Zadnji članci

Kako prevenirati ljetne viroze kod djece?
Ljeto donosi radost, ali i rizik od viroza kod djece. Uz redovito pranje ruku, dovoljno tekućine,...
Zdravlje i njega

Kako odabrati savršen štednjak za vaš dom?
Jeste li u potrazi za savršenim štednjakom za vaš dom? Bez brige, u nastavku teksta pomoći ćemo v...
Obiteljski život

...joj, kupus je za male upale tako da ti ne bu pomoglo čim ti imaš temperaturu!
...idemo iz početka.
a ja sam joj već sutra dan dala to moje izdojeno mlijeko da papa jer su mi sve žene rekle da baš mora djete isisati,čak mi je i patronažna rekla da je to glupost što mi je moj dr rekao,ugl ja sam joj dala i nije joj ništa bilo,a ti se raspitaj da li smije pošto piješ taj antibiotik,još jednom kažem pitaj poatronažnu ili pedijatricu pa vidi šta ti one savjetuju,jer izdojit nije isto kao kad djete isisa.nemoj dozvolit kao što sam ja da ti malena zbog toga manje sisa,jer ja sem neizmjerno tužna što je ne mogu samo dojit
Ja ću više poludjeti, noćas se probudila, čak mi ni nije bila puna a boli, dala P. sisat i bol se nastavila, do jutra sam jedva spavala. Na svu sreću ovaj put nemam temp. (još) a i popila sam Klavocin pa se nadam da će ovaj puta brže proći...a stvarno sam za k....ajd da barem imam mlijeka, nego stalno natežem, ali i dalje se palim