writing-img

spar

clock-img

08.04.2010, 19:38

clock-img

apika

pencil-img

257

Pozvana sam na razgovor za posao u spar pa me zanima da li netko zna kakvi su tam uvjeti,ono plaća,radna atmosfera,odnos prema radniku i tak to...mislim ne očekujem sad tamo med i mlijeko al si opet mislim da je bolje nego ovdje di sam sad(ne plaća prekovremene,nedelje,praznike i noćni rad,nemaš slobodnog dana,odgovoran za papire,čistiš,i još moraš rješavat gazdine privatne poslove...)

clock-img

08.04.2010, 20:30

clock-img

sina

pencil-img

1737

Užas,pa gdje ti radiš? ne znam ništa o šparu

clock-img

08.04.2010, 20:46

clock-img

apika

pencil-img

257

U privatnoj pekari za minimalac-kao nema se posla, al se ima za najmoderniji video nadzor zaposlenika-big brother nije ništa prema ovom...e to bi trebalo stavit na tv pa da ljudi vide što proživljava sigurno barem 70% radnika u Hr. pa da vidite što je stres i mobing...al glavno da postoje zakoni i državni inspektori koji nerade svoj posao...

clock-img

08.04.2010, 20:52

clock-img

L.P.

pencil-img

698

Moja legica radi u pekari u Interšparu i ok joj je.Radi u smjenama ali ima slobodne dane,dogovori se s kolegama kad nešto treba,plaču ima redovito.Jedino još znam da su onima koji su imali na određeno ugovor,podjelili otkaze negdje pred Božić!!Eto tolikouser posted image

Nina rodjena 12.11.2006,
braco Marko 7.4.2009.
braco Ivan 2.5.2010.

clock-img

08.04.2010, 21:21

clock-img

maja

pencil-img

6000

IZVORNA PORUKA: apika

U privatnoj pekari za minimalac-kao nema se posla, al se ima za najmoderniji video nadzor zaposlenika-big brother nije ništa prema ovom...e to bi trebalo stavit na tv pa da ljudi vide što proživljava sigurno barem 70% radnika u Hr. pa da vidite što je stres i mobing...al glavno da postoje zakoni i državni inspektori koji nerade svoj posao...

Odakle si ti apika? Ovo kao da si opisala mog bivšeg gazdu, i ja sam radila u pekari za minimalac i pod budnim okom kamera user posted image  Inače za špar ti ne znam!

"Dok je prije postojalo samo jedno bez čega ne mogu živjeti, sada je nastalo dvoje.
Nije bilo diobe - moja se ljubav nije sada podijelila između njih; nije to bilo tako. Prije kao da mi je srce naraslo, nabujalo do dvostruke veličine u tom trenutku."

clock-img

08.04.2010, 22:27

clock-img

cuba

pencil-img

21489

Valjda ćeš dobiti posao, po tome šta si napisala čini mi se da bi ti bilo di drugdi bilo bolje nego tu di jesi...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Inače o sparu ti ne znam ništa....

Roko i Dino user posted image

clock-img

08.04.2010, 23:36

clock-img

Thea

pencil-img

4043

Frendica mi radi u king crossu u Sparu i kaže da je grozno.Ona je tamo počela raditi dok je bio Ipercoop i bila je zadovoljna a sad ih je uzeo spar i svi se žale... najbolje da odeš na razgovor i vidiš šta nude i dobro pitaj za prekovremene i rad nedjeljom kako to plačaju pa ćeš vidjeti...

T & R - 28.09.1996.
Klaudia - 14.01.1997.
Antonio - 11.09.2000.
Valentino - 04.02.2009.

clock-img

09.04.2010, 09:38

clock-img

adryosijek

pencil-img

3129

iz iskustva nigdje nije  bajno privatnik je privatnik i uvijek ce biti tako ili ces radit za ista ili za nista pa ti biraj...ja sam uvijek radila  kod privatnika ma skoro su svi isti jahali bi ti na glavi da mogu al sta cemo moramo prihvatiti bilo sta u danasnjim vremenimauser posted image

moja mala cura je moje sve...