Zadnji članci

Kako prevenirati ljetne viroze kod djece?
Ljeto donosi radost, ali i rizik od viroza kod djece. Uz redovito pranje ruku, dovoljno tekućine,...
Zdravlje i njega

Kako odabrati savršen štednjak za vaš dom?
Jeste li u potrazi za savršenim štednjakom za vaš dom? Bez brige, u nastavku teksta pomoći ćemo v...
Obiteljski život

) Podobnik bi bio normalna stvar i onda bi sve tamo išle...
Cula sam svakakve price o drzavnim rađapnama i imala sam nebrojeno puno neugodnih situacija s drzavnim lijecnicima,jednom prilikom sam trazila ginekologa da mi da uputnicu za pretrage prije poroda,na sto me on ismijao i rekao gdje bi zavrsilo zdravstvo kad bi se svaku trudnicu kontroliralo..jel to normalno??? :/ da ne pricam dalje,a desio mi se niz takvih situacija, suprug i ja smo odlucili uštedjet novac za porod u privatnom rodilištu-Podobnik..to je dosta novaca,ali ljudi dižu kredite za auto i ljetovanje...a ja to dajem za sto sigurniji dolazak djeteta na ovaj svijet.. na odlasku kući moja obitelj se složila da vrijedi svake lipe i nije nam nimalo žao tog novca,čak mislimo da zasluzuju i više. ..a da ne pricam kasnije posjet mome ginekologu,upis kod pedijatrice,prijatelji,granate su padale po nama jer su ljudi zavidni..smatraju to bačenim novcem...mi smatramo da je ulupat u auto 60 000kn,platit svadbu 100 000kn, otici na more 10 000kn-bacen novac..što je to bitnije od sigurnosti mame i bebe?!