cookie-img

Web stranica upotrebljava kolačiće

Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

RE: Jedna materijalna želja

clock-img

17.06.2010, 13:25

clock-img

njanja

pencil-img

8766

IZVORNA PORUKA: Nellyca

Ja bih da dobijem stalan posao kao stjuardesa u JAT-u...to bi mi ispunilo 3 zelje odjednom: povratak u Beograd, solidna plata, i za mene posao iz snova kojim zelim da se bavim ceo zivot user posted image user posted image user posted image user posted image

ja ti to želim iskreno jer su naše želje o puno love manje više neostvarive, a tvoja je vrlo realna...... ŽELIM TI TO!!!!

JAN, moja najveća ljubav, sreća, ponos, uspjeh i poticaj!

"Kad poljubim lice tvoje da izmamim osmjeh,
Onda pouzdano razumijem čari neba u svjetlu zore".
-Tagore-

clock-img

17.06.2010, 13:29

clock-img

nećaka

pencil-img

18

jao cure koja tema... i ja bih voljela da nikada više ne dobijem otkaz u trudnoći da ne razmišljam kako ću preživjeti mjesec u ovom podstanarskom stanu....možda da dobijemo na bingu, ha???user posted image user posted image  

clock-img

17.06.2010, 13:29

clock-img

ejmama

pencil-img

7290

Ja bi bila presretna da završimo uređenje kuće i okućnice do kraja.

H 07 E 09

clock-img

17.06.2010, 13:45

clock-img

Anoniman

ejmama moja želja je slična tvojoj, ali mi smo tek počeli, tj. predali papire za građevnu dozvolu, tako da imamo još puuuno  -  eto, some, daj mi pare za napravit kuću i ja zadovoljna user posted image

clock-img

17.06.2010, 13:53

clock-img

Ninaa

pencil-img

7487

IZVORNA PORUKA: ninolina

IZVORNA PORUKA: Ninaa

Buduća mamice i Tiha mi imamo mali apartman u Poratu kraj Malinske i ovo ljeto će vjerojatno dosta biti prazan, ak vam nije preskup put možete kod nas na par dana, javi mi se na pp ako želiš, naravno besplatno!
A iskreno ono kaj si želim nije ostvarivo i nije materijalno. Možda da mi plaća naraste toliko da svaki mjesec imam brdo love na računu, a ni onaj kofer pun eura nije loša ideja.

bravo draga...ja da imam apartman ponudila bi im da odu bar tjedan dana svaka...bravo za tebeuser posted image user posted image user posted image

To je od mog muža ali on ionak sluša mene user posted image  pa zašto ne! Ionak plaćamo račune a slabo ljetujemo, pogotovo od ove godine kad nemam kuda sa šogoricom tak da nije neki problem,a ne iznajmljujemo pa cure ak žele mogu doći.  

Mamine srećice 14.03.2009. i 2012.

clock-img

17.06.2010, 13:57

clock-img

Anoniman

IZVORNA PORUKA: ninolina

Buduća mamice i Tiha mi imamo mali apartman u Poratu kraj Malinske i ovo ljeto će vjerojatno dosta biti prazan, ak vam nije preskup put možete kod nas na par dana, javi mi se na pp ako želiš, naravno besplatno!
A iskreno ono kaj si želim nije ostvarivo i nije materijalno. Možda da mi plaća naraste toliko da svaki mjesec imam brdo love na računu, a ni onaj kofer pun eura nije loša ideja.

bravo draga...ja da imam apartman ponudila bi im da odu bar tjedan dana svaka...bravo za tebeuser posted image user posted image user posted image

To je od mog muža ali on ionak sluša mene user posted image  pa zašto ne! Ionak plaćamo račune a slabo ljetujemo, pogotovo od ove godine kad nemam kuda sa šogoricom tak da nije neki problem,a ne iznajmljujemo pa cure ak žele mogu doći.  

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

17.06.2010, 13:58

clock-img

Anoniman

IZVORNA PORUKA: njanja

Ja bih da dobijem stalan posao kao stjuardesa u JAT-u...to bi mi ispunilo 3 zelje odjednom: povratak u Beograd, solidna plata, i za mene posao iz snova kojim zelim da se bavim ceo zivot user posted image user posted image user posted image user posted image

ja ti to želim iskreno jer su naše želje o puno love manje više neostvarive, a tvoja je vrlo realna...... ŽELIM TI TO!!!!

Hvala ti, mada su sanse za to nikakve...jedino kad bih "uletela" na mamino mesto, ona je pred penzijom, mada ni to vise ne praktikuju.
Ali uzdam se u ovog soma sto ispunjava zelje user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

17.06.2010, 13:59

clock-img

tikica_69

pencil-img

25386

Nekako mi se cini da sam ja najskromnija user posted image

E pa ova kokoš dok god može nesti jaja će pokušavati!!!
http://zalauru.blog.hr/
U iscekivanju.......

clock-img

17.06.2010, 14:01

clock-img

mirna

pencil-img

8134

Ja bi našu novu kuću kao što smo je zamislili a da je ne trebamo graditi. Zato som brzo zidaj....user posted image

clock-img

17.06.2010, 14:04

clock-img

Anoniman

IZVORNA PORUKA: mirna

Ja bi našu novu kuću kao što smo je zamislili a da je ne trebamo graditi. Zato som brzo zidaj....user posted image

kad završi kod tebe, nek dojde moju zidati user posted image user posted image user posted image

clock-img

17.06.2010, 14:06

clock-img

Ninaa

pencil-img

7487

A kad kod vas saziđe već će naučiti pa nek dođe napraviti kod mene sjenicu i uredit okućnicu oko kuće i posaditi cvijeće i napraviti nove kamenjareuser posted image

Mamine srećice 14.03.2009. i 2012.

clock-img

17.06.2010, 15:06

clock-img

cuba

pencil-img

21489

Da završimo uređenje stanauser posted image

Roko i Dino user posted image

clock-img

17.06.2010, 15:24

clock-img

njanja

pencil-img

8766

Hvala ti, mada su sanse za to nikakve...jedino kad bih "uletela" na mamino mesto, ona je pred penzijom, mada ni to vise ne praktikuju.
Ali uzdam se u ovog soma sto ispunjava zelje user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

taj som koji ispunjava želje će meni uzeti 10 kg user posted image user posted image

JAN, moja najveća ljubav, sreća, ponos, uspjeh i poticaj!

"Kad poljubim lice tvoje da izmamim osmjeh,
Onda pouzdano razumijem čari neba u svjetlu zore".
-Tagore-

clock-img

17.06.2010, 15:26

clock-img

ninolina

pencil-img

15879

taj som koji ispunjava želje će meni uzeti 10 kg user posted image user posted image

aaaaaaaaaaaa i meniuser posted image user posted image

sad sam mama za 5 :)
Tin, Iva, Theo Petar, Iris, Nino Lukas

...Nikad se ne prestani smijati, čak ni kad si tužna. Netko će se možda zaljubiti baš u tvoj osmjeh...

clock-img

17.06.2010, 15:49

clock-img

dominik

pencil-img

7965

IZVORNA PORUKA: FIONA

sve bi skoro lovu...user posted image ...kad razmislim i moja bi bil atakva želja...strava....nitko ne bi komad zemlje da da krampa!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

imam ga i nemres prodat touser posted image  iako se vraski trudimo hahahhaa

clock-img

17.06.2010, 16:02

clock-img

ivanaa

pencil-img

4923

Hm..ja kad sam otvarala temu mislila sam si poželjeti onaj mali laptopuser posted image tako sam se ćitajući vaše želje brzo predomislilauser posted image .
Svima vam zaista želim da vam se ostvari što si želite,nekakonajviše su mi legle želje od Tihe i Neliceuser posted image
Ajde somu user posted image na posao,punit kofere lovom i radit kućeuser posted image

Prvu polovicu života unište nam roditelji,drugu dijeca.

clock-img

17.06.2010, 22:15

clock-img

Nika 24052006

pencil-img

5558

Ja bi da me taj zlatni somić teleportira iz dvorišta mm roditelja...Bilo gdje,pa makar i na neku livaduuser posted image

Moje velike ljubavi
Nika 24.05.2006.
Ines 07.05.2010.

clock-img

17.06.2010, 22:19

clock-img

novamama

pencil-img

8532

dragi some (user posted image mislim, da somuser posted image user posted image user posted image user posted image )

daj mi 1000000 kuna, da odem u banku i (..pitam pošto banka?user posted image ) kažem: želim zatvoriti sve svoje kredite kod vas...

eto, dragi some, samo to...

bit ću dobra!

p.s. a ako mi to ostvariš obećajem da te neću upecatiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiuser posted image  i složiti od tebe fišpaprikašuser posted image user posted image user posted image

Ča je život vengo fantažija....

clock-img

17.06.2010, 22:38

clock-img

tikica_69

pencil-img

25386

IZVORNA PORUKA: Nika 24052006

Ja bi da me taj zlatni somić teleportira iz dvorišta mm roditelja...Bilo gdje,pa makar i na neku livaduuser posted image

To mogu i ja....imam dobar zamah user posted image

E pa ova kokoš dok god može nesti jaja će pokušavati!!!
http://zalauru.blog.hr/
U iscekivanju.......

clock-img

17.06.2010, 22:47

clock-img

Nika 24052006

pencil-img

5558

Može,tiki,budi moj zlatni somuser posted image

Moje velike ljubavi
Nika 24.05.2006.
Ines 07.05.2010.