writing-img

RE: beba umrla zbog privremeno zatvorene bolnice...

clock-img

18.05.2010, 12:55

clock-img

pako

pencil-img

2935

prestrašno user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

PATRICK 30.04.2008. 01:55h
MATEO 06.03.2010. 01:17h

clock-img

19.05.2010, 12:38

clock-img

Bebys

pencil-img

10225

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

IZVORNA PORUKA: osobno

user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image sram me ko nam vodi zemlju...

bas tako

clock-img

19.05.2010, 22:18

clock-img

malica

pencil-img

285

Grozno što je beba umrla. Grozno je što uopće bebe i djeca umiru i što se uopće razboljevaju od bilo čega. Nemojte me krivo shvatiti, ali koliko sam čula iz medicinskih krugova rodilište u Makarskoj nema anesteziologa. Dakle, carski rez ne mogu raditi pa hitnoće ionako idu u Split i time se gubi ono bitno vrijeme. Mene osobno malo ljuti što nikada nitko nije pitao npr. rodilju iz Buja kako će stići u rodilište na vrijeme jer opcije Pula ili Rijeka nisu baš tako blizu.... ..... Puuuno toga nevalja, nažalostuser posted image

clock-img

20.05.2010, 08:00

clock-img

dominik

pencil-img

7965

IZVORNA PORUKA: malica

Grozno što je beba umrla. Grozno je što uopće bebe i djeca umiru i što se uopće razboljevaju od bilo čega. Nemojte me krivo shvatiti, ali koliko sam čula iz medicinskih krugova rodilište u Makarskoj nema anesteziologa. Dakle, carski rez ne mogu raditi pa hitnoće ionako idu u Split i time se gubi ono bitno vrijeme. Mene osobno malo ljuti što nikada nitko nije pitao npr. rodilju iz Buja kako će stići u rodilište na vrijeme jer opcije Pula ili Rijeka nisu baš tako blizu.... ..... Puuuno toga nevalja, nažalostuser posted image

potpisujem...zao mi je roditelja i bebe...ali novine krivo pisu...bebi je jedini spas bio carski koji u makarskom rodilistu nije moguc jer nemaju uvijete...