Super
Znaš da sam i sama razmišljala o tome za Goricu, jer ovdje se stvarno nema gdje izići sa djecom.
Želim ti svu sreću
I moja sestrična prije 6-7 godina otvorila dječju igraonicu u Dugavama, a uz to davala i poduku (instrukcije). Igraonica se zvala Edukatina

, uređena u stanu, u prizemlju, ideja ko tvoja, no nažalost, nije išlo.

Osim proslava dj.roćkasa.

Ja sam tada studirala pa sam tamo radila i... bogme se naradila!!!

Nije mi ostalo u lijepom sjećanju.
Ipak, tebi želim svu sreću i puno uspjeha!

I vjerujem da ćeš biti dobra teta čuvalica kao što si i mama!

Sretno!
možeš na pp odgovoriti.
Draga ja ti od srca želim da uspiješ i da tvoja igraonica bude puna male slatke dječice. I nama bi tak nešto trebalo, ali smo mi premala sredina za to!
Život ponekad traži od nas više no što mislimo da možemo podnijeti.IPAK,vrijedi se potruditi!
zvrkić došao 17.06.2005.
zvrkica došla 08.12.2010.
IZVORNA PORUKA: cvrčak
Čekaj,to je samo igraonica ili će djeca ostajati na čuvanju kao u vrtiću?
i jedno i drugo...djeca u dobi od 1-7god
zapravo meni je u cilju da roditelji imaju gdje ostaviti djecu na sat-dva kad nekud moraju ići (bolnica,tržnica, trgovina) da se djeca igraju...ali naravno da su i mame dobrodošle..........
jedva čekam da to otvorim...imam još tonu posla...zasad je sve kupljeno od opreme,ali zidove moram obojati i iscrtati,reklamu dati izraditi,letke,ali sve ću to tek kad se papiri srede jer sam dogovorila da će najam krenuti od dana kad krenem raditi....ja vjerujem da ću sve riješiti do 1.8. a onda ću vam poslikati sve... i cure drage sve ste dobrodošle
Obavezno nam javi kako ide i stavi nam slikice kada prostor dobije konacni izgled
IZVORNA PORUKA: m600
Drage moje forumašice, naime odlučila sam otvoriti dječju igraonicu...

za inicijativu, želim ti puno poslovnog uspijeha i mnogooooo zadovoljne dječice
-Tagore-
IZVORNA PORUKA: m600
niti mi mora raditi osoba sa završenom stručnom spremom te kategorije
znači mogu raditi ja koja sam po struci komercijalist jer to nije edukativni centar
Nemoj se ljutiti, nije do tebe, nego do države koja to nije definirala, ali meni se ne sviđa ta opcija u kojoj u igraonici NE mora raditi osoba sa potrebnom edukacijom oko djece.
Iako igraonica NIJE EDUKATIVNI CENTAR, sa djecom se treba edukativno ponašati, a nemaju svi oni pedagošku crtu u sebi....Malo sam OT i možda ćeš misliti da sma te uvrijedila, ali nisam mislila na tebe, tebi svaka čast za inicijativu i stvarno ti želim sve najbolje, ali ne slažem se da svatko može raditi s djecom....