IZVORNA PORUKA: cvrčak
IZVORNA PORUKA: Marta j
Ljuta sam ko pas.
Posudila sam ljulju od graca kumi koja je rodila i ona me sada zove da su je srusili da nezna sto ce.
A bila je kao nova jer mate u njoj nije stao par puta
I sada ako zatrudnim ja moram kupiti novu.
Njih nemogu traziti da mi je kupe jer znam da nemaju pare jer joj samo muz radi i ja sam im dala skoro sve matino.
Uvijek se meni desi neko sr......
Tako mi i treba kada svima dajem svoje stvari...
marta to ti je uobičajeno. ja još nisam dobila ni jednu upotrebljivu stvar natrag. Zato više ništa ne posuđujem,nego poklonim ako mi ne treba i gotovo.
slažem se sa cvrle.....pa ne pada mi na pamet posuditi nekome neku stvar,pogotovo za dijete,a znam da se to ne može vratiti kako je i posuđeno....zato bolje poklonim i mir...
a baš i minimama dobro veli...koliko god da nemaju,ako joj je toliki bed,onda će ti nekako vratiti...
ma pa kud bi mi sve stigle kad bi posuđivale stvari i kupovale nove kad ti netko strga....ma daj...ako je posuđeno,onda izvoli paziti na to...
mislim kužim da imaš razumijevanja za kumu i njenu novčanu situaciju,ali ima li ona razumijevanja za tebe? sigurno nije namjerno potrgano,ali opet,treba se paziti na tuđe...
< Poruku je uredio danery -- 7.7.2010 12:45:28 >