writing-img

RE: C.B. "Visibabe"

clock-img

04.05.2010, 15:29

clock-img

danery

pencil-img

10504

user posted image user posted image user posted image ,i ja sam isto user posted image user posted image user posted image

baš čeka m da stigne s posla pa da i s njim jednu popijem user posted image najgore mi sama piti user posted image ...

kako je danas kod tebe,što se događa?

...bejb...our be(a)st.....

....mini gospa....

bogo....priti pliiiiiiiiiz,očuvaj me od baba u životu,od ostalog ću se sama čuvati..... ;)

clock-img

04.05.2010, 15:33

clock-img

osobno

pencil-img

2730

eh, trenutno uživancija...user posted image user posted image user posted image user posted image
Oba dečka spavaju, mm radi, a ja evo visim s vama...user posted image user posted image user posted image
tj. s tobom...
Kako tvoj drobčić? Se rita bebica?

Biti manjina nekad nije najpametnije, al'' je to mnogo bolje nego biti većina, ako je većina ovakva kakva je. Ne dajte se primitivcima. Ova bajka će se završiti. Pretvorićemo se u bundeve, u miševe, u konje...
A miševi smo već i ovako.

clock-img

04.05.2010, 15:42

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

7400

[Sadržaj poruke je obrisan]

clock-img

04.05.2010, 15:46

clock-img

karoca

pencil-img

631

Oj slavonka1 Pa đe si jadna muža izgubila, nije igla!user posted image da nije u šteti?user posted image
A kod nas sparno i ubitačna južina!user posted image Još malo pa domaaaaa!user posted image
Finuo i ovi radni dan! jesi li bar nešto lijepo pazarila u gradu?

Mara: 28.03.2007
Katarina: 08.04.2009

clock-img

04.05.2010, 15:47

clock-img

ama

pencil-img

760

user posted image user posted image pozdrav svima....moji isto spavaju ja se dosadjujemuser posted image sta vi radite?

clock-img

04.05.2010, 15:51

clock-img

osobno

pencil-img

2730

izgleda da je ovo ora o spavanja...user posted image user posted image user posted image user posted image
a cvrči moja, kod nas je isto sparno za poludit, da ne spominjem kako mi se glava raspada od boli uvik kad je ovako vrime...user posted image user posted image user posted image

Biti manjina nekad nije najpametnije, al'' je to mnogo bolje nego biti većina, ako je većina ovakva kakva je. Ne dajte se primitivcima. Ova bajka će se završiti. Pretvorićemo se u bundeve, u miševe, u konje...

clock-img

04.05.2010, 15:55

clock-img

danery

pencil-img

10504

evo moj drobić-kak ti veliš user posted image -miruje nakon kraćeg plesnog dijela...

bit će da je čuo tatu,pa se sakrio user posted image user posted image user posted image user posted image inače tako na njega reagira,ni mrdnut kad je ovj blizu user posted image

....mini gospa....

bogo....priti pliiiiiiiiiz,očuvaj me od baba u životu,od ostalog ću se sama čuvati..... ;)

clock-img

04.05.2010, 15:57

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

7400

[Sadržaj poruke je obrisan]

clock-img

04.05.2010, 15:57

clock-img

osobno

pencil-img

2730

IZVORNA PORUKA: danery

evo moj drobić-kak ti veliš user posted image -miruje nakon kraćeg plesnog dijela...

bit će da je čuo tatu,pa se sakrio user posted image user posted image user posted image user posted image inače tako na njega reagira,ni mrdnut kad je ovj blizu user posted image

sramežljiva bebica...user posted image user posted image user posted image user posted image
moj se M rita ka lud čim bi L bija blizu droba...i na tatu je posebno reagira drobljenjem maminih rebara...zlato moje nježno...user posted image

clock-img

04.05.2010, 16:02

clock-img

danery

pencil-img

10504

mene baš i ne ubija mlataranjem user posted image user posted image user posted image

javi se onak kao u prolazu...ljenguza jedna...uffff,mora nešto i na svekrvu imati....samo da nisu bokovi,inače sam nauser posted image la...jooooooooooj user posted image user posted image user posted image

....mini gospa....

clock-img

04.05.2010, 16:04

clock-img

osobno

pencil-img

2730

mene baš i ne ubija mlataranjem user posted image user posted image user posted image

javi se onak kao u prolazu...ljenguza jedna...uffff,mora nešto i na svekrvu imati....samo da nisu bokovi,inače sam nauser posted image la...jooooooooooj user posted image user posted image user posted image

pa di ti se žuri, ček nek još malo ojača...pa ćeš vidit šta znači bit u ringu...user posted image user posted image user posted image

clock-img

04.05.2010, 16:12

clock-img

danery

pencil-img

10504

nije da se bunim...ne mora me još user posted image ,glavno da kontaktiramo user posted image user posted image user posted image

....mini gospa....

clock-img

04.05.2010, 16:13

clock-img

osobno

pencil-img

2730

Nisam u toku, jesi li saznala je li dečko ili cura?

clock-img

04.05.2010, 16:17

clock-img

danery

pencil-img

10504

a po zadnjem uzv je cura...user posted image

....mini gospa....

clock-img

04.05.2010, 16:24

clock-img

osobno

pencil-img

2730

a po zadnjem uzv je cura...user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
blago ti se.user posted image

clock-img

04.05.2010, 16:43

clock-img

ZVRK

pencil-img

20333

eto mene sa user posted image user posted image user posted image poslije ručka

Život ponekad traži od nas više no što mislimo da možemo podnijeti.IPAK,vrijedi se potruditi!
zvrkić došao 17.06.2005.
zvrkica došla 08.12.2010.

clock-img

04.05.2010, 16:47

clock-img

osobno

pencil-img

2730

IZVORNA PORUKA: ZVRK

eto mene sa user posted image user posted image user posted image poslije ručka

user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image evo ti ih nekoliko...da te trzne..user posted image user posted image user posted image

clock-img

04.05.2010, 16:51

clock-img

danery

pencil-img

10504

ajme vidi je koliko je nakuhala....zvrk ima da svijetliš u bircu  dana user posted image user posted image user posted image user posted image

....mini gospa....

clock-img

04.05.2010, 16:53

clock-img

osobno

pencil-img

2730

a šta ćeš. ja ti sve velike porcije radim...svega...user posted image user posted image

clock-img

04.05.2010, 16:54

clock-img

ZVRK

pencil-img

20333

danas sam baš super.odmorna sada kada sam se najela i popila par kavica a par sam spremila ako bude trebalo kasnije da utažim glad

Život ponekad traži od nas više no što mislimo da možemo podnijeti.IPAK,vrijedi se potruditi!
zvrkić došao 17.06.2005.

clock-img

04.05.2010, 16:58

clock-img

osobno

pencil-img

2730

danas sam baš super.odmorna sada kada sam se najela i popila par kavica a par sam spremila ako bude trebalo kasnije da utažim glad

trudnjačo, lakše malo s kavicama, ja sam ti servirala bezkofeinske...user posted image user posted image user posted image user posted image
zezam se, ja sam je doslovce JELA u trudnoći...user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

04.05.2010, 17:03

clock-img

ZVRK

pencil-img

20333

nesmeta mi kava .pijem jew sa mlijekom uvijek ali zvrkici smeta slatko i bilo šta da se jede poslije ručkauser posted image user posted image user posted image user posted image

zvrkić došao 17.06.2005.

clock-img

04.05.2010, 17:05

clock-img

osobno

pencil-img

2730

nesmeta mi kava .pijem jew sa mlijekom uvijek ali zvrkici smeta slatko i bilo šta da se jede poslije ručkauser posted image user posted image user posted image user posted image

ajoj...kad sam s L bila trudna...SVE mi je smetalo...4 miseca mi je školjka bila najbolji frend...čak mi je i od paste za zube bilo muka...a o mirisima i hrani da ne pričam...smršavila bila 6 kg u prva 4 miseca trudnoće.user posted image
ajaj..kad se sitin..user posted image user posted image

clock-img

04.05.2010, 17:08

clock-img

ZVRK

pencil-img

20333

ja se još ne družim sa tetom školjkom ali mi bude muka pa rađe izbjegavam bilo šta da jedem.
za sada održavam svoju kilažu jer jedem isto-čak i manje(glede slatkoga)
počela sam user posted image sa 64kg a kako bude dalje......

zvrkić došao 17.06.2005.

clock-img

04.05.2010, 17:13

clock-img

danery

pencil-img

10504

joj što mi je to bilo gadno,gladna sam,a od svega bi mi bilo muka...joj sreća pa me prošlo user posted image
a papaš nešto osobito često,rado? ja sam si smanjivala napade mučnine žgacima i vrhnjem user posted image user posted image user posted image

....mini gospa....