aaajme grozno!
hoće li se moći popraviti?
IZVORNA PORUKA: cvrčak
pitam ja njega da to nisam ja napravila ko bi? kaže on - platio bi vodoinstalatera! rekoh - pa uštedila sam ti novce za vodoinstalatera!
al niš to njemu ne znači!
Ak mu niš ne znači.lijepo mu napravi fakturu na komadu papira pa nek plati tebi. Ak ima nek plati.
ja bi časna riječ,a onda bi ga nogom u pozadinski kraj nek ide kod neke sposobnije.
mare ja se toliko naživciram kada čitam tvoje postove da će me herz spucati.
hahaha... jedva sam izvukla iz njega 25 kuna za flaše, rekla sam da sam ih ja prala i spremala i da hoću neku crkavicu!
nemoj molim te da te strefi herz zbog mene... i ja sam na zadnjoj liniji s herzom.....
[Sadržaj poruke je obrisan]
IZVORNA PORUKA: maja
joj marijači
meni je smiješno
kao prvo nema šanse da bi se ja mješala u takve "muške poslove", pa ako njemu ne smeta što to curi e pa neće ni meni
a najsmješnije mi je da je on radije išao kuhati ručak nego šarafati
ajd barem mu je tu plus
ooo,takvog frika i ja imam

radi samo ono s na sta ga maljem nateras

tak mi vec u naviku preslo da vise nista ni nepitam vec radim sve sama pa ako pomogne dobro ako ne nikom nista....udri brigu na veselje
on se još uvijek duri!!! rekao je da bi radije dao 100 kuna vodoinstalateru, rekoh daj ih meni! nemreš vjerovat, napraviš nekaj i on bijesan zbog toga! dođe mi da ga izmlatim!
Bijesan je zbog toga što si ti to napravila, a ne on!!
Kako ne kužiš? Muškarci su takvi uh uh..vrijeđala bi životinje kad bi ih uspoređivala s kojom.
Pusti brigu na veselje.
Popravila si to, bravo za tebe, ignoriraj ga i on će se ispuhat, s vremenom.
IZVORNA PORUKA: bombončić02
Bijesan je zbog toga što si ti to napravila, a ne on!!
Kako ne kužiš? Muškarci su takvi uh uh..vrijeđala bi životinje kad bi ih uspoređivala s kojom.
Pusti brigu na veselje.
Popravila si to, bravo za tebe, ignoriraj ga i on će se ispuhat, s vremenom.
slazem se, i ja stvarno ne znam kako ti vise izdrzavas sa njim

nemoj da se ljutis, ali meni on strasno ide na zivce samo citajuci tvoje postove o njegovom ponasanju

ne zasluzujes to zeno
IZVORNA PORUKA: tiha
tuzim se na malu muzevu placu glavni sef a dobio placu 3500
a inace 6000-7000
tiha, zao mi je, to je bas velika razlika

mi pocnemo da grcamo kad neplanski potrosimo 500kn, a kamoli 2500kn
potpisujem cure
mare ja bi tog tvog muza sa zadovoljstvom iscipelarila, nisam nasilnik ali njega bi uzivala sutajuci
[Sadržaj poruke je obrisan]
mare ja bi tog tvog muza sa zadovoljstvom iscipelarila, nisam nasilnik ali njega bi uzivala sutajuci
He,he..izgleda da je kod svih pobudio iste osjećaje.
Treba taj tebi spomenik dići što ga trpiš
prepisujem
He,he..izgleda da je kod svih pobudio iste osjećaje.
Treba taj tebi spomenik dići što ga trpiš
Riskirati ću osudu i ljutnju na forumu, ali mislim da treba malo i Marijači dobro natući što ga trpi i sve mu to dozvoljava...
< Poruku je uredio njanja -- 8.8.2010 16:18:26 >
-Tagore-