lidac0605

pencil-img

4975

Nema duda veze sa zubima-moja Laura je imala ogroman otvoreni zagriz,moj prst je stao u tu rupu,pa je sve sjelo na mjesto cim je prestala dudat,a dudala je do 4 god non-stop!I sad su joj zubi savršeni!

clock-img

13.07.2010, 12:07

clock-img

katy mama

pencil-img

838

mi smo je dali  tek sa mjesec dana-kuma kaze da je svoju ponjela u bolnicu user posted image ,i sad mu dodje ko apaurin user posted image ,kad se unervozi ona ga smiri tako da sam ja za dudu-ali s mjerom

moj mali sin,moja velika ljubav je stigo 19.09.2009.u 10.25

clock-img

13.07.2010, 13:24

clock-img

Wukovarka

pencil-img

6821

Tena isto kao i Lucija dudu koristi od prvog dana kako smo došle doma iz bolnice.

To mi je spas kad se unervozi, a odvikavanje...pa o tome ćemo kad bude vrijeme za to. Za sada o tome uopće ne razmišljam

clock-img

13.07.2010, 13:44

clock-img

tiny

pencil-img

1247

moja je imala dudu do 4.-te godine,s tim da je samo spavala s njom od 2.zubi su joj savrseni,nit se kvare,nit su iskrivljeni.

mjenjam potpis....

clock-img

13.07.2010, 18:45

clock-img

Zvonki

pencil-img

10869

Bez

.-..-.
`·.·´
?/
/?
/ \ Bože, molim Te za strpljenje...I to želim odmah sada!

clock-img

13.07.2010, 18:55

clock-img

Anoniman

moje su sve tri dudoovisnice user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Paulina ju je sama bacila kroz prozor sa 3 godine, a ove dve još dudlaju i iskreno, nemam pojma kak i kad ću ih odviknuti, jer  - jedno je kad odvikavaš jedno dijete pa ti se dere, al ajte si zamislite da se dvoje deru! user posted image

I mislim da nam je duda bila jako dobra za izvlačenje iz škakljivih i grdih situacija.... o,da! S tim da je uvijek anatomska.

clock-img

14.07.2010, 08:22

clock-img

pincirotvajler

pencil-img

12489

ja neznam dal je zdrava, al za smirenje prije spavanja je superuser posted image
nismo mu ni nudili nego kao spas u zadnji čas, pa kad je upalilo volimo ju user posted image

"Ljubav je slijepa i zbog toga joj je tako izoštreno čulo dodira."