writing-img

RE: C.B. "Visibabe"

clock-img

05.05.2010, 11:07

clock-img

danery

pencil-img

10504

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

...bejb...our be(a)st.....

....mini gospa....

bogo....priti pliiiiiiiiiz,očuvaj me od baba u životu,od ostalog ću se sama čuvati..... ;)

clock-img

05.05.2010, 11:16

clock-img

ninolina

pencil-img

15879

hej cvrčak mi smo sad uzeli frodove i supač su nam...iris je itmeđu 18-19 i mogu ti reči da sve kaj smo probali ili su male, ili velike....uske, široke...ove su joj jedine odgovarale...a tak i theu on ima usku nogicu a 24 br i nikak naći...ali frodo su im svima ok

sad sam mama za 5 :)
Tin, Iva, Theo Petar, Iris, Nino Lukas

...Nikad se ne prestani smijati, čak ni kad si tužna. Netko će se možda zaljubiti baš u tvoj osmjeh...

clock-img

05.05.2010, 11:27

clock-img

pikachu

pencil-img

4192

Pozdrav, curke... Evo me nazad nakon nekoliko satiuser posted image ... Cvrči, sada sam vidila pitanja... Ne, nisam još našla tetu čuvalicu, zato sam se i vratila u Zg da je nađem pa ću se vratiti u Zd... Vita je dobro i dalje zaje... samo mamu, drugima je divna...user posted image Nove slikice sam stavila na fejsu, sada ću i tu...user posted image Kako ste vi? Kako je prošao zubar? I ja ću kod svoga kada se vratim dole, već sam se svečano najavila...user posted image

Sunce naše malo, stigla si...
Vita-10.08.2009.
Ponosni T&M

clock-img

05.05.2010, 11:33

clock-img

gljiva

pencil-img

2809

Pozdrav svimauser posted image
Svaki put kad dođem u birc I dopuže do mene i počne ta-ta, ta -tauser posted image , to je zadnje naučio i baš mu je fora, i onda se moram ić igratuser posted image

Pikachu dugo se nismo srele, jedva čekam da vidim slikice od ljepotice.
A i sama bi mogla stavit koju novu.

clock-img

05.05.2010, 11:53

clock-img

ninolina

pencil-img

15879

pikachu jel te ja imam tamo za prijatelja...ne mogu naći na fajsuuser posted image

...Nikad se ne prestani smijati, čak ni kad si tužna. Netko će se možda zaljubiti baš u tvoj osmjeh...

clock-img

05.05.2010, 12:01

clock-img

pikachu

pencil-img

4192

Imaš me za prijatelja, ninolina...user posted image

Vita-10.08.2009.
Ponosni T&M

clock-img

05.05.2010, 12:06

clock-img

pikachu

pencil-img

4192

Hej, gljivica, nje me dugo ni bilo... A nitko nije ni pitao za mene... Šmrc... user posted image user posted image user posted image user posted image

Vita-10.08.2009.
Ponosni T&M

clock-img

05.05.2010, 12:13

clock-img

gljiva

pencil-img

2809

Ni mene nema više tako često, pa ni ne znam više kog ima kog ne.
Kako je V ? I je u fazi puzanja, i stalno bi hodao. Danas jako slini i malo je nervozan ,
možda će konačno izbit zub.

clock-img

05.05.2010, 12:17

clock-img

ninolina

pencil-img

15879

pika da, da imam te...a ja sam pitala za tebe prije nego se novi birc otvaraouser posted image user posted image

clock-img

05.05.2010, 12:20

clock-img

pikachu

pencil-img

4192

Ma šala mala... Moja V. je još uvijek nekretnina...user posted image Samo visi po meni...

Vita-10.08.2009.
Ponosni T&M

clock-img

05.05.2010, 12:25

clock-img

gljiva

pencil-img

2809

Sad sam pogledala slikice, silna je nije mi se ništa promjenila.

pa pa moram ić bit korisna dok I spava

clock-img

05.05.2010, 12:28

clock-img

ninolina

pencil-img

15879

he he imam i ja takvu samo plazi po meni
gljiva bokić draga

clock-img

05.05.2010, 12:41

clock-img

pikachu

pencil-img

4192

Odlazim... Pa-pa, komadi...user posted image

Vita-10.08.2009.
Ponosni T&M

clock-img

05.05.2010, 12:46

clock-img

danery

pencil-img

10504

baj baj pika user posted image

nina bok (po koji put?) user posted image
gotov ručak? ja sam upravo poklopala sarmu,fino je baka skuhala...

....mini gospa....

bogo....priti pliiiiiiiiiz,očuvaj me od baba u životu,od ostalog ću se sama čuvati..... ;)

clock-img

05.05.2010, 12:51

clock-img

ninolina

pencil-img

15879

pika bokić
tetice haj...i ja popapala ribicu, nahranila dječicu...a mogla bi ja sutra sarmu, nisam dugo

clock-img

05.05.2010, 14:53

clock-img

Zvonki

pencil-img

10869

Čuj koji naziv birtije user posted image user posted image user posted image  Znam ja što je ona htjela reći - da babe tu stalno vise user posted image user posted image user posted image  Svaka čast! Dobar naziv user posted image

.-..-.
`·.·´
?/
/?
/ \ Bože, molim Te za strpljenje...I to želim odmah sada!

clock-img

05.05.2010, 15:03

clock-img

karoca

pencil-img

631

Pozdrav metropoli, Slavoniji a i šire!user posted image
Evo malo kavice za otjerat fjaku!
user posted image
Evo mene još na poslu al me uhvatila fjaka, samo što ne kliznem pod stol!
Ima li kiše kod vas? U nas 3 puta pala do sad i prestala al sparina za popuser posted image .

Mara: 28.03.2007
Katarina: 08.04.2009

clock-img

05.05.2010, 15:05

clock-img

tina0310

pencil-img

1019

kod nas puše nenormalno a i pada koja kap...ugl dok je kava raspoloženje je odma boljeuser posted image user posted image user posted image

-mamin miš-
Alen 19.05.2010.

clock-img

05.05.2010, 15:06

clock-img

osobno

pencil-img

2730

Buongiorno curice drage...!!!!
Ima li koja kavica za mene?user posted image user posted image user posted image

Biti manjina nekad nije najpametnije, al'' je to mnogo bolje nego biti većina, ako je većina ovakva kakva je. Ne dajte se primitivcima. Ova bajka će se završiti. Pretvorićemo se u bundeve, u miševe, u konje...
A miševi smo već i ovako.

clock-img

05.05.2010, 15:09

clock-img

danery

pencil-img

10504

user posted image user posted image user posted image user posted image evo i meni treba jedna...pa se poslužite user posted image

....mini gospa....

clock-img

05.05.2010, 15:12

clock-img

osobno

pencil-img

2730

IZVORNA PORUKA: danery

user posted image user posted image user posted image user posted image evo i meni treba jedna...pa se poslužite user posted image

e ko je sad nakuva puno?user posted image user posted image user posted image user posted image

Biti manjina nekad nije najpametnije, al'' je to mnogo bolje nego biti većina, ako je većina ovakva kakva je. Ne dajte se primitivcima. Ova bajka će se završiti. Pretvorićemo se u bundeve, u miševe, u konje...

clock-img

05.05.2010, 15:15

clock-img

tina0310

pencil-img

1019

ode radit,posa zoveuser posted image user posted image user posted image   večeras ću ja navratit na kolačeuser posted image user posted image user posted image

-mamin miš-
Alen 19.05.2010.

clock-img

05.05.2010, 15:22

clock-img

danery

pencil-img

10504

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image od viška kažu glava ne boli user posted image user posted image

....mini gospa....

clock-img

05.05.2010, 15:25

clock-img

osobno

pencil-img

2730

IZVORNA PORUKA: danery

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image od viška kažu glava ne boli user posted image user posted image

ovisi čega je viška...user posted image user posted image
ljudi...kila...user posted image user posted image user posted image

clock-img

05.05.2010, 15:31

clock-img

danery

pencil-img

10504

hmmmm....pa sad trenutno nijednoga nemam viška user posted image user posted image user posted image user posted image

....mini gospa....