pas ili bilo koja zivotinja je prvenstveno obaveza i briga....i to VELIKA!!! on mora svaki dan imat cisto...hranu i vodu normalno svaki dan...s tim da voda se mjenja nekolko puta u danu.... posto imam malamuta-velik je pas,...zivjela je sa nama u stanu u zgb,kad sam dosla u vz sad je tu u kuci...velika je maza.... mi svoje vrijeme i sve moramo podrediti i njoj i šimetu(to je ptica-imas slike u albumu)...ako idemo na more,moramo si dobro organizirat GO i ko ce gdje....sva sreca pa kad smo mi isli na GO nisu isli moji pa je šime bio kod mojih staraca a nelly je isla s nama na moreno...kolko puta nisam negdje isla zbog nje..uuuf....al ok meni nije zao zbog toga.... ..onda tu je i financijska strana....mi kupujemo eukanubu jer samo to jede...posto ima gastritis....da ne govorim da za svaki drek ide veterinaru (uostalom kao i covjek kad mu je lose i bolestan je)....al nazalost nema dopunsko zdravstveno pa nakraju imamo debeli racun svaki put za platit... ..ma mogla bi pisat u nedogled....ugl....ta tvoja sogi je klinka koja je tek pocela zivjet,izlazit...pas ce joj bit fora mjesec dana i onda doviđorno i pas i svi....ostat ce na Vama da se o njemu brinete.... ..sretno...