writing-img

RE: Ringerajina tužionica

clock-img

21.09.2010, 20:51

clock-img

leilany

pencil-img

9082

..ja se tuzim na svog hahara(citaj kcer)....igrala se sa piksom od svoje hrane i u sekundi je bubnula po staklu od ormara..i kabum....kvrrrc.....
..raspuklo se staklo....
..sad u potragu za dobrim staklarom....

BEK 27.o5.o9.

clock-img

21.09.2010, 21:08

clock-img

dominik

pencil-img

7965

user posted image

clock-img

21.09.2010, 21:09

clock-img

CallamityJane

pencil-img

11119

lei sto joj odmah nisi rekla, nije ti caca staklar user posted image

clock-img

21.09.2010, 21:10

clock-img

leilany

pencil-img

9082

IZVORNA PORUKA: callanhoe

callie,a kak znas da nijeuser posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

BEK 27.o5.o9.

clock-img

21.09.2010, 21:11

clock-img

CallamityJane

pencil-img

11119

IZVORNA PORUKA: leilany

callie,a kak znas da nijeuser posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

a da je ne bi isla u potragu za njim user posted image

clock-img

21.09.2010, 21:13

clock-img

leilany

pencil-img

9082

user posted image

user posted image user posted image

BEK 27.o5.o9.

clock-img

21.09.2010, 21:14

clock-img

pikachu

pencil-img

4192

user posted image user posted image user posted image user posted image

Sunce naše malo, stigla si...
Vita-10.08.2009.
Ponosni T&M

clock-img

22.09.2010, 22:13

clock-img

tiha

pencil-img

10103

nisam pisala nikada u tuzionici o tome ali sad mi je stvarno pukao film!!!
imamo neku glupu zenu u susjednoj zgradi koja me redovno napada jer si idem kod legice na kavu ali danas je prevrsila svaku mjeru....
napala me kako sam to odgojena i imam obraza dolazit s djecom u njenu zgradu,kako nemam sramote dopustamo da se djeca vijaju i skacu njoj po glavi dok mi ispijamo kave pricamo o jeba...ma i kurc...ma da oprostite to su njene rijeci! i jos moja legica jer zna da cemo imat akcije ide samnom da me nebi jos i fizicki napala i pocne je napadat kako ona ima jeba...hmm,,, na svakom cosku!!! ali malo je falilo da ja nekazem sve sto znam ali nisam se htjela spustati na njen nivo ali samo neka jos potegne dobit ce sve! sve cu joj sasut u lice! radila je godinama u austriji a muz joj dovodio ljubavnice u stan i pravio orgije i onda takva osoba ide pravit reda! a on jadan stoji i toboze ju smiruje jer zna da mi svi znamo sta je radio ...nevolim se mjesat u tudi brak ali ona se gadno mjesa u nase zivote i mojoj djeci priusti traumu malo malo...dugo sam ju ignorirala i pustila da drobi zato sto sam uvijek sa djecom ali danas me cula! vec sat i pol cekam policiju ali policija vise nezeli ni izaci dolazili su svaki dan! sada samo nazovu i kazu da je prijavila i to je to!!! nije mi jasno da joj policija nemoze spizdit neku kaznu sto ih stalno zove bez razlogauser posted image
ja nesmijem u 7 sati doci kod susjede na kavu user posted image alo!!!!!!
zena je psihicki bolesnikk!!!!!!! kako samo ima obraza po 100-ti put napasti mene s djecom na stubistu!!!!!!!! riga mi se od takvih ljudi...bljak,bljak!!!!!!!!!!!!!!!

``````sitna i dinamitna :) :)´´´´´´

Denissa 19.06.2004.
Mia 09.11.2007.

clock-img

22.09.2010, 22:15

clock-img

BUMBI

pencil-img

23108

A joj,draga strašno...stvarno ima svakavih ljudi,užas jedan

user posted image user posted image user posted image user posted image

DINO I LUKA-mamine najveće sreće!!!!!
Stigla i princeza ANA!!!

clock-img

22.09.2010, 22:17

clock-img

mlada mama

pencil-img

3670

pa zovi i ti njoj policiju i reci da vas sve skupa psihički zlostavlja, povedi muza sa sobom drugi put na kavu kod legice pa da vidis kako ce se onda ponašati. Ma zamisli ti nju !!!

clock-img

22.09.2010, 22:20

clock-img

pikachu

pencil-img

4192

Isuse, tiha, daj se ne petljaj s njom... Neka se policija pobrine za to... Ne čini mi se baš stabilna osoba... user posted image  Da ne bi ona primijenila i neke drastičnije mjere... Prijavi ti nju policiji za remećenje javnog reda i mira...user posted image user posted image user posted image user posted image

Sunce naše malo, stigla si...
Vita-10.08.2009.
Ponosni T&M

clock-img

clock-img

natalijax

pencil-img

12210

joj tiha bi ja njoj rekla sve što znam,de ti njoj pošalji drugi puta svog muža pa nek je mal smiri,krampaća

clock-img

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

7400

[Sadržaj poruke je obrisan]

clock-img

22.09.2010, 22:22

clock-img

tiha

pencil-img

10103

najveci je problem sto je ona rodbina sa mojim muzem i zadnji put mu kaze darko kako te nije sramotauser posted image

moj muz ju je popljuvao i slali smo joj policiju nedavno oni su bili presretni da se netko babi suprostavio kad nas sve maltretira napala je susjedinog sina mali je nosio smece u kontenjer i ona ga napala na hodniku i naravno da su je tuzili napala je tude djete u javnosti nesmijes na svoje djete danas viknuti a ne na tuđe ali babi to nije jasno i 2 mjeseca nas nije napala i sad se opet okurazilauser posted image

Denissa 19.06.2004.
Mia 09.11.2007.

clock-img

22.09.2010, 22:23

clock-img

pincirotvajler

pencil-img

12489

user posted image
omg,,ludo ludouser posted image

"Ljubav je slijepa i zbog toga joj je tako izoštreno čulo dodira."

clock-img

22.09.2010, 22:24

clock-img

natalijax

pencil-img

12210

ta nije baš sva svoja,user posted image user posted image user posted image

clock-img

22.09.2010, 22:24

clock-img

tiha

pencil-img

10103

IZVORNA PORUKA: cvrčak

Isuse, tiha. nazovi policiju i reci da te napala i tebe i dvoje djece. Onda će joj ići prijava pod obavezno,a neka se sud bavi utvrđivanjem njene neuračunljivosti. user posted image

ima vec sto puta smo je vec prijavili! jednostavno ko da lupamo iz supljeg u prazno nju treba malo uvatit iza coska a na nekog takvog ce naletit

Denissa 19.06.2004.
Mia 09.11.2007.

clock-img

22.09.2010, 22:26

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

7400

[Sadržaj poruke je obrisan]

clock-img

22.09.2010, 22:32

clock-img

mlada mama

pencil-img

3670

o svašta nitko neće reagirat dok se nešta ne dogodi,a kako mi se čini nije baš sva svoja i napada tudju djecu nebi se čudila da joj pukne nešta u glavu i napravi nešto nedaj Bože nažao nekom djetetu ..ili bilo komu drugom . Divim se i tvojoj susjedi mene bi bilo strah živjeti u zgradi s tom frikušom.

clock-img

22.09.2010, 22:34

clock-img

tiha

pencil-img

10103

nemate pojma koliko sam ljuta manje vise sto je meni nesto rekla ali djeca su samnom a djecu mi nediraj user posted image

Denissa 19.06.2004.
Mia 09.11.2007.

clock-img

22.09.2010, 22:36

clock-img

pepeljuga

pencil-img

17269

IZVORNA PORUKA: pikachu

Isuse, tiha, daj se ne petljaj s njom... Neka se policija pobrine za to... Ne čini mi se baš stabilna osoba... user posted image  Da ne bi ona primijenila i neke drastičnije mjere... Prijavi ti nju policiji za remećenje javnog reda i mira...user posted image user posted image user posted image user posted image

Ništa u životu nije tako loše, da nebi moglo biti i gore, ali ni tako dobro da nebi moglo biti bolje!! :))

clock-img

22.09.2010, 22:37

clock-img

cuba

pencil-img

21489

Bože, bolesnika svuda oko nasuser posted image , tiha zbilja ne znam šta više da kažem kad ni policija tu nema učinka...

Roko i Dino user posted image

clock-img

22.09.2010, 22:38

clock-img

mlada mama

pencil-img

3670

IZVORNA PORUKA: tiha

nemate pojma koliko sam ljuta manje vise sto je meni nesto rekla ali djeca su samnom a djecu mi nediraj user posted image

da pogotovo kakve to posljedice ostavlja na djeci. Jadne cure mogu mislit kako su uplašene user posted image
imat će traume od nje

clock-img

22.09.2010, 22:41

clock-img

Anoniman

Tiha znam kako ti je. Imam takvu babetinu kraj sebe. Sve okolo maltretira, dere se na djecu. Nama stalno mjeri među. Jedan dan prije dvije godine se namjerila na mene, derala se iz petnih žila, a ja sam se hladno okrenula prema njoj i poslala je u tri..user posted image , neka se miče 100 metara od mene i neka joj ne padne na pamet da me više pogleda ili da mi se uopće obrati k..user posted image stara. A kao šećer na kraju (ima 3 prozora) prema nama rekla sam joj da ću joj sva tri zazidati i poslati joj račun. Odonda me baba mrko gleda ali mi nije niti jednu riječ rekla.
Nažalost druge i dalje maltretira. Dok sam bila u bolnici poslije poroda njezina đukela je zaklala susjedovog psića i ugrizla mm-a za nogu i to na ulici. Zato se gospođa sad naplaćala kazni, i još k tome mora plaćati obavezne veterinarske posjete. Nisam takva osoba, i zbilja me teško navuči na svađu ali s njom se jednostavno ne može.
Takvima od početka ne smiješ dopustiti da te gaze.

clock-img

22.09.2010, 22:44

clock-img

tiha

pencil-img

10103

a od psovki sta sam joj sve rekla cak je i mia pocela zamnom ponavljat user posted image

Denissa 19.06.2004.
Mia 09.11.2007.