PRETRAŽI
Nađi članke, videe, forum...
NAPREDNO
Gdje tražiti?
PRIJAVI SE
REGISTRIRAJ SE
Prijavi se
Korisnik:
Lozinka:
Zaboravili ste lozinku?
Registriraj se
ili
Odaberite korisničko ime:
E-pošta:
Unesite lozinku
Potvrdite lozinku
Klikom na registriraj se, pristaješ na Opće uvjete korištenja portala i potvrđuješ da si iste pročitao/la uključujući i upotrebu kolačića. POTVRDI
IZVORNA PORUKA: njanja ofkors....pa pridruži nam se danas, nisma znala da si i ti iz Ri...
KIŠAAAAA
definitivno odgađamo...
javljeno svima....
Prošle godine smo se našle 07.07., a mogle smo odgodit za sutra, jer je prognoza dobra. Hvala Njanja na obavijesti. _____________________________DORA 27.07.2004. KATJA 23.11.2008.
Ajoj, bas mi je zao cure sto morate odgoditi druzenje _____________________________E pa ova kokoš dok god može nesti jaja će pokušavati!!! http://zalauru.blog.hr/ U iscekivanju.......
IZVORNA PORUKA: Dora04 Prošle godine smo se našle 07.07., a mogle smo odgodit za sutra, jer je prognoza dobra. Hvala Njanja na obavijesti.
o i mene, prestalo grmiti Ja sam isto za sutra i Dami također,Elpi je isto rekla da može. _____________________________H 07 E 09
Može sutra u 18,30. Druženje prerasta u tradiciju, baš se veselim. _____________________________DORA 27.07.2004. KATJA 23.11.2008.
Ok, sve sam porukice primila i obavijesti. Baš ste zlatne Ja za sada ne mogu 100% potvrditi da li možemo sutra, ali se nadam da ćemo moći pa se vidimo.
dikac i anuskasto rekle da im sutra pase.jeeeeeeee, sve smo za _____________________________JAN, moja najveća ljubav, sreća, ponos, uspjeh i poticaj! "Kad poljubim lice tvoje da izmamim osmjeh, Onda pouzdano razumijem čari neba u svjetlu zore". -Tagore-
a da pričekate slijedeći tjedan onda bi i ja došla u ronjge _____________________________ROKO 20.10.2005. KLARA 20.08.2009.
IZVORNA PORUKA: Gogule a da pričekate slijedeći tjedan onda bi i ja došla u ronjge
Vrijeme nam je strava _____________________________H 07 E 09
ma dajte bit će sunce poslije....čekamo slikice _____________________________sad sam mama za 5 :) Tin, Iva, Theo Petar, Iris, Nino Lukas ...Nikad se ne prestani smijati, čak ni kad si tužna. Netko će se možda zaljubiti baš u tvoj osmjeh...
IZVORNA PORUKA: ninolina ma dajte bit će sunce poslije....čekamo slikice
ja imam dojam da će danas biti stabilno, a ovi oblačići će samo pomoći da se ne skuhamo na vrućini.....
Stvarno su vam se neki oblaci navukli...Valjda neće pasti,rekli su lijepo za danas.Dobru zabavu vam želim!
[Sadržaj poruke je obrisan]
A vi se to danas družite,super _____________________________DINO I LUKA-mamine najveće sreće!!!!! Stigla i princeza ANA!!!
po meni je vrijeme sasvim ok....
Može, ja od brdo robe, ne znam šta djetetu da obučem, bože ko da idem na casting, a ne na druženje _____________________________H 07 E 09
jel vi to prizivate kišu. BABE! Virjemeje baš dobro , bar nije pretoplo. _____________________________Mirko 06.12.1992 Darija 20.02.2008
Kad češ ti krenuti i kako ćeš doći? _____________________________H 07 E 09
IZVORNA PORUKA: BUMBI A vi se to danas družite,super
Ljeto donosi radost, ali i rizik od viroza kod djece. Uz redovito pranje ruku, dovoljno tekućine,...
Zdravlje i njega
Jeste li u potrazi za savršenim štednjakom za vaš dom? Bez brige, u nastavku teksta pomoći ćemo v...
Obiteljski život
I ove jeseni vas očekuju Dani beba, djece i trudnica, najveći sajam opreme za bebe u regiji koji ...
dm je za trudnice i bebe rođene u Hrvatskoj od 1.1.2024. pripremio poklon pakete koji trudnoću i ...
Trudnica