writing-img

RE: Cure iz Dalmacije molim pomoć

clock-img

26.06.2010, 14:16

clock-img

emily123

pencil-img

390

cure su u Dubrovniku i super im je...
mali_macic hvala ti na informacijama
svim curama puno puno HVALA

mamini anđeli............

clock-img

26.06.2010, 15:34

clock-img

Thea

pencil-img

4043

Curke uživaju.Moja se kupa u Dubrovniku,Lucu su ulovili oni daniuser posted image pa nema kupanja... Kupile su slatkać u toj slastićarni kod samostana i kažu da je jedna kugla velika kao tri kugle...
hvala ti mali_macic na informacijama.. Kad dođem u Dub ti ćeš mi biti vodić....user posted image

T & R - 28.09.1996.
Klaudia - 14.01.1997.
Antonio - 11.09.2000.
Valentino - 04.02.2009.

clock-img

26.06.2010, 15:39

clock-img

ejmama

pencil-img

7290

IZVORNA PORUKA: Thea

Curke uživaju.Moja se kupa u Dubrovniku,Lucu su ulovili oni daniuser posted image pa nema kupanja... Kupile su slatkać u toj slastićarni kod samostana i kažu da je jedna kugla velika kao tri kugle...
hvala ti mali_macic na informacijama.. Kad dođem u Dub ti ćeš mi biti vodić....user posted image

Bravo az cure i Mačićauser posted image user posted image user posted image user posted image Baš me strašite s ovim temama, ja ne znam kako ću ja podnijeti kad moje budu išle na izlet, mislim da će namjerno isključiti mob. samo da ih mama ne gnjavi ili će do tad biti neki gps pa ću im ugraditi da znam gdje su i šta radeuser posted image user posted image user posted image user posted image

H 07 E 09

clock-img

26.06.2010, 16:56

clock-img

novamama

pencil-img

8532

drago mi je da je sve prošlo okuser posted image

znači ipak je valjalo..ma da, taj maeštral može biti neugodan, a tko zna kakav brod je bio...

jadničci mali, žao mi je da su morali pretrpiti strah, da ih je bar netko umirio, a ne samo još dizao panikuuser posted image ...jer to je na moru normalno...

drago mi je da uživaju u dubrovnikuuser posted image user posted image user posted image

Ča je život vengo fantažija....