cookie-img

Web stranica upotrebljava kolačiće

Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

RE: trišnje i crvi

clock-img

16.06.2010, 13:11

clock-img

dominik

pencil-img

7965

IZVORNA PORUKA: mišica 666

ja svaku otvaram i jedem samo one bez podstanara isto tako radim sa smokvama i sličnim voćem koje je sklono crvićima. user posted image

daj nemoj mi rec, pa kaj i u smokvu dodju? isuse pa nebum ni smokve vise jela...uostalom kak ga skuzis u smokvi kad je ona sva kao da je od hrpe crvica iznutrauser posted image

clock-img

16.06.2010, 16:38

clock-img

mišica 666

pencil-img

3302

prvo ti ogulim smokvu onda je otvorim igledam i gledam  i ako se ništa ne miče jedem. mm poludi kad me vidi da to radim kaže da mu je preogavno za vidit šta radim od smokava ali gušti su gušti....

16.06.2004.

28.06.2010. !!!!

Prije nego što prijeđeš ulicu uhvati me za ruku. Život je ono što ti se dešava dok ti razmišljaš o drugim stvarima.

clock-img

16.06.2010, 17:49

clock-img

Duve

pencil-img

1497

IZVORNA PORUKA: cvrčak

IZVORNA PORUKA: cuba

Ajme ja ih zbog tih šugavih crva i ne jedem a drage su mi...zgadim se i kad ih čistin a unutra crvuser posted image

I ja. Ne dolazi u obzir da ju gutnem da ne pogledam,a kada pogledam i nađem crva onda tek ne dolazi u obzir da gutnemuser posted image
Uglavnom zbog crva ih ne jedem

Karlo 8.06.2005.
Ema 8.10.2009.-imamo 16 zubića