Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe.
a kod mene na tečaj ništa, a????? ja nisam dragoga, ja sam magdu istrenirala
11.06.2010, 08:18
Brisani uporabnik
7400
[Sadržaj poruke je obrisan]
11.06.2010, 08:18
ninolina
15879
IZVORNA PORUKA: cvrčak
Cure još nešto..Moram kod ninoline na tečaj.. Čovjeće kako je ta muža istrenirala Čuva djecu na žarkom suncu i šuti Topi se i na rubu je sunčanice,ali šuti i čuva NE prigovara ništa! Junački sve podnosi Pih lako tako imati 5 djece Zezam se,ali zbilja si coolerica
Ninolina upiši me u raspored,moj bi kukao ili bi sjedio s vama na kavi,a ja trčala okolo za djecom
pa rekla sam ja da sam spremna imati 5 djece...ma on ti meni sve pomiogne nema tu mogu ili ne...A jučer je bio moj dan tako da sam uživala maksimalno...
11.06.2010, 13:00
BUMBI
23108
Cure još nešto..Moram kod ninoline na tečaj..user posted image Čovjeće kako je ta muža istreniralauser posted image Čuva djecu na žarkom suncu i šutiuser posted image Topi se i na rubu je sunčanice,ali šuti i čuvauser posted image NE prigovara ništa!user posted image Junački sve podnosiuser posted image Pih lako tako imati 5 djeceuser posted image Zezam se,ali zbilja si coolericauser posted image
Ninolina upiši me u raspored,moj bi kukao ili bi sjedio s vama na kavi,a ja trčala okolo za djecomuser posted image
Drago mi je da ste se lijepo proveli,a baš mi je žao zbog A,bitno da je sve ok
11.06.2010, 14:41
pikachu
4192
Čitam da vam je bilo baš lijepo... Baš mi je drago, mi nikako nismo mogli doći jer se moji još oporavljaju... Žao mi je jedino što nisam napokon upoznala Cvrčka, Dominik, Ninolinu i ostale cure koje ne znam... Šaljem Anjici... Neka se sve dobro završilo...
11.06.2010, 14:49
njanja
8766
lijep dan bi bio savršen da nije bilo sladoleda, ali koliko je zadovoljstva bilo u to malo sladoleda....žao mi je da vam je to pokvarilo dan,a li eto sve ok....
pozdravi mi imenjakinju
11.06.2010, 14:52
Anoniman
koliko dogodovština...
drago mi je da ste uživali u druženju i da je s Anjom na kraju sve dobro zvaršilo
14.06.2010, 18:46
Gogule
2530
evo da se i ja javim. Nije nas bilo bili smo u Rijeci, uživali u kupanju i Fijumanki, tako da tek sad čitam. Cvrčak glavno da je dobro završilo . Sad sam rekla Roku šta se desilo i on kaže da će dati pusu Anji tako da je ne boli trbuh, i da nesmije jesti hladno. Dijete ne razumije. Meni je bilo super što sam vas upoznala neke sam samo nabrzaka no i to će se popraviti nadam se. Mislila sam da neću uspjeti no moja Klara me je oduševila kako je bila dobra. Zračile ste i bile ste joj jako interesantne pa se nije bunila. Nadam se da će ubrzo opet neko druženje.