writing-img

RE: kako ste si odredile nick

clock-img

24.05.2010, 10:10

clock-img

maja

pencil-img

6000

IZVORNA PORUKA: njanja

mm me nazvao njanja kada smo se zaljubili...kasnije su me svi počeli zvati njanja....na poslu su mi znali puštati pjesmu od bajage: nemoj da budeš njanja....

tko ne zna-ja sam anja

aaaaaaaaa vidiš, vidiš, to te stalno hoću pitati zašto njanja user posted image

Ja ne moram puno objašnjavati zašto moj nickuser posted image  a i vidi se koliki je promet bio na RR-i da sam uspjela staviti imeuser posted image

"Dok je prije postojalo samo jedno bez čega ne mogu živjeti, sada je nastalo dvoje.
Nije bilo diobe - moja se ljubav nije sada podijelila između njih; nije to bilo tako. Prije kao da mi je srce naraslo, nabujalo do dvostruke veličine u tom trenutku."

clock-img

24.05.2010, 10:19

clock-img

ejmama

pencil-img

7290

Kad sam se ja prijavila, Hana je svaki čas govorila Ej mama ovo, ej mama ono, ej mama daj mi ...... Tako da je nick Ejmama zahvaljujući njoj. I dan danas je ista situacija oko mamamakanja.

H 07 E 09

clock-img

24.05.2010, 10:23

clock-img

BUMBI

pencil-img

23108

Dinu smo kad se rodio zvali Bumbi,pa kad sam se prijavljivala napisala sam Bumbika(neznam zaštouser posted image ) i na kaju me ovdje svi zovu Bumbi i evo me na kraju ipak takouser posted image

DINO I LUKA-mamine najveće sreće!!!!!
Stigla i princeza ANA!!!

clock-img

24.05.2010, 10:46

clock-img

marija0

pencil-img

874

a ja se zovem ovako- ma zamisli a user posted image a broj sam stavila jer je bila neka bez boja user posted image

clock-img

24.05.2010, 10:58

clock-img

Bebys

pencil-img

10225

ja sam bila registrirana na rr vec odavno tamo negdje kada sam zatrudnila...2008. godine...ali nisam se nikada sluzila forumom...pratila sam samo trudnocu...i kasnije rodjenje moje curice...

a onda sam otkrila da postoji hr. rr..bila sam na bosanskoj rr jer sam za nju jedino znala da postoji...dok mm nije slucajno pogrijesio i utipkao hr. umjesto ba...i tako ispala hr. rr..

kada sam to vidila odmah sam se prijavila..naravno i ukljucila u forum...inece jedini do sada nikada nisam ubijala vrijeme na ovaj nacin...a sada jedva cekam da uhvatim vrime za rr..

a nick...e to je bilo jednostavno i jako tesko..hehe...

ovo je bebin web site....naravno..
i onda sam trazila kombinaciju imena za bebu...
i kada sam sve probala nije islo bilo je sve zauzeto...i na kraju u mnozini bebe je ispalo o.k.
a ja imam samo jednu bebu..hehe neznam dali ce to biti neka naznaka da ce ih biti jos ili ce ostati samo nick..takav....u mnozini bebe...BEBYS...user posted image

clock-img

24.05.2010, 11:14

clock-img

jagodica

pencil-img

64

cura je pjevala jagodica bobica

anđel 16,02,95
princeza 12,09,09

clock-img

24.05.2010, 12:03

clock-img

Anoniman

Kad sam se prijavljivala na ringeraju bila sam na početku trudnoće, a bebi smo tepali da je naš mali grašak jer je bila te veličine. Sad smo  5 dana od termina, trebala bi promijeniti nick jer je naš mali grašak sad malena curica.

Još koji dan i više neću biti user posted image , biti ću mama!

Hvala cure svima, ne znam kako bih sve to izgurala bez vas!user posted image

clock-img

24.05.2010, 12:05

clock-img

Bebys

pencil-img

10225

grasko javi se...kada rodis...da znamo detalje...i sretno..

clock-img

24.05.2010, 12:08

clock-img

Anoniman

Hvala Bebys! Ne brini, biti ću ja na forumu sigurno..pa stiže mala beba, a gdje naći bolje savjete u svako doba!!

clock-img

24.05.2010, 12:14

clock-img

ninolina

pencil-img

15879

ja sam htjela nina ali kako je već bilo...od bivšeg dečka nećak me stalno zvao ninolina i eto tako sam stavila ninolina

sad sam mama za 5 :)
Tin, Iva, Theo Petar, Iris, Nino Lukas

...Nikad se ne prestani smijati, čak ni kad si tužna. Netko će se možda zaljubiti baš u tvoj osmjeh...

clock-img

24.05.2010, 12:24

clock-img

pako

pencil-img

2935

po mom Patricku- zovemo ga Pako!!!

PATRICK 30.04.2008. 01:55h
MATEO 06.03.2010. 01:17h

clock-img

24.05.2010, 13:33

clock-img

cuba

pencil-img

21489

IZVORNA PORUKA: mariola

IZVORNA PORUKA: cuba

Prošle godine u ovo doba sam bila na medenom mjesecu na Cubi pa je tako nastao i moj nick. Cubu sigurno nikad neću zaboravituser posted image !

A ja mislila da si ti cuba a ne kubauser posted image

user posted image user posted image user posted image

Roko i Dino user posted image

clock-img

24.05.2010, 14:24

clock-img

Ninaa

pencil-img

7487

Sve nickove koje sam htjela već su bili zauzeti, pa sam našla ovaj, ovak me tata zvao dok sam mala bila!

Mamine srećice 14.03.2009. i 2012.

clock-img

24.05.2010, 14:32

clock-img

FIONA

pencil-img

9057

....prema mojoj Fioni, mačkici (kučnom ljubimcu) koja je bila posebna...takvu mačku nisam nikad imala i nikad valjda neću...

"Dječji život je poput komada papira na koji svako ostavlja bilješku."

clock-img

24.05.2010, 14:42

clock-img

danery

pencil-img

10504

IZVORNA PORUKA: pincirotvajler

jednog dana ću imat farmu pinčeva i rotvajlerauser posted image

e sad da ja bubnem pa ostanem živa...

dakle ja sam tvoj nick duuuuuuuuuuugo čitala PICINROTVAJLER i mislila si ajme koja je ova sa pi... i rotvajlerom user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

...bejb...our be(a)st.....

....mini gospa....

bogo....priti pliiiiiiiiiz,očuvaj me od baba u životu,od ostalog ću se sama čuvati..... ;)

clock-img

24.05.2010, 14:43

clock-img

FIONA

pencil-img

9057

IZVORNA PORUKA: danery

dakle ja sam tvoj nick duuuuuuuuuuugo čitala PICINROTVAJLER i mislila si ajme koja je ova sa pi... i rotvajlerom user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

"Dječji život je poput komada papira na koji svako ostavlja bilješku."

clock-img

24.05.2010, 14:45

clock-img

danery

pencil-img

10504

ovo je moj gaf za slonove user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

...bejb...our be(a)st.....

....mini gospa....

bogo....priti pliiiiiiiiiz,očuvaj me od baba u životu,od ostalog ću se sama čuvati..... ;)

clock-img

24.05.2010, 14:55

clock-img

pincirotvajler

pencil-img

12489

IZVORNA PORUKA: danery

user posted image user posted image

"Ljubav je slijepa i zbog toga joj je tako izoštreno čulo dodira."

clock-img

24.05.2010, 15:51

clock-img

osobno

pencil-img

2730

Ja sam bila na raznim forumima i svi su mi nickovi bili varijacije na ime ili eventualno boju kose user posted image , i kad sam ostala trudna po drugi put, tila sam se malo savjetovat s drugima mamama a na rodi mi je sve nekako bilo malo PRE (ako me razumiteuser posted image ), i uz to su sabotirali onaj paketić sretna beba, šta mi je baš bilo krivo (ne zbog toga šta dobiješ, nego čisto zato šta me to razveselilo kad sam rodila L), i onda se kontam, pa koji bi ja OSOBNO nick mogla odabrat?user posted image user posted image
I ostade mi samo ono osobno...user posted image user posted image user posted image

Biti manjina nekad nije najpametnije, al'' je to mnogo bolje nego biti većina, ako je većina ovakva kakva je. Ne dajte se primitivcima. Ova bajka će se završiti. Pretvorićemo se u bundeve, u miševe, u konje...
A miševi smo već i ovako.

clock-img

24.05.2010, 21:59

clock-img

anuska08

pencil-img

3910

Ima zanimiljivih i smiješnih, nema što!!user posted image user posted image user posted image
Za neke koje me je zanimalo dobila sam dogovoruser posted image

Nika 26.08.2009.

clock-img

24.05.2010, 22:39

clock-img

pepeljuga

pencil-img

17269

kad sam se ukljucila na forum imala sam osjecaj da sam doma kao pepeljuga,samo sam nesto crncila,sama s dvoje dice,mm radi a ja sve obavljam i bas sam se osicala kao pepeljuga a sad sam kao sretna pepeljugauser posted image user posted image user posted image

Ništa u životu nije tako loše, da nebi moglo biti i gore, ali ni tako dobro da nebi moglo biti bolje!! :))

clock-img

25.05.2010, 07:47

clock-img

Puli

pencil-img

12860

moj nadimak iz djetinstva
tako  me obitelj zvalauser posted image

mamin najljepši Cvijet stigao je 6.1.2008.

clock-img

25.05.2010, 10:15

clock-img

ejmama

pencil-img

7290

IZVORNA PORUKA: mariola

Prošle godine u ovo doba sam bila na medenom mjesecu na Cubi pa je tako nastao i moj nick. Cubu sigurno nikad neću zaboravituser posted image !

A ja mislila da si ti cuba a ne kubauser posted image

user posted image user posted image user posted image

i ja user posted image user posted image user posted image user posted image

H 07 E 09

clock-img

25.05.2010, 14:40

clock-img

Tsmee

pencil-img

1121

Ja sam se osjećala kao neki padobranac kad sam dolazila, kao da upadam u uhodanu ekipu. Pa sam si mislila što će sad cure na raji misliti koja je sad ova nova. Kako koja? It's me! I tako po izgovoru iz fore ispadne Tsmee

Već nas je puna kuća...

clock-img

25.05.2010, 16:23

clock-img

JASNA33

pencil-img

1164

moje ime +broj mojih godina kad sam se prijavila na rr

M-16.08.1993.
J-05.05.1997.
A-24.12.2000.
L-27.02.2010.