Zadnji članci

Kako prevenirati ljetne viroze kod djece?
Ljeto donosi radost, ali i rizik od viroza kod djece. Uz redovito pranje ruku, dovoljno tekućine,...
Zdravlje i njega

Kako odabrati savršen štednjak za vaš dom?
Jeste li u potrazi za savršenim štednjakom za vaš dom? Bez brige, u nastavku teksta pomoći ćemo v...
Obiteljski život

pozdrav
Nema smisla trošiti vrijeme u životu na ljude koji to ne zaslužuju. Pogotovo kad ti netko govori o odgoju tvoje djece
. Šaljem ti
,uvijek je moje bolje nego tudje!
!pa poludit cu!svadjalacki sam nastrojena od ranog jutra,samo sto mm radi,ali ja to skupim pa istresem kad dodje ili ako ga ne vidim onda na mamu,ko sinoc
. Baš me nejde sreća. I još i mene pere pms. sve u ........
. Pa mislim stvarno pa stavljala sam šećera upola manje nego inače. Nezahvalna kokoš. dosta mi je. rekla sam joj da kad će je ona drugi put praviti za slijedeći rođendan da će biti bolja. odustajem od nje do daljnjeg. ne treba mi takva kuma- prijateljica. A ona nek si misli.
..naručila neki sexy kostim
i čekam ga već valjda 10d,,i baš sinoć me nazove žena i kaže sutra ujutro će vam doći..i sve bi to bilo supač da to nije iznenađenje za muža, i da kiša ne pada pa mm neide sa malim u šetnju a ja moram ginekologu..
tako da se molim da hp express bude lijen danas pa dođe popodne
i ne mogu shvatit kako sam tako neoprezna i cili dan se grizem zbog toga, a ni mm nije bija od pomoći..komentarom "reka sam ti, budi sritna šta nije ništa slomio.."