writing-img

RE: Što je ljubav

clock-img

01.06.2010, 13:35

clock-img

Bebys

pencil-img

10225

mislim danas je sve normalno...pa sta komentirati...user posted image

clock-img

01.06.2010, 14:41

clock-img

Anoniman

Mm i ja kad smo u drustvu se cokimo ( ne zvalimo se, samo onako mali kratki cmok user posted image ) ili zagrlimo, ali sve u granicama pristojnosti.

clock-img

01.06.2010, 15:28

clock-img

mišica 666

pencil-img

3302

IZVORNA PORUKA: Nellyca

Mm i ja kad smo u drustvu se cokimo ( ne zvalimo se, samo onako mali kratki cmok user posted image ) ili zagrlimo, ali sve u granicama pristojnosti.

potpisujem i to mi je baš slatko.

16.06.2004.

28.06.2010. !!!!

Prije nego što prijeđeš ulicu uhvati me za ruku. Život je ono što ti se dešava dok ti razmišljaš o drugim stvarima.

clock-img

01.06.2010, 15:30

clock-img

natalijax

pencil-img

12210

sve u granicama normale mi je nekak normalno,10godina su zajedno i kako kažete sumnjam da je to baš tolika ljubav

clock-img

01.06.2010, 15:42

clock-img

pako

pencil-img

2935

Mi smo u početku veze bili mislim kao i svi mladi (kažem mladi koda sam sad starauser posted image ) i ludi, znali smo se žvaljakati i drpati vani ali ipak negdje u šetnji gdje nije bilo ljudi i to navečer ali pred ljudima ili pogotovo u gostima ili pred obitelji sorry ali ipak ne ma kolika bila želja i koliko se voljeli, čekaj dok dođeš domeka!!  Sad nas je to nekako prošlo ali priznajem fali mi malouser posted image  ali da se poljubimo,onako cmoknemo vani ili negdje da, zašto ne, sve u granicama normale mi je ok....

PATRICK 30.04.2008. 01:55h
MATEO 06.03.2010. 01:17h

clock-img

01.06.2010, 16:05

clock-img

adryosijek

pencil-img

3129

ok je pusa onak samo na usne a sad jezik i to pred narodom sramota imam 26 godina i nebi to nikad mogla da svi gledaju kako se zvalim uzas pre djetinjasto..nikad ni nisam 

moja mala cura je moje sve...

clock-img

03.06.2010, 17:30

clock-img

CallamityJane

pencil-img

11119

i non stop nesto cucore, dragi, draga, ljubavi, mico, sico i sl. Da ti pozli od silnih izljeva njeznosti, obavezno ih isprozivam user posted image user posted image
Mada ruku na srce i lijepo mi je vidjeti da se neko ne libi pokazati tu neku dozu privrzenosti u drustvu ,naravno u nekim pristojnim granicama user posted image

clock-img

03.06.2010, 20:50

clock-img

Anoniman

IZVORNA PORUKA: callanhoe

i non stop nesto cucore, dragi, draga, ljubavi, mico, sico i sl. Da ti pozli od silnih izljeva njeznosti, obavezno ih isprozivam user posted image user posted image
Mada ruku na srce i lijepo mi je vidjeti da se neko ne libi pokazati tu neku dozu privrzenosti u drustvu ,naravno u nekim pristojnim granicama user posted image

Samo sam cekala kada ces ti da se javis user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Barem reci jos da je u granicama normale (ma koliko god ti se povraca od nas user posted image user posted image user posted image ), a ne ljudi ovde da pomisle da smo neki perverznjaci koji se ''vataju pred tobom user posted image user posted image user posted image user posted image

< Poruku je uredio Nellyca -- 3.6.2010 20:51:18 >