IZVORNA PORUKA: Ninaa
Nisam ti jučer stigla ništa napisati, samo sam pročitala. Oprosti na iskrenosti ali on tebe tlači i to na veliko. Mislim kakvo je to ponašanje moraš kuhati kaj bi on htio i kak. Trebala bi mu ja doći na par dana pa bi na kolljenima dopuzao pred tebe da se vratiš.
maricahi, predlazem da ti ninaa i ja damo koji sat poduke u dresiranju tm-a.
najprije moras prestati kuhati na jedno mjesec dana. tako sam ja. mjesec dana sam kuhala samo za sebe i V i to ako bi slucajno sta ostalo, potrpala bi u sebe samo da ne bacim i da njega ne doceka.
nakon mjesec dana sendvica je pokleknuo i ispricao se. danas da mu govno stavim na tanjur obavezno zahvali i kaze kako sam nadmasila samu sebe :) (predlazem da od namirnica sta ti donese, ti za sebe i klince skuhas sta hoces, a posebno za njega, neskuhano ostavi u frizideru nek si skuha sam)
po pitanu popremanja po kuci i mog neimanja posla itd. prestala sam prati njegov ves. danima je prao carape na ruke i odlazio na baustelu u smrdljivoj neopranoj radnoj manduri (cak su ga kolege pitale jesam se konacno opametila i ostavila ga).
onda me zamolio da mu objasnim kako radi ves masina. dala sam mu upute i konacno je oprao svoj ves u masini. unistio je sav bijeli ves koji je postao sivo rozi (budala ubacio i crvene bokserice).
onda je zvao da kako ce popraviti ves koji je unistio. nikako dragi, sta je tu je.
od sada svako jutro prije posla mi da pusu i na stolu mi ostavi novceke. i ne mogu se pozaliti, ostavi sebi 15 kn za gablec, sve ostalo da meni. jednino sta je i to jad i bijeda pa ne mogu puno s tim, ali snađemo se.
nikad me ne pita gdje su novci. obavezno ako mi ostavi malo vise kaze da odem i na kavicu i da si kupim "sjajilo" (zna da meni sminke nikad dosta). naravno da ja sve trpam u mali crni fond "za doktora", ali otkad je kriza i fon mi presusio.. :(
kazem ti, ni moj nije bio puno bolji od tvog, ali ga je cvrsta rukica dovela u red..
samo trebas biti tvrdoglava. iskreno, da mi sve ovo prije nije uspilo. ostavila bi ga. pa nisam svoju mladost na cesti nasla da bi ju tratila na budaletinu koja me ne cijeni. ni prvi ni zadnji frajer na svjetu. imali mi jedno ili petero djece, svakako nismo ni prvi ni zadnji koji bi se rastali.