writing-img

RE: Ringerajina tužionica

clock-img

08.07.2011, 09:41

clock-img

Wukovarka

pencil-img

6821

IZVORNA PORUKA: pincirotvajler

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
i ja sam zombić zadnja tri dana..neznam kaj mu je al nespavamo nikakuser posted image

Ni miiii...a meni se spaaavaaaaaaaa! Probudi se u 3 noći i skače po krevetiću do zore

clock-img

08.07.2011, 09:55

clock-img

ELISABETH

pencil-img

1661

ja sam mislila da se samo moja povampirila zadnjih dana....a ja bi spavaaaallllaaaaa

Ivona, 17.06.2009.

While we try to teach our children all about life, our children teach us what life is all about.
Angela Schwindt

clock-img

09.07.2011, 12:00

clock-img

Rebeka

pencil-img

1303

Cijela sam fjakana, nisam uopće spavala, boljelo me ispod stomaka i grčevi su me trgali u nogama užasno.
A jutros mi je jedno dijete dobilo proljev i temperaturu, zvala sam pedijatricu, koristim čepiće i mora piti samo vode i pokoji keksić, ali ne želi ništa. Samo leži na kauču i bulji u mene...
Tako mi je teško i ja se jedva krećem-ko zombi sam-sve su mi kretnje usporene i čini mi se da ću puknuti, a ostalih 6 bi na kupanje i ne mogu im više dokazati da ih ja ne mogu voditi-ljute se na mene i misle da ih lažem...
Joj, samo da prođe ovaj dan-sada sam ih 4 smjestila u kaznu, ovo jedno je bolesno, a dvoje starijih me sluša-bili su u trgovini i evo sada su ručali, još nisam sredila sude jer nemam snage...
Ovo me lagano ubija jer je i temperatura nepodnošljiva...

Naše malo zlato stiglo nam je 02.08.2011.
Koja sreća i blagoslov....

clock-img

09.07.2011, 12:02

clock-img

cuba

pencil-img

21489

Rebeka draga user posted image user posted image user posted image user posted image
ne mogu ni zamisliti koliko ti je teškouser posted image  a do kada ih još moraš čuvati? Puse šaljem bubanom mališanu :-***

Roko i Dino user posted image

clock-img

09.07.2011, 12:06

clock-img

Rebeka

pencil-img

1303

A evo vraćaju se ipak večeras oko 20:00, jedva čekam, mislim da će mi trebati vremena da dođem sebi nakon ovoga-najgore mi je što sam i pregled morala odgoditi za slj. tjedan. Trebala bih danas peglati, ali ne znam uopće hoću li imati snage i volje-najradije bih ležala i ne mrdala nigdje, a to je nemoguće...
Ma proći će, još samo malo-uvijek ima gorih situacija...

clock-img

09.07.2011, 12:06

clock-img

mare00

pencil-img

724

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

09.07.2011, 12:08

clock-img

pincirotvajler

pencil-img

12489

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

"Ljubav je slijepa i zbog toga joj je tako izoštreno čulo dodira."

clock-img

09.07.2011, 14:17

clock-img

pepeljuga

pencil-img

17269

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ajme rebeka svaka ti cast

Ništa u životu nije tako loše, da nebi moglo biti i gore, ali ni tako dobro da nebi moglo biti bolje!! :))

clock-img

11.07.2011, 11:58

clock-img

Ninaa

pencil-img

7487

Ja se osjećam grozno, živciraju me neke stvari koje ne mogu promjeniti, vruće je imam hrpu posla a niš mi se ne da, baš sam nikakva! Eto da se malo pojadam!

Mamine srećice 14.03.2009. i 2012.

clock-img

11.07.2011, 12:18

clock-img

ikica84

pencil-img

3720

tuzim se na mm koji ovih dana dodje s posla i samo jede i legne da spava.nema vremena da se igra sa A i ne pomaze mi ni u cemu....a i meni je vruceeeeeeeeee i teskoooooo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ANDREJ 02.01.2010.
VIKTOR 24.09.2011.
mamine srece najveceeeeeee!!!!

clock-img

11.07.2011, 12:21

clock-img

Rebeka

pencil-img

1303

clock-img

11.07.2011, 12:53

clock-img

mare00

pencil-img

724

Joj u ovom te potpuno razumijem....
Jos je tebi teze jer si user posted image
I ja se tuzim na svog...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

IZVORNA PORUKA: ikica84

tuzim se na mm koji ovih dana dodje s posla i samo jede i legne da spava.nema vremena da se igra sa A i ne pomaze mi ni u cemu....a i meni je vruceeeeeeeeee i teskoooooo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

11.07.2011, 14:11

clock-img

BUMBI

pencil-img

23108

ikice user posted image user posted image user posted image

DINO I LUKA-mamine najveće sreće!!!!!
Stigla i princeza ANA!!!

clock-img

11.07.2011, 14:12

clock-img

pincirotvajler

pencil-img

12489

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image cure

clock-img

11.07.2011, 15:57

clock-img

pepeljuga

pencil-img

17269

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image cure

Ništa u životu nije tako loše, da nebi moglo biti i gore, ali ni tako dobro da nebi moglo biti bolje!! :))

clock-img

17.07.2011, 22:52

clock-img

natalijax

pencil-img

12210

ja se tužim na svoju sestru,ljuta sam na nju ko ris,imam osječaj da mi okreće leđa ne samo meni nego i drugoj sestri,samo se dvori bratu,njegovi pokloni su najbolji a moji su jeftinjara i niš koristi,necjeni ni malo ono što joj kupim,njoj ili klinkama,Kupila sam klinkama bazen još prije dvije godine,taj bazen stajao godinu i pol sa žabokrečinom a nakraju završio kao tenda  za auto preko zime,Mm me stalno kori to što nije došla na moj rođendan,čak se nije ni udostojila me nazvat i čestitat,njen odgovor je bio joj nisam došla strah me iči autom nisam dugo vozila a drug dan se vozala po valpovu autom a do mene od tog mjesta ima 15 minuta da dođe,kako sad odjednom te nije strah,nije mi do poklona al očekivala sam nju i klinke da pojedemo tortu,I ljuta sam na nju jer zanemaruje klinke i samo viće ja bi sina ona i njem muž ,samo bi sinauser posted image

clock-img

17.07.2011, 23:06

clock-img

ELISABETH

pencil-img

1661

Nato user posted image user posted image user posted image

Ivona, 17.06.2009.

While we try to teach our children all about life, our children teach us what life is all about.
Angela Schwindt

clock-img

18.07.2011, 09:36

clock-img

Puli

pencil-img

12860

izjave su stare nekoliko dana ali ih pišem da vidite koliko je neizmjerna ljudska glupost
i ne nisu me pogodile jer sam navikla na njihove gluposti i znam se uzdignuti iznad njih
ali moram vam se malo potužitiuser posted image

svekrva:nekad je dobro da te ostave u bolnici,više cijeniš što imaš doma

šogica:jel ti jako teško palo što ništa od bebice

ma nek se obje poklope po ušima i sakriju u mišju rupu,sram ih može bit

mamin najljepši Cvijet stigao je 6.1.2008.

clock-img

18.07.2011, 09:38

clock-img

anaxx

pencil-img

4813

puli ... user posted image user posted image , nemam što reći za ove tvoje...

mama jednog velikog i jednog malo manjeg dečka... dva mamina zlata... dočekali smo i Katju ... treće zlato u maminom srcu :)

clock-img

18.07.2011, 09:39

clock-img

pincirotvajler

pencil-img

12489

user posted image user posted image user posted image

clock-img

18.07.2011, 09:40

clock-img

Ninaa

pencil-img

7487

Puliuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Mamine srećice 14.03.2009. i 2012.

clock-img

18.07.2011, 09:42

clock-img

cuba

pencil-img

21489

O Bože user posted image user posted image  zbilja nemam riječi na takvu vrst gluposti...
Drži se user posted image user posted image user posted image user posted image

Roko i Dino user posted image

clock-img

18.07.2011, 09:48

clock-img

.dada.

pencil-img

441

user posted image user posted image user posted image user posted image

14.02.2010-Mateo <3
8.11.2011-Lana <3

clock-img

18.07.2011, 09:53

clock-img

mariola

pencil-img

19495

user posted image user posted image Cure šaljem vam user posted image user posted image
Puli ove tvoje su prave kokoši.

Sretna i ponosna :)
Toni i Laura
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

clock-img

18.07.2011, 10:19

clock-img

Puli

pencil-img

12860

mariola tako ih i mm zove
kokošiuser posted image

mamin najljepši Cvijet stigao je 6.1.2008.