Gdje bi ja stigla kada bi mu prijetila razvodom na svako njegovo kašnjenje
Mislim da su jednostavno takvi..
istina,ali ja se ipak ne slažem....
ja imm smo još tek hodali kad je bilo frke i pizdarija u našoj vezi....gospodin si je dozvolio lajsanje po kavama sa društvom,dovlačenje ekipe k meni u kojekakvo doba i na kraju sve začinio sa 2 godine piljenja u tv i igranja video igrica....
ovo zvuči banalno,jer šta,nije veza isto što i brak,nit smo vjenčani nit smo djece imali,ali smo živjeli zajedno...
meni je i to bilo dosta-ignoriranje i tretuiranje mene kao nekog predmeta koji je tu i ostat će dok on ne krepa...
e bome...ja sam doslovno nestala jedne noći iz njegovog života...ali doslovno...bila sam kod prijateljice,vraćala se doma,ČULI SE NA MOBITEL...ja došla pred kuću i nisam mogla ući...da me netko puškom tjerao,nisam mogla...pukla sam,nazvala tatu i otišla isto veče za brod...
mm je te noći bar 5 puta obišao policiju,hitnu,cijeli grad...
meni nije uopće bilo stalo što se on pati jer je imao godina da se smisli i zbroji,ali nije mu dotada došlo iz dupeta u glavu...
ugl...ja sam 3 mj bila na moru sa kumom i njenom sestrom,a on je to vrijeme cvilio i plakao svim našim prijateljima...ljudi su mi to kasnije pričali i rekli da je doslovno bio pred suicid...
e pa neka je,neka sam i ja sad

što ovo pišem i priznajem,ali muškarac koji obećava a ne izvrši makar kako što je obećao,meni nije čovjek...ne za mene...ne govorim o materijalnim stvarima,nego o psihi...a ona je veliki pokretač veze i braka...
ugl,napisah litanije cijele...
poanta:mm DOBRO zna da sam ja u stanju otići iz situacije kakva je bila,pa je iz toga naučio lekciju koje se i danas drži...
nellyce drži se...sretno ti bilo...i ovo moje ne uzimaj kao smjernicu za rješavanje problema,nego samo kao osvrt na tvoju situaciju...