Zadnji članci

Kako prevenirati ljetne viroze kod djece?
Ljeto donosi radost, ali i rizik od viroza kod djece. Uz redovito pranje ruku, dovoljno tekućine,...
Zdravlje i njega

Kako odabrati savršen štednjak za vaš dom?
Jeste li u potrazi za savršenim štednjakom za vaš dom? Bez brige, u nastavku teksta pomoći ćemo v...
Obiteljski život

i 3 miseca nam je vec
i ja sam nagovorila svoju fizijatricu da ga vijezba pod "fuš" jos ostala 3 dana u tjednu...uz sve te vijezbe ja i sam naucila dosta pa ga kroz vikend sama vjezbala(napominjem da neke vjezbe su teske za izvest pa ih rađe zaobiđite jer mozete postic kontraefekt) ubrzo je propuzao i puzao od 7 mj pa do 13 mj kad je prohodao...savjetujem vam da ne stavljate bebe u hodalice pogotovo nedonoscad jer tim mu motorika postane lijena ...nakon sto je prohodao ko da je sve nestalo...uz to sve danas redovito hodamo na kontrole oftalmologu...ima neki muzikalni sumic na srceku koji kako kazu mu nebi smio smetat u razvoju...psihologu eto i sad logopedu jer najesen krece u skolu...sasvim je normalno dijete na kojem se nevidi da je rođen prerano...zovu ga cudom od djeteta...ja sve vas s istim problemom razumijem...svi vi koji ste to prolazili ili prolazite znam da je tesko...znam kako je kad vas ljudi ispituju il na drugaciji nacin gledaju dijete....ja znam kako je to ne prospavat noci i noci brinuci se....sve je to tesko ponekad ja sam znala nocima plakat kad me niko nebi vidio al ujutro sama sebi bih rekla"to je tvoje dijete...tvoja odgovornost...tvoj smisao zivota i zbog njega trebas biti jaka" nikada al ama bas nikada sebi nisam rekla "ja to vise ne mogu" imajte na umu da ta djeca trebaju puno ljubavi i pazne...moj sin najesen krecu u skolu od 2 god pohađa vrtic i tete ga zovu naprednim djetetom i s cuđenjem me gledaju kad im govorim kroz kaj smo sve prosli