writing-img

RE: :D...ha ha ha ...:P

clock-img

09.06.2010, 13:16

clock-img

curice

pencil-img

10443

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Mamine princeze x 3

clock-img

09.06.2010, 13:28

clock-img

Bebys

pencil-img

10225

clock-img

09.06.2010, 13:40

clock-img

osobno

pencil-img

2730

IZVORNA PORUKA: Krky

AAAAJMEEEE!!!! Jesi li sigurna da je žena bila ozbiljna i da se nije šalila. Ma nije moguće da to netko zaista misli....ma neee. A ako zaista misli, pa pitaj je za par recepata, mogla bi i ja tako i....vidiš sad mi je jasno zašto moj Noić ludi za jogurtom....poznato je djetetu

user posted image
da bar. Još je nadodala da se to dogodilo njenoj nekoj priji jer je stajala blizu gradela.user posted image

Biti manjina nekad nije najpametnije, al'' je to mnogo bolje nego biti većina, ako je većina ovakva kakva je. Ne dajte se primitivcima. Ova bajka će se završiti. Pretvorićemo se u bundeve, u miševe, u konje...
A miševi smo već i ovako.

clock-img

09.06.2010, 13:44

clock-img

pako

pencil-img

2935

ajme meni lude li žene  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

PATRICK 30.04.2008. 01:55h
MATEO 06.03.2010. 01:17h

clock-img

09.06.2010, 14:32

clock-img

osobno

pencil-img

2730

Jel neko za malo sira?user posted image
Radila ručak, pa mi ostalo....user posted image

Biti manjina nekad nije najpametnije, al'' je to mnogo bolje nego biti većina, ako je većina ovakva kakva je. Ne dajte se primitivcima. Ova bajka će se završiti. Pretvorićemo se u bundeve, u miševe, u konje...

clock-img

09.06.2010, 14:37

clock-img

danery

pencil-img

10504

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ne mogu vjerovat izjaveeeeeeeeeee

...bejb...our be(a)st.....

....mini gospa....

bogo....priti pliiiiiiiiiz,očuvaj me od baba u životu,od ostalog ću se sama čuvati..... ;)

clock-img

09.06.2010, 14:38

clock-img

Anoniman

IZVORNA PORUKA: cvrčak

user posted image user posted image user posted image
Šta ti nisi znala da sise moraš držat u frižideru da ti se mlijeko ne pokvari??

Cvrcak kraljice!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Ne mogu da prestanem da smejemmmmm ahahahahahahahhaha user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

09.06.2010, 14:43

clock-img

Bebys

pencil-img

10225

user posted image user posted image user posted image user posted image

IZVORNA PORUKA: osobno

Jel neko za malo sira?user posted image
Radila ručak, pa mi ostalo....user posted image

clock-img

09.06.2010, 15:16

clock-img

adryosijek

pencil-img

3129

ma mozda se salila ipak  je lijepo vrijeme i ljud se bolje osjecaju nakon onih kisauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

moja mala cura je moje sve...

clock-img

09.06.2010, 15:29

clock-img

osobno

pencil-img

2730

IZVORNA PORUKA: adryosijek

ma mozda se salila ipak  je lijepo vrijeme i ljud se bolje osjecaju nakon onih kisauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

kod nas odavno nije bilo kiše, prije će bit da joj je sunce udrilo u glavu...user posted image
Ma žena je bila mrtva ozbiljna, čak mi je i dala primjer neke svoje prije....user posted image

clock-img

09.06.2010, 15:46

clock-img

mali_macic

pencil-img

1852

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

a jeste me nasmijale svaka cast user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

nasa "mrvica" Ella - 04.10.2009
E very day and night
L ooking at you makes me smile
L oving you is what I do
A ll my heart belongs to you...

clock-img

09.06.2010, 20:39

clock-img

Gogule

pencil-img

2530

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  joj kakvih ljudi hoda po našoj zemlji ...a ja mislila da su takvi izumrli ko dinosauriuser posted image

< Poruku je uredio Gogule -- 9.6.2010 20:40:52 >

ROKO 20.10.2005.
KLARA 20.08.2009.

clock-img

10.06.2010, 18:08

clock-img

mani

pencil-img

355

nevjerovatno.user posted image

clock-img

11.06.2010, 10:58

clock-img

osobno

pencil-img

2730

Evo sad se sama sebi moram smijat...user posted image
Idemo mm i ja šetat neki dan i prođu kraj nas dva brata blizanca u istim crvenim tutama (trenirka)...
Kažem ja : ajme šta su smišni...user posted image
Dvi minute posli prolaze još dva dečka u istim tutama ka ovi prije...
Ja mužu: jbt, pa koliko ti ljudi imaju dice?...user posted image
a on će na to.: znaš, ljubavi, to ti je juniorska rukometna momčad....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ne tribam ni napomenit kako me već dva dana izruguje zbog toga...user posted image