writing-img

Nikad više nikome!

clock-img

08.04.2010, 16:03

clock-img

mama mery

pencil-img

5395

Ovo mi je bilo prvi i zadnji put!

Osoba kojoj sam pomogla jer kao je tvrdila i uvjeravala me da nema odjece za djete, pa sam na forumu trazila robicu za nju, sad kad je dobila zadnji paket robice  okrenula glavu od mene i na moju poruku da dođe na kavu nepisala " nema sanse"user posted image

Zar sam je uvrijedila time sto sam joj pomoglauser posted image , a sam je trazila ili to zbog onog incidenta kad je njem mali bacao grickalice meni po kuci - nemam pojma
kad me vidi vani s djecom bjezi u kucu s malim user posted image

Uglavom vise ni za koga nista traziti necu da me na koljenima moli imaju svi ruke i usta neka traze za sebe!

i usput ispricavma se sto sam gnjavila za robicu i naravno curama sto su slale user posted image

< Poruku je uredio Ninaa -- 8.4.2010 22:41:01 >

clock-img

08.04.2010, 16:17

clock-img

ZVRK

pencil-img

20333

neka ti nebude žao.ti si učinila lijepo dijelo,a ako joj drugi puta nešto bude trebalo okreni glavu na drugu stranu

Život ponekad traži od nas više no što mislimo da možemo podnijeti.IPAK,vrijedi se potruditi!
zvrkić došao 17.06.2005.
zvrkica došla 08.12.2010.

clock-img

08.04.2010, 16:18

clock-img

osobno

pencil-img

2730

Nezahvalnih ljudi pun svit...ne triba zato okrenit glavu od ljudi.user posted image
Ti si samo tila pomoć, a kad je potriba, nema mista ponosu.

Biti manjina nekad nije najpametnije, al'' je to mnogo bolje nego biti većina, ako je većina ovakva kakva je. Ne dajte se primitivcima. Ova bajka će se završiti. Pretvorićemo se u bundeve, u miševe, u konje...
A miševi smo već i ovako.

clock-img

08.04.2010, 16:20

clock-img

mala pcelica

pencil-img

5866

IZVORNA PORUKA: ZVRK

neka ti nebude žao.ti si učinila lijepo dijelo,a ako joj drugi puta nešto bude trebalo okreni glavu na drugu stranu

nego šta!

?"Često čovjek trpi i nekoliko godina, smiruje se, podnosi i najokrutnije kazne, i odjednom se slomi na nekoj sitnici, na nekoj gluposti, gotovo ni zbog čega."

clock-img

08.04.2010, 16:20

clock-img

evanda

pencil-img

1385

Ajoj....žao moi je da si tako prošla....ajojuser posted image

clock-img

08.04.2010, 16:21

clock-img

leilany

pencil-img

9082

IZVORNA PORUKA: osobno

Nezahvalnih ljudi pun svit...ne triba zato okrenit glavu od ljudi.user posted image
Ti si samo tila pomoć, a kad je potriba, nema mista ponosu.

potpisujem.....

BEK 27.o5.o9.

clock-img

08.04.2010, 16:30

clock-img

koka

pencil-img

10266

Nema ti šta biti žao, ti si svoje napravila user posted image
A ona ako je takva neka bude user posted image

Idi Ga Mama - klikni me :D
Mila Puže - klikni me :D

clock-img

08.04.2010, 16:33

clock-img

mama mery

pencil-img

5395

,a ako joj drugi puta nešto bude trebalo okreni glavu na drugu stranu

e pa sljedeci puta nece biti jer cu se sad je praviti " grbava" i necu je uopce dozivljavati takvi mi ljud netrebaju imala sam ih pa sam ih se rijesila tako cu i nje
kad malo bolje razmislim bas joj hvala sto me ne pozdravlja i ne gleda

clock-img

08.04.2010, 16:40

clock-img

natalijax

pencil-img

12210

nemoj se bedirat,nek se ljuti user posted image shvatit ce da nije u reu od nje

clock-img

08.04.2010, 16:51

clock-img

Bebys

pencil-img

10225

clock-img

08.04.2010, 16:53

clock-img

danery

pencil-img

10504

IZVORNA PORUKA: mama mery

...takvi mi ljud netrebaju imala sam ih pa sam ih se rijesila tako cu i nje
kad malo bolje razmislim bas joj hvala sto me ne pozdravlja i ne gleda

potpisujem...olakšala ti je sama...

clock-img

08.04.2010, 17:00

clock-img

Zvonki

pencil-img

10869

neka ti nebude žao.ti si učinila lijepo dijelo,

Tako je. Budi ponosna na sebe i nemoj odustajati od dobrih djela. Nekada nam se čini da smo nešto uzalud učinili ali se ne treba predati. Naići ćeš i na iskrene ljude koji zaista trebaju našu pomoć user posted image

clock-img

08.04.2010, 17:34

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

7400

[Sadržaj poruke je obrisan]

clock-img

08.04.2010, 17:41

clock-img

adryosijek

pencil-img

3129

mama mery toje danasnje vrijeme ljudi nemaju zahvalnosti i odvratni su necjene nikakvu pomoc ja bi ih zadavila zat jel sam se  i ja opekla i vise nikome nemogu pomoc osim svojoj rodbini necu da nekome pomognem i da kasnije okrene glavu ko da sam mu ubila nekog ma uzasss nezahvalnihuser posted image

moja mala cura je moje sve...

clock-img

08.04.2010, 17:47

clock-img

adryosijek

pencil-img

3129

ja bi se osjecala ko budala a tog sam prosla i rijetko ce ti ko reci hvala .. i ako opce kaze zat gledam svoj zivot i svoje obitelji nit trazim od koga sta nit kome dajem ..niti sam ikada dobila sve sam sama zaradila i to krvavo i to znam cijenit i borim se dok god mogu dok me drzi zdravlje uvijek cu raditi i necu trazit pomoc sve sto cu dat sto ja nisam imala mom djetetu  jedino kome bi pomogla to bi bilo onoj bolesnoj djeci sa down sindromom ili sa karcinomom koji su napusteni i sami bez roditelja nikome viseee user posted image

clock-img

08.04.2010, 17:51

clock-img

adryosijek

pencil-img

3129

jednino ce me to usreciti da razveselim tako djete koje je samo ono ce ti prije reci hvala a ove roditelje .. vi recite sta  hocete ali ja sam se opekla i takvima vise nepomazem jos ti noz u leda zabiju kad im pomognes .samo bolesnoj djecici nemocnoj i ostavljeno od roditelja kad njih vidim tolko mi se srce stisne i oni to zasluzujuuser posted image

clock-img

08.04.2010, 18:02

clock-img

mala pcelica

pencil-img

5866

adryosjek ti si se izgleda pošteno opekla kad tako pišeš......

?"Često čovjek trpi i nekoliko godina, smiruje se, podnosi i najokrutnije kazne, i odjednom se slomi na nekoj sitnici, na nekoj gluposti, gotovo ni zbog čega."

clock-img

08.04.2010, 18:44

clock-img

zaba

pencil-img

5626

IZVORNA PORUKA: Zvonki

Tako je. Budi ponosna na sebe i nemoj odustajati od dobrih djela. Nekada nam se čini da smo nešto uzalud učinili ali se ne treba predati. Naići ćeš i na iskrene ljude koji zaista trebaju našu pomoć user posted image

potpisujem zvončicu u potpunosti

lucija je svjetlo u mom životu
07.05.2005.

clock-img

08.04.2010, 20:21

clock-img

BUMBIKA

pencil-img

12072

Nema ti šta biti žao, ti si svoje napravila user posted image
A ona ako je takva neka bude user posted image

Potpisujem

DINO 04.09. 2007

clock-img

08.04.2010, 21:01

clock-img

L.P.

pencil-img

698

Divan karakter nema šta!!user posted image Ne sekiraj se ti si joj pomogla i mirne si savjesti a njoj će doći iz dupeta u glavu kakva je!(valjda)

Nina rodjena 12.11.2006,
braco Marko 7.4.2009.
braco Ivan 2.5.2010.

clock-img

08.04.2010, 21:59

clock-img

Nika 24052006

pencil-img

5558

Znam da si sad bjesna i razočarana,ali to ide na njezinu savjest,ti si dala sve od sebe,a to što ona čini,sve govori o njoj...user posted image

Moje velike ljubavi
Nika 24.05.2006.
Ines 07.05.2010.

clock-img

08.04.2010, 22:09

clock-img

pepeljuga

pencil-img

17269

IZVORNA PORUKA: Nika 24052006

Znam da si sad bjesna i razočarana,ali to ide na njezinu savjest,ti si dala sve od sebe,a to što ona čini,sve govori o njoj...user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ništa u životu nije tako loše, da nebi moglo biti i gore, ali ni tako dobro da nebi moglo biti bolje!! :))

clock-img

08.04.2010, 22:11

clock-img

cuba

pencil-img

21489

IZVORNA PORUKA: Nika 24052006

Upravo tako!

Roko i Dino user posted image

clock-img

09.04.2010, 10:39

clock-img

ninolina

pencil-img

15879

baš tako....

sad sam mama za 5 :)
Tin, Iva, Theo Petar, Iris, Nino Lukas

...Nikad se ne prestani smijati, čak ni kad si tužna. Netko će se možda zaljubiti baš u tvoj osmjeh...

clock-img

09.04.2010, 12:23

clock-img

curice

pencil-img

10443

IZVORNA PORUKA: Zvonki

potpisujem