writing-img

[Obrisani korisnik]

clock-img

09.05.2010, 07:44

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

7400

[Sadržaj poruke je obrisan]

clock-img

09.05.2010, 07:48

clock-img

mara27

pencil-img

713

ej..
nisam ni ja baš bila, malo sam bila nikakva ovih dana pa mi se nije ni tipkati dalo bašuser posted image
valjda sam si tek sad dopustila da me ćopi postporođajna deprauser posted image
mm radi na otoku, a ja sama s njih dvoje...i sad mi se L još jako prehladila...
kako si mi ti?

odgajati dijete-ljubavlju i povjerenjem!
L-25.08.05.
T-19.10.09.

clock-img

09.05.2010, 07:53

clock-img

gljiva

pencil-img

2809

Jutro komadi!
Evo i mene na kratko dok se dečki igraju.

clock-img

09.05.2010, 07:54

clock-img

mara27

pencil-img

713

jutroooo gljiva!

odgajati dijete-ljubavlju i povjerenjem!
L-25.08.05.
T-19.10.09.

clock-img

09.05.2010, 08:02

clock-img

gljiva

pencil-img

2809

IZVORNA PORUKA: mara27

jutroooo gljiva!

Jutro draga!
Kako kikači , osim prehlade? Kakva je velika seka?
Tebi šaljem user posted image , jer znam kak se osječaš, trenutno sam u istoj fazi.

Cvrči jer A. već nestašnauser posted image

clock-img

09.05.2010, 08:12

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

7400

[Sadržaj poruke je obrisan]

clock-img

09.05.2010, 08:17

clock-img

gljiva

pencil-img

2809

Hej Cvrči, pa šta se dogodilo?

clock-img

09.05.2010, 08:27

clock-img

danery

pencil-img

10504

jutro cure user posted image

kako ste,što se radi? imate li već kavicu? ako ne,evo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ja polako tamanim griz,nešto me grlo bolucka,pa sam na beby papi user posted image user posted image

cvrčak što se događa u tvom rajonu?

...bejb...our be(a)st.....

....mini gospa....

bogo....priti pliiiiiiiiiz,očuvaj me od baba u životu,od ostalog ću se sama čuvati..... ;)

clock-img

09.05.2010, 08:30

clock-img

gljiva

pencil-img

2809

Jutro trudnice kako si mi ti jutros?

clock-img

09.05.2010, 08:34

clock-img

danery

pencil-img

10504

trenutno gladno user posted image user posted image user posted image havla na pitanju...ima još griza,fini je...jesi za?

baš sam skuhala sebi i svekrvi i griz i kavu i odnijela joj doslovno u krevet,kaže ona joj kak je lijepo biti ovako mažen i pažen user posted image
velim ja niš ne brinite,sve će se to naplatiti za par mjeseci user posted image user posted image user posted image user posted image

....mini gospa....

bogo....priti pliiiiiiiiiz,očuvaj me od baba u životu,od ostalog ću se sama čuvati..... ;)

clock-img

09.05.2010, 08:40

clock-img

gljiva

pencil-img

2809

IZVORNA PORUKA: danery

trenutno gladno user posted image user posted image user posted image havla na pitanju...ima još griza,fini je...jesi za?

baš sam skuhala sebi i svekrvi i griz i kavu i odnijela joj doslovno u krevet,kaže ona joj kak je lijepo biti ovako mažen i pažen user posted image
velim ja niš ne brinite,sve će se to naplatiti za par mjeseci user posted image user posted image user posted image user posted image

Samo ti nju mazi i paziuser posted image user posted image , ne zna ona šta ju čekauser posted image .
Joj baš bi mogla malo griza, al sam na dijeti pa ništa od tog.
Morala bi malo pospremat a nikako da se odljepim odavdeuser posted image

clock-img

09.05.2010, 08:46

clock-img

danery

pencil-img

10504

hehe...jesi i ti jedna od ovisnica o raji user posted image user posted image user posted image

ja sam sve jučer napravila što sam mislila-pola od toga je naravno odradio mm user posted image user posted image i sad sam mirna...

....mini gospa....

clock-img

09.05.2010, 08:51

clock-img

gljiva

pencil-img

2809

U zadnje vrijeme me baš i nema, pa moram sad pohvatat sve. Ja jučer nisam stigla ništa, ujutro sam bila na faksu, a popodne sam D vozila na rođendan i iskoristila vrijeme čekanja za kavicuuser posted image . Sve sam ostavila za navečer, al se dečkima sinoć baš i nije spavalo, tj I mi je spavao do 11 na rukama, nisam ga smjela pustit, tako da mi je nažalost sve ostalo za danasuser posted image

clock-img

09.05.2010, 08:58

clock-img

danery

pencil-img

10504

kak je na faxu? koji studij?

....mini gospa....

clock-img

09.05.2010, 09:13

clock-img

gljiva

pencil-img

2809

Dobro, sad sam na ekonomiji poduzetništvo, al sam inače završila predškolski odgoj, no nažalost to nikad nisam radila.

clock-img

09.05.2010, 09:15

clock-img

danery

pencil-img

10504

hehe,teta kolegica po struci user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

....mini gospa....

clock-img

09.05.2010, 09:25

clock-img

gljiva

pencil-img

2809

Sad te napuštam, I mi je zaspao na rukama, a i trebala bi se pokrenut danasuser posted image
pa pa

clock-img

09.05.2010, 09:27

clock-img

mariola

pencil-img

19495

Jutro i od mene. KAko ste mi? Ja super, uživam u kavici i krempiti,mmmmmmmmmuser posted image

Sretna i ponosna :)
Toni i Laura
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

clock-img

09.05.2010, 09:27

clock-img

pepeljuga

pencil-img

17269

ej ekipa jel ima koja kavicauser posted image

Ništa u životu nije tako loše, da nebi moglo biti i gore, ali ni tako dobro da nebi moglo biti bolje!! :))

clock-img

09.05.2010, 09:31

clock-img

danery

pencil-img

10504

viiiiiiiiiiiiiiiiiiidi je....rano ujutro pa na krempitu user posted image user posted image user posted image user posted image

jutro mariola i pepe...user posted image

e mariola,sad zbog tebe moram u friz po kolač sa višnjama user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image (al mi teško pada...)

....mini gospa....

clock-img

09.05.2010, 09:31

clock-img

BUMBIKA

pencil-img

12072

Jutro i od meneuser posted image

DINO 04.09. 2007

clock-img

09.05.2010, 09:33

clock-img

pepeljuga

pencil-img

17269

danery kako je tmuser posted image

bumbi jutro,kako je dinouser posted image

mariola bas mi je drago da smo se vidile juce i iscakulale,Toni mi je predivan,bas bi ga stipkala za one lipe obrascice,saljemo mu pusuuser posted image

Ništa u životu nije tako loše, da nebi moglo biti i gore, ali ni tako dobro da nebi moglo biti bolje!! :))

clock-img

09.05.2010, 09:35

clock-img

BUMBIKA

pencil-img

12072

Oooo,pa vi ste se i družile,superuser posted image user posted image user posted image
Evo ja sam dobro,a Dino još bolje...Trebala bi se prihvatiti posla,ali sam došla malo i ovdje proviriti
Pepe kako tvoji dečki?

DINO 04.09. 2007

clock-img

09.05.2010, 09:36

clock-img

danery

pencil-img

10504

opet je na terapiji na auto piji user posted image user posted image user posted image

jučer je sa sajma donio svega nečega,za danas se ne usudim ni pomišljati...
kakve ima sklonosti,mogao bi jedan dan osvanuti s nekom babom (jer čovjek skuplja starine,user posted image user posted image user posted image ) i reći bila je povoljna a i ide nam uz namještaj user posted image user posted image user posted image user posted image

....mini gospa....

clock-img

09.05.2010, 09:38

clock-img

pepeljuga

pencil-img

17269

bumbi decki super,akcija od ranog jutra,uzivaju u Zd,baka ih pazi i maziuser posted image

danery nek dovede jednu bakicu za kucnu pomocnicuuser posted image