cookie-img

Web stranica upotrebljava kolačiće

Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

RE: C.B.Sunce sija ko tepsija,otvorena je birtija....

clock-img

07.07.2010, 13:12

clock-img

Anoniman

Ok, sad mi je PUNO lakoše!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

07.07.2010, 13:12

clock-img

BUMBI

pencil-img

23108

A još i jednu vodiš sa sobom..neka ,neka samo nek ideuser posted image user posted image user posted image
A šta si ne povedeš od brata curuuser posted image user posted image user posted image

DINO I LUKA-mamine najveće sreće!!!!!
Stigla i princeza ANA!!!

clock-img

07.07.2010, 13:13

clock-img

Anoniman

IZVORNA PORUKA: Kejt

Ok, sad mi je PUNO lakoše!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ovo se odnosilo na roman o ljetovanju od miss danery

clock-img

07.07.2010, 13:13

clock-img

danery

pencil-img

10504

user posted image user posted image user posted image user posted image traume su to...
nemoš ti moje ukratko opisat,viš i sama koja je to procedura...user posted image user posted image
ugl,sreća pa mi ove godine ne idemo na more user posted image ,mislim da bi mm ispalio na još jednu sezonu robovanja gđi punici user posted image user posted image user posted image

...bejb...our be(a)st.....

....mini gospa....

bogo....priti pliiiiiiiiiz,očuvaj me od baba u životu,od ostalog ću se sama čuvati..... ;)

clock-img

07.07.2010, 13:14

clock-img

ninolina

pencil-img

15879

IZVORNA PORUKA: BUMBI

A još i jednu vodiš sa sobom..neka ,neka samo nek ideuser posted image user posted image user posted image
A šta si ne povedeš od brata curuuser posted image user posted image user posted image

da seka ide a ovo drugo pravit ću se da nisam čula...ufffffffff ljuta sam , luda....jedna sestra dobila jačmenac a zna da nije od mene...jer nije ga ni ejdnom dobila...pa smo sigurne da je od nje...a najbolje od svega pitali me da budem krsna kuma djetetu

sad sam mama za 5 :)
Tin, Iva, Theo Petar, Iris, Nino Lukas

...Nikad se ne prestani smijati, čak ni kad si tužna. Netko će se možda zaljubiti baš u tvoj osmjeh...

clock-img

07.07.2010, 13:15

clock-img

BUMBI

pencil-img

23108

Ništa,onda nagodinu s user posted image na more

Stigla i princeza ANA!!!

clock-img

clock-img

pako

pencil-img

2935

IZVORNA PORUKA: ninolina

mi idemo u pulu....da, da seke nedam nikome...to su ti moje dadilje i jednu vodim sa sobomuser posted image user posted image
kako sam zločesta

jako si zločesta, sram te bilouser posted image

PATRICK 30.04.2008. 01:55h
MATEO 06.03.2010. 01:17h

clock-img

clock-img

Anoniman

Tak da moš skupa kolica kupit?! Najskuplja!!user posted image

clock-img

clock-img

BUMBI

pencil-img

23108

a najbolje od svega pitali me da budem krsna kuma djetetu

E,ova ti je dobra,tj njimauser posted image user posted image user posted image
Jel usput i rekla šta da kupiš za poklon???

Stigla i princeza ANA!!!

clock-img

07.07.2010, 13:17

clock-img

danery

pencil-img

10504

ajme...moram vidjet s tatom ima li još kakvih veza u staroj firmi da iznajmimo FURGON jer kad uz standardnu opremu moje familije dođe i ona za user posted image ...
user posted image user posted image user posted image user posted image

....mini gospa....

bogo....priti pliiiiiiiiiz,očuvaj me od baba u životu,od ostalog ću se sama čuvati..... ;)

clock-img

07.07.2010, 13:20

clock-img

BUMBI

pencil-img

23108

Ja vas napuštam..user posted image

Stigla i princeza ANA!!!

clock-img

07.07.2010, 13:21

clock-img

ninolina

pencil-img

15879

da, da odma najskuplja...jebate da me nije sram same sebe uzela bi neka obična namjerno... ma nek si misle kako budu dobili sve...ali ima tu još sega...nemaju para, treba svadba....a ja za to nemam novaca...za djete ću naći, imati ali njih ne

...Nikad se ne prestani smijati, čak ni kad si tužna. Netko će se možda zaljubiti baš u tvoj osmjeh...

clock-img

07.07.2010, 13:23

clock-img

danery

pencil-img

10504

aajajjaaja....ninolina,tebe ta kolica nikako da obiđu...
valjda nemaju dodatnu opremu tipa žmigavac? user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

....mini gospa....

clock-img

07.07.2010, 13:23

clock-img

Anoniman

Joj, ninolina, pa kakva svadba? Nek to obave poslije. Ili kad nemaju novaca, nek se odu vjenčat s kumovima i ćao.

clock-img

07.07.2010, 13:29

clock-img

ninolina

pencil-img

15879

ma i ja sam im rekla fino mi najuži, negdje ručak i bog....a tetice nemaju žmigavac ( takva bi sebi kupila) ali bez dodatne opreme 3000 kn...a zimska beba moram uzeti i košaru, pa torbu...a gdi je sve ostalo...ali dobro muža sam psihički pripremilauser posted image user posted image iduća godina mi ej turbo

< Poruku je uredio ninolina -- 7.7.2010 13:30:25 >

clock-img

07.07.2010, 13:35

clock-img

MiniMama

pencil-img

939

joj ninolina, nisi valjda pristala biti krsna kuma??? sta ne vidis da te tretiraju ko bankomat? mislim, buduca sogi ti je koma. bit ce tebi jako veselo s njom..

clock-img

07.07.2010, 13:45

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

7400

[Sadržaj poruke je obrisan]

clock-img

07.07.2010, 13:48

clock-img

ninolina

pencil-img

15879

ma nemogu odbiti...da su me tražili za vjenčanu nebi bila...ma ipak su ok prema mojim klincima....svaki čas im kupuju nešto i kaj je meni najvažnije ne rade rezliku...kako jednom tako svima...a ja koliko ću moći toliko ću dati...a nedam se ja žemske moje zajebavati...samo neka bebač bude ok...a onda će njega teta malo uzeti k sebiuser posted image ...

clock-img

07.07.2010, 13:51

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

7400

[Sadržaj poruke je obrisan]

clock-img

07.07.2010, 13:52

clock-img

Anoniman

ma nemogu odbiti...da su me tražili za vjenčanu nebi bila...ma ipak su ok prema mojim klincima....svaki čas im kupuju nešto i kaj je meni najvažnije ne rade rezliku...kako jednom tako svima...a ja koliko ću moći toliko ću dati...a nedam se ja žemske moje zajebavati...samo neka bebač bude ok...a onda će njega teta malo uzeti k sebiuser posted image ...

Svaka čast. Pa nije ni lijepo odbit kumstvo za dijete!

clock-img

07.07.2010, 13:53

clock-img

ninolina

pencil-img

15879

IZVORNA PORUKA: cvrčak

Kod nas se nekoga pita da djetetu bude krsna kuma kada se dijete rodi,a ne dok si trudan par tjedanauser posted image

i kod nas...ili dva tjedna prije...ali ovo je ha ha teta pripremi se.....ali ok izgurat čemo mi to...ako sam u jednom danu progurala dvoje na krstu budem i ovo

clock-img

07.07.2010, 13:54

clock-img

ninolina

pencil-img

15879

IZVORNA PORUKA: Kejt

Svaka čast. Pa nije ni lijepo odbit kumstvo za dijete!

kod nas se krsno kumstvo ne odbija...ostalo...vjenčano, firmani možeš odbiti

clock-img

07.07.2010, 13:54

clock-img

mamice

pencil-img

2424

Kazu stari ljudi da se nesmije odbiti kad te netko pita za krsnog kumauser posted image  al to mi je nesto najbolje i vrijednije od vjencanog kuma

Veliki braco Mihael-14.06.2008
Seka Valentina dosla 20.10.2011

clock-img

07.07.2010, 13:56

clock-img

ninolina

pencil-img

15879

IZVORNA PORUKA: mamice

Kazu stari ljudi da se nesmije odbiti kad te netko pita za krsnog kumauser posted image  al to mi je nesto najbolje i vrijednije od vjencanog kuma

pa ja sam birala kumove svojoj djeci...za koje sam znala da će im cijeli život biti podrška i tu za njih i tako je...a vjenčane ahhhh da sam imala pametiuser posted image

clock-img

07.07.2010, 14:01

clock-img

mamice

pencil-img

2424

Krsni kumovi su drugi roditelji djetetu(tak ja gledam) a udavati se mogu 100 puta i tako i imati bilokoju kumu

Veliki braco Mihael-14.06.2008
Seka Valentina dosla 20.10.2011